IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• бомбата на 5375 ви дръпна евреи . ай ся празнувайте ханука . яхяххяхяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя

ето още една БОМБИЧКА от мойте
    Dow със спад след новината за удара с мегабомба от САЩ

Last edited by the architect; 14.04.2017, 08:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение

Според мене за Тесла и 100 е много. Моментумът е много измамно нещо - не съжалявай!

Колко трябва да струва акцията не решава дори Мъск!

Абсолютно! Бих взел колата Тесла, но не и акцията.
      А акцията струва толкова, защото има много като теб,които искат да притежават този Уникален автомобил

И още веднъж да кажа: търгуват се очакванията,а не реалността.

А очакванията за тази компания са доста позитивни!
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• какво празнуваме днес че така бичат индексите - Ханука или Пасха ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

+1

прави много големи неща за човечеството и благодарение на него виждаме с години по-рано електрически коли и най-вероятно и пътувания в космоса, но пари няма начин да му дам да го шортя също не смея, че има много хора които му вярват че ще успее нишо че тесла почти фалира вече два пъти - 2008 и 2013
          Не го шорти, надявам се да успее да се наложи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

че към даденият момент и наред с известните новини около ел.колите, цената е висока.
            но парите му вярват т.к. това е бъдещето. и ако всички други произвеждат ел.дървета за пролети, тесла прави едельщюк за ценители.
            сега пазара се залива от какви ли не електрошитове. скоро и другите ще започнат да гледат качеството. а тесла е заложила на него от самото начало.

аз лично съжелявам, че не купих около 100 и моментума показа какво може и ме "наказа" да поглеждам към пропуснатата полза.
            Според мене за Тесла и 100 е много. Моментумът е много измамно нещо - не съжалявай!

Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
            всички други произвеждат ел.дървета за пролети, тесла прави едельщюк за ценители.
            Абсолютно! Бих взел колата Тесла, но не и акцията.

Коментар

Мене Мъск и неговите проекти много ме кефят. Но това не променя мнението ми, че Тесла е адски неразумно скъпа компания.
              +1

прави много големи неща за човечеството и благодарение на него виждаме с години по-рано електрически коли и най-вероятно и пътувания в космоса, но пари няма начин да му дам да го шортя също не смея, че има много хора които му вярват че ще успее нишо че тесла почти фалира вече два пъти - 2008 и 2013
              destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Мене Мъск и неговите проекти много ме кефят. Но това не променя мнението ми, че Тесла е адски неразумно скъпа компания.
                че към даденият момент и наред с известните новини около ел.колите, цената е висока.
                но парите му вярват т.к. това е бъдещето. и ако всички други произвеждат ел.дървета за пролети, тесла прави едельщюк за ценители.
                сега пазара се залива от какви ли не електрошитове. скоро и другите ще започнат да гледат качеството. а тесла е заложила на него от самото начало.

аз лично съжелявам, че не купих около 100 и моментума показа какво може и ме "наказа" да поглеждам към пропуснатата полза.

Коментар

• Ейййй много силно това ниво 5358.ама ново дънце имаме.хип хип хурей

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

Мъск е визионер на първо място,рискува много,но да промениш мисленето на масите не е толкова лесно.
                    Дали ще успее с тесла,или не,само времето ще покаже,а не някой човек.....

Определено бъдещето е в тази насока,ако не сме дорасли за това още,ще трябва да мине още време,петрола,петродоларите,войните за петрол-няма как тези все още много силни сили да не попречат на електро-революцията.
                    Еволюцията обаче си знае работата,или ще се изтрепем във войни,или ще узреем за по-високо ниво на съществуване.

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                      поздрав за всички фенове на тесла

http://video.cnbc.com/gallery/?video=3000609665

"Their upside on pricing is limited because everybody else sells electric vehicles at a loss to get the credits to be able to sell the sport utility vehicles and the pickup trucks. So that puts a ceiling on your possible pricing."
                      "And if he can't make money on the high-end Model S and Model X's which sell up to $100,000, how in the world is he going to make money on a $35,000 small car? Because I have news for you, 42 years of experience, the cost of a car doesn't come down proportional to it's price."
                      "If you have a situation where the cost of producing a car, labor and materials, is higher than your sell price, your business model is flawed. And it's doomed and it's going to fail."
                      Мъск е визионер на първо място,рискува много,но да промениш мисленето на масите не е толкова лесно.
                      Дали ще успее с тесла,или не,само времето ще покаже,а не някой човек.....

Определено бъдещето е в тази насока,ако не сме дорасли за това още,ще трябва да мине още време,петрола,петродоларите,войните за петрол-няма как тези все още много силни сили да не попречат на електро-революцията.
                      Еволюцията обаче си знае работата,или ще се изтрепем във войни,или ще узреем за по-високо ниво на съществуване.
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• поздрав за всички фенове на тесла

http://video.cnbc.com/gallery/?video=3000609665

"Their upside on pricing is limited because everybody else sells electric vehicles at a loss to get the credits to be able to sell the sport utility vehicles and the pickup trucks. So that puts a ceiling on your possible pricing."
                        "And if he can't make money on the high-end Model S and Model X's which sell up to $100,000, how in the world is he going to make money on a $35,000 small car? Because I have news for you, 42 years of experience, the cost of a car doesn't come down proportional to it's price."
                        "If you have a situation where the cost of producing a car, labor and materials, is higher than your sell price, your business model is flawed. And it's doomed and it's going to fail."

destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Знаеш ли мише .доналдъка го е казал.итс гона би хюююююююдж итсо гона би греиииит.хяхяхяхях.късо бе за ново .дъно неизбежно е

Коментар

• Click image for larger version

Name:	Image-1.jpg
Views:	1
Size:	9.3 КБ
ID:	3187277

Rising War Risk Here

Buy Currency Here?

Коментар

• Since their inception, financial markets have been driven by greed and fear. No matter how advanced technology becomes, human nature isn’t changing. Or as billionaire Carl Icahn has put it: “Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity”.

Коментар

• честита Ханука евреи
                                ново дъно
                                Last edited by the architect; 11.04.2017, 17:45.

Коментар

Working...
                                X