Аз пък те съветвам
Аз пък те съветвам, да си купиш Макбуук. И ще забравиш веднъж завинаги проблемите с операционната система тотално.
Имам два 25 инчови мака в нас и не помня от кога не съм ги рестартирал по друга причина освен да си ъпдейтна операционната система принудително. Никога не ги спирам...работят 24 часа в денонощието 365 дни в годината
))) Даже и като не съм в нас щото от чужбина си влизам през моя си ВПН. от съображения за сигурност.
)) Няма вируси няма нищо....Да не говорим за забивания и други милиони проблеми с уиндоуса. Времената в които имах ПС си ги спомням сякаш са били кошмар.
))))) Да не ти говоря че не бръмчат, красиви са и т.н .
В офиса ми всичко е епъл. Не мога да понасям уийндоус.
Обаче майкрософт е друга бира. Имал съм и пак ще имам майкрософт акции.
Имам даже и два други мака дето са за телевизор и те са 24 часа включени щото от тях си гледам на голям екран блумбърг терминала обикновенно.
Първоначално изпратено от Alonso
Разгледай мнение
Имам два 25 инчови мака в нас и не помня от кога не съм ги рестартирал по друга причина освен да си ъпдейтна операционната система принудително. Никога не ги спирам...работят 24 часа в денонощието 365 дни в годината

В офиса ми всичко е епъл. Не мога да понасям уийндоус.
Обаче майкрософт е друга бира. Имал съм и пак ще имам майкрософт акции.
Имам даже и два други мака дето са за телевизор и те са 24 часа включени щото от тях си гледам на голям екран блумбърг терминала обикновенно.
Коментар