IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Глупости,,,

Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
    Iv_max, какво правим, ако пазарът обнови върховете тия дни? Сигурен съм, че пак ще има тонове самонавивания и оправдания как всъщност си бил прав, но "манипулациите" (мани-мани) са те прекарали. Малко не разбирам как "манипулациите" пречат на човек, който винаги е прав и по дефолт печели, но за тая работа си има доктори...
    Глупости,,,

Човек се плаши от това което не очаква.

Може разбира се да има и нов хай аз това го казах от преди сума време, това не ме бърка и няма да ме накара да си затворя късите по ниакакъв начин, най вероятно прсто ще ги увелича.

Кога си ме видял да се оправдавам? Кой ти каза че ми пречат манипулациите? Това че се възмущавам не означава че ми пречат.

Вие сте много интересни...аз ви казвах всичките си сделки даже и от колко съм влязъл и колко съм излязал..и ви казвах не пост фактум. Сега някой остана ли да не знае какво имам дълго? WYNN, Фанимей, Фредимак, Онкоген, Гилто и това е. И че съм къс на целия пазар, индекси, десетина компании и секторни индекси.
    Ти мислиш че ако стане ню хай и аз ще тръгна да затварям на загуба ли бе...) Аз съм фундаменталист...)) Чакам да си ми излязат таргетите...

дали печеля или дали губя може да си направиш сметката...ако те влече.
    Last edited by Iv_max; 10.05.2016, 16:47.

Коментар

• бе тоз манипулиран пазар старохотен. само така

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
        Утре Креди Суисс мога да си представя как ще се издънят.

Тея, са ебахти измамниците. Преди си мислех че Голдман държат първенството ама Креди Суисс не им отстъпват по нищо.
        Жалко ... Бях сложил поръчка за 4% по-ниска цена от вчера а тя взе , че отскочи с 4%
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Iv_max, какво правим, ако пазарът обнови върховете тия дни? Сигурен съм, че пак ще има тонове самонавивания и оправдания как всъщност си бил прав, но "манипулациите" (мани-мани) са те прекарали. Малко не разбирам как "манипулациите" пречат на човек, който винаги е прав и по дефолт печели, но за тая работа си има доктори...

Коментар

Една позиция никога не е добро решение.

Поне спред мен.
            Да така казват избрал съм още наколко с помоща на volaswap чакам да дойде момента и за тях. Но до тогава ще съм само с тази. Няма за къде да бързам.

Коментар

• Една позиция никога не е добро решение

Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
              Имам една единствена позиция ,GLD на която съм лонг за момента не мисля да влизам в други.
              Една позиция никога не е добро решение.

Поне спред мен.

Коментар

• 3 ма освен мен говорят публично

3 ма освен мен говорят публично за това което ви казвам

http://www.zerohedge.com/news/2016-0...k-about-market

Коментар

Може да ти е приятно да се самоуспокояваш, като нямаш какво да правиш...ама това няма да ти помогне да спечелиш много кинти.

Ако говорим за дългосрочност сега е най шибания момент за подобна мисъл. Виж ако си на загуба...какво да прравиш друго...ще чакаш, ама ако не си и не продаваш...значи си я закъсал.

Аз пришка на устата ми излезна да говоря че тая песен любовна дето я пеете с това какво ми пука временните движения като аз съм уж "дългосрочен" е наивна ама...какво да ти кажа повече.

Ако следващата година...две...да не кажа повече засега си назад ок ли ще си?
                  Имам една единствена позиция ,GLD на която съм лонг за момента не мисля да влизам в други.

Коментар

• Утре Креди Суисс

Утре Креди Суисс мога да си представя как ще се издънят.

Тея, са ебахти измамниците. Преди си мислех че Голдман държат първенството ама Креди Суисс не им отстъпват по нищо.

Коментар

• Спомняте ли си за креди суис

Спомняте ли си за креди суис...с брилянтните им препоръки и покупки уж...на солар сити и фърст солар...?

А батко ви е заел точно обратната посока...)))

Имам изключително "фундаментално" "диференциран" шорт портфейл и съм много много горд)))

Просто не знам какво да ги правя тези пари)))

То бива бива година ама като тая....))
                      Last edited by Iv_max; 10.05.2016, 01:48.

Коментар

• Да ама ако кажа нещо и не се оакажа прав...

Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
                        Може да го правиш просто защото го можеш и има наоколо скучаещи дами
                        Да ама ако кажа нещо ( т.е се похваля ) и не се окажа прав...дамите ще избягат)))

На кой му трябва губещ..."играч" )) Аз затова много внимавам с инвестициите...заради Дамите))

Коментар

• Аз ако знаех че са Дами....

Аз ако знаех че са Дами....)))

Съвсем съм изперкал от скука...))

Коментар

• )))

От друга страна можеш да кажеш, че никой нищо не продава. Всеки държи. Би трябвало да има причина и за това
                            )))

Ама как бе брат...от два месеца дарк пуловете се късат от продажби бе човек....аз не знам остана ли им нещо))

Коментар

Нали знаеш оня виц...дето за какво да спиш с много жени ако не се похвалиш?)))

Коментар

За да може да разберете за какъв пазар става въпрос да ви обърна внимание...

Днес обема на търгуван SPY назад напред ( не само напред или назад ) е 62 милиона...при средн в момента обем 87 милиона при средн за 2015 година 137 милиона.

За QQQ днес обем - 16 М, при среден в момента 30 М при среден за 2015 година 80 М

и т.н

В момента се събират позиции и всичко което аз гледам ми показва че се събират за надолу.

На практика няма никой на пазара само се симулира някакъв пазар. Дори само тази информация без нищо друго да знаете би трябвало да ви е достатъчна да разберете че никой нищо не купува. Камо ли инстутиционалните...а затова спред вас дали има някаква причина?

Правете си сметката.
                                От друга страна можеш да кажеш, че никой нищо не продава. Всеки държи. Би трябвало да има причина и за това

Коментар

Working...
                                X