If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добавих малко GLD na 120.41
Затворих ВРЕМЕННО късите на MBLY от 40.48 на 36.01
Шорт Амазон 701.24
Шорт малко допълнително DDM на 67.77 - средна цена 68.34
ако се чудиш какво да вземеш и искаш едновременно да правиш 10% на година при дъжд, слънце или вятър си вземи Белите Планини (WTM) или Алегани(Y). Най-добрите застрахователни бизнеси. Като решеш, ще ги продадеш
the old way is best
А какво правят тези които я купуват 4% по-високо , ... а тези които им продават ...
Моята идея е подплатена с прости аргументи - вероятността да падне под февруарските дъна с 30-50% е доста по-малка от тази да се качи с 30-50%..
Само не ме питай как съм я смятал ...
Относно отиграването - това е дългосрочно ...
По същата логика дебнех IBM , когато всички ги кълняха и обясняваха как Бъфит се бил набутал....Разминах се с покупката на 1 $ от дъното ....
Мислиш че смяташ нещо а на практика имаш късмет от време на време
Имам една единствена позиция ,GLD на която съм лонг за момента не мисля да влизам в други.
ако се чудиш какво да вземеш и искаш едновременно да правиш 10% на година при дъжд, слънце или вятър си вземи Белите Планини (WTM) или Алегани(Y). Най-добрите застрахователни бизнеси. Като решеш, ще ги продадеш
the old way is best
Ааа ти си искал да купи 4 % по ниско креди суисс? Безумна идея.
А какво правят тези които я купуват 4% по-високо , ... а тези които им продават ...
Моята идея е подплатена с прости аргументи - вероятността да падне под февруарските дъна с 30-50% е доста по-малка от тази да се качи с 30-50%..
Само не ме питай как съм я смятал ...
Относно отиграването - това е дългосрочно ...
По същата логика дебнех IBM , когато всички ги кълняха и обясняваха как Бъфит се бил набутал....Разминах се с покупката на 1 $ от дъното ....
Коментар