IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
    Точно така. Ама те ако фалират вече ще е късно за опции. Номера е да предвидим че ще фалират преди да се случи.
    алонсо брат,
    стига с тия фалити ... в уса имат принтери ... там се фалира мега рядко и особено с тия ниски лихви и пари фор фрии от баба Еленка ... там и за лайно ще се намери някой топъл долар да го купят.

обърне ли пазара тогава всичко се срива без значение читаво или не ( без акциите на златотърсачите...колкото и да са смотани те са друга бира )
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
      Не , че фалират рядко ...Ключовата дума беше - внезапно
      Точно така. Ама те ако фалират вече ще е късно за опции. Номера е да предвидим че ще фалират преди да се случи.
      Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

Тези и аз ги гледам всеки ден. Дълга да не ти пука. Питай икономистите от форума. Той не се връщал никога и не се гледал. Даже ако трябвало си вземаш още ей така. Хоп и готово, щото те американците нали трябвало да се лекуват
        Дълг имат не е да нямат , ама правят оборот 20 милярда!

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
          Това Community Health Systems падна много, чудя се дали да не взема малко ама много е задлъжняло?
          Тези и аз ги гледам всеки ден. Дълга да не ти пука. Питай икономистите от форума. Той не се връщал никога и не се гледал. Даже ако трябвало си вземаш още ей така. Хоп и готово, щото те американците нали трябвало да се лекуват

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
            Long Amazon 716,21

като гледам може да ти излезе на ++
            аз не ги целя точно затова влизам 1/3 после нагоре 1/3 и накрая 1/3
            при амазона мисля ако се наложи да го боря до 800....

ако индексите потънат тръгва и той, но гледам засега ги бранят та май ще ползвам втората 1/3 но над 750

успех

Коментар

Е то не ми се спореше. Колегата твърди че рядко фалирали компании и предпочетох да се съглася вместо да ровя за примери. Сега се сетих за куик силвър, Щарп като ги гледам и те на там са се запътили. То 1$ си е фалит ако си купил акциите на 20
              Не , че фалират рядко ...Ключовата дума беше - внезапно
              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Това Community Health Systems падна много, чудя се дали да не взема малко ама много е задлъжняло?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                  short AMZN @ 716
                  Long Amazon 716,21

Коментар

Е то и сега е са изключително много кандидатите за фалит. Амазаон, нетфликс и тесла. Други май не се сещам такива с много дългове и с неустойчив модел на бизнеса.
                    Не ги усестащ, аз съм хващал два пъти фалити: Peabody / alpha natural. С опции които съм държал 2 години. Ама много топки трябва

Коментар

• short AMZN @ 716

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
                        днес при X доста добри движения се получиха

приключих за днес....да не ставаме алчни
                        13 soon

Коментар

• Long SP @ 2056 target 2070

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
                            Защото:
                            1.Това е мега компания която ако случайно изпита затруднения може да направи милион неща да избегне тези затруднения дори да взчеме още толкова заем
                            2. Защото това е култова компания за американеца и инвеститори винаги ще има
                            3. Защото Амазон засега се движи в правилната посока от гледна точка на инвеститорите
                            4. Защото Амазон взема все по голям дял от ретайл пазара
                            и т.н
                            1.Да вземе заем добре. Другите 999 999 неща не ги знам. Най-много ако вземат още заеми да е накарат да дам още 4$ за две години.

2.То и Енрон навремето беше култова компания ама нещо накрая нямаха инвеститори
                            3. Това е относително Ив
                            4. Засега взема, но утре може на нея да и вземат. Все пак не забравяй че търсим вероятност над 3% което си е доста ниско. Обаче пък е и доста субективно. Може да е 30% може и да 0.3% Талеб имаше едни разсъждения по въпроса. Как хората не правят разлика от 1:1000 и 1:1 000 000. А разликата е 1000 пъти което си е доста.

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                              фалираха няколко големи наскоро - sunedison и peabody например
                              Е то не ми се спореше. Колегата твърди че рядко фалирали компании и предпочетох да се съглася вместо да ровя за примери. Сега се сетих за куик силвър, Щарп като ги гледам и те на там са се запътили. То 1$ си е фалит ако си купил акциите на 20

Коментар

Е то и сега е са изключително много кандидатите за фалит. Амазаон, нетфликс и тесла. Други май не се сещам такива с много дългове и с неустойчив модел на бизнеса.
                                фалираха няколко големи наскоро - sunedison и peabody например
                                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Working...
                                X