IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Long Gilead @85.95 share + options @0.12/ strike 100

http://keyinvest-de.ubs.com/produkt/...n/CH0303120585

Коментар

• Купува се яко в момента

Купува се яко в момента

Коментар

• Да в началото на сесията обаче беше повече от обичайното

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
        обема при SPY за днес е като пред закриване на пазарите... 1/3 от средния
        нещо се точи
        Да в началото на сесията обаче беше повече от обичайното.

Сега ще видим как ще затворим...сега е 47.21 % от супер ниското средно

Много е важно как ще затворим не на колко а КАК? ))

Коментар

• Днес

Добавих малко GLD na 120.41
          Затворих ВРЕМЕННО късите на MBLY от 40.48 на 36.01
          Шорт Амазон 701.24
          Шорт малко допълнително DDM на 67.77 - средна цена 68.34

Лонг малкичко UVXY на 13.458

Коментар

• Aй ай Ив, тормозят ли те мафиозите от вчт и тъмните пулове..
            Ще ходим ли на 220...зер ако е от по ниско къв такъв сел ин мей ще е...

ПС Баси хубавците, как пък го сториха така че по едно време и 3-те индекса да бяха на по + 1.08...

Коментар

• обема при SPY за днес е като пред закриване на пазарите... 1/3 от средния
              нещо се точи
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Short SP @ 2080

Коментар

• Хм, чак пък толкоз да е важен тоя червен шматарок та да си заслужава изобщо да се появи блумберг...
                  Не че другите по стока...

http://www.bloomberg.com/news/articl...er-differences

Коментар

• Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнение
                    ако се чудиш какво да вземеш и искаш едновременно да правиш 10% на година при дъжд, слънце или вятър си вземи Белите Планини (WTM) или Алегани(Y). Най-добрите застрахователни бизнеси. Като решеш, ще ги продадеш
                    the old way is best
                    Съгласен. Може и BYCBF

Коментар

• Мислиш

Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                      А какво правят тези които я купуват 4% по-високо , ... а тези които им продават ...
                      Моята идея е подплатена с прости аргументи - вероятността да падне под февруарските дъна с 30-50% е доста по-малка от тази да се качи с 30-50%..
                      Само не ме питай как съм я смятал ...
                      Относно отиграването - това е дългосрочно ...
                      По същата логика дебнех IBM , когато всички ги кълняха и обясняваха как Бъфит се бил набутал....Разминах се с покупката на 1 $ от дъното ....
                      Мислиш че смяташ нещо а на практика имаш късмет от време на време

Коментар

• Аз казах преди

Първоначално изпратено от michaelis21 Разгледай мнение
                        http://www.zerohedge.com/news/2016-0...ng-its-clients

Ситадел на мушката Ив, дали ще намалят активността си и как би се отразило това на пазара ??
                        Аз казах преди

Ако в тази ситуация сек решат да предприемат драстични мерки пазара ще се сгромоляса над 30-40 процента

На практика единствените които подържат пазара са те. И те могат да го саборят и ще го направят

Ситуацията е с тях лошо без тях много по лошо
                        И сек го знаят прекрасно

Коментар

• http://www.zerohedge.com/news/2016-0...ng-its-clients

Ситадел на мушката Ив, дали ще намалят активността си и как би се отразило това на пазара ??
                          „Нямам да предложа нищо друго освен кръв, тежък труд, сълзи и пот”

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
                            Имам една единствена позиция ,GLD на която съм лонг за момента не мисля да влизам в други.
                            ако се чудиш какво да вземеш и искаш едновременно да правиш 10% на година при дъжд, слънце или вятър си вземи Белите Планини (WTM) или Алегани(Y). Най-добрите застрахователни бизнеси. Като решеш, ще ги продадеш
                            the old way is best

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
                              Ааа ти си искал да купи 4 % по ниско креди суисс? Безумна идея.
                              А какво правят тези които я купуват 4% по-високо , ... а тези които им продават ...
                              Моята идея е подплатена с прости аргументи - вероятността да падне под февруарските дъна с 30-50% е доста по-малка от тази да се качи с 30-50%..
                              Само не ме питай как съм я смятал ...
                              Относно отиграването - това е дългосрочно ...
                              По същата логика дебнех IBM , когато всички ги кълняха и обясняваха как Бъфит се бил набутал....Разминах се с покупката на 1 $ от дъното ....
                              Last edited by Protokol; 10.05.2016, 17:29.
                              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Това е глупаво да се отиграва краткосрочно

Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                                Жалко ... Бях сложил поръчка за 4% по-ниска цена от вчера а тя взе , че отскочи с 4%
                                Ааа ти си искал да купи 4 % по ниско креди суисс? Безумна идея.

Коментар

Working...
                                X