IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За какво пък им е притрябвало експерт!???, виждаме до къде го докараха експертите в лимън и сие, да си вземат дилетант, по-добре
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• ЕЛАНА Трейдинг търси да назначи "Експерт международни финансови пазари"

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
        И пак за Викс, за да разберете тезата ми и измамата на която би трябвало да сте свидетели.

СП само днес +0.5%
        UVXY само днес -6.5 %

При лош фед и переспектива за вдигане на лихвите скоро което е ясно отразено във валутите и бондовете този път.

Трябва да се убият абсолютно всички дълги на Викс. Първа задача.
        Интересно е ако СП е -0.5, дали UVXY ще е +6.5

Коментар

"Липсата на аргументи и използването на цитати в замяна...е последното убежище на глупавия"
          Това е преди всичко комплимент.

"Да спечелиш всичките си битки не е върха. Да победиш врага без сражение – ето това е върховно постижение." Сун Дзъ

Голяма част от нещата, които пишеш, са ала-бала и няма нужда от аргументи, излишни спорове и надприказване. Достатъчно е човек периодично да те връща към "проблема" и да ти гледа сеира, докато се опитваш да приложиш някакъв смисъл към празнодумието си. Ти сам владееш всички необходими аргументи, за да станеш за смях. Достатъчно е човек лекичко да те побутва.

Та... какво казваш за викс-а?

Коментар

Аз пък се чуствам изключително щаслив че съм живял по това време т.е в тези времена.

Както каза веднъж един "колега" по телевизията...приятел...ако не бях живял по това време не знам дали щях да направя толкова пари.

На мен това време ми даде много възможности и аз се възползвах от част от тях. Сега смятам че е по трудно...но пък кой беше милиярдер беше казал че всяко време има различни възможности и всичко друго е оправдание.
            Аз пък все още не мога да преценя как да го класифицирам Може би : жизнен опит, не че има някакво значение
            Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен

Коментар

• Аз пък се чуствам изключително щаслив

Първоначално изпратено от vsic4ko_e_otnositelno Разгледай мнение
              Помня, разбира се... Помня еуфорията, надеждата, вярата в промяната и всичко останало. Истината е, че ние сме най-прецаканото поколение. Бяхме възпитавани при тоталитаризма, съзрявахме и учихме при псевдо демокрацията, а накрая осъзнахме, че ще работим и оцеляваме при дивия капитализъм. И тепърва ни предстои да осъзнаем, че ние сме се превърнали в съвременни роби. Роби на собствения си начин на живот.
              Май вече доста се отклонихме от темата ... Очаквам предупреждение, че не е по темата
              Аз пък се чуствам изключително щаслив че съм живял по това време т.е в тези времена.

Както каза веднъж един "колега" по телевизията...приятел...ако не бях живял по това време не знам дали щях да направя толкова пари.

На мен това време ми даде много възможности и аз се възползвах от част от тях. Сега смятам че е по трудно...но пък кой беше милиярдер беше казал че всяко време има различни възможности и всичко друго е оправдание.

Коментар

• Прав си, но не съвсем...

Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
                Ама аз не съм казал че Путин е цвете.

Виж аз бях писъл...корупцията е в основата на държавата, Ние не само че не можем да я премахнем...ние може би е не трябва да я премахнем щото не знем последниците...това е друга тема.

Проблема с корупцията особенно у нас не е че съществува. Проблелма е че при нас е начин на живот и е повсеместна. А в същото време ние не печатаме пари и имаме ограничени такива т.е всяка кражба се отразява директно и пряко върху държавата. В щатите или Русия ако гепиш 100 милиона няма никой да ги усети.
                Т,е ние трябва да я ограничим само до много високите етажи...и да хавнем всички по малки за да могат гражданите да придобият дори фалшивото чуство за справдливост.

Та в Русия. Путин краде...какво означава краде е друг въпрос но разбира се никой няма на света не само в Русия ...къде да е който да работи политик на такова ниво на заплата...това трябва да си толкова тъп да мислиш че някой ще поема някаква такава отговорност за 5 хиляди лева заплата.
                Т,е разбира се че путин е корумпиран...всички са корумпирани но какъв е проблема на САЩ че путин бил корумпиран?

Кой не беше корумпиран помниш ли? Горбачов и Елцин. Те какви бяха? Приятели...защо? Защото сбъданаха мечатата и мокрите сънища на поколения амеркикаци да видят СССР на колене и разпаднал се.

Ак поговорим за тоталиризам....да помислим и за Саудитска Арабия? Те са приятели нали? Що не кажат САЩ ...абе ей...саудитци вие не сте демократични и подтискате жените...и населението..? А? Що нямат проблем с тях? Засега!!!

Кой не скача е червен...нали помниш))
                Помня, разбира се... Помня еуфорията, надеждата, вярата в промяната и всичко останало. Истината е, че ние сме най-прецаканото поколение. Бяхме възпитавани при тоталитаризма, съзрявахме и учихме при псевдо демокрацията, а накрая осъзнахме, че ще работим и оцеляваме при дивия капитализъм. И тепърва ни предстои да осъзнаем, че ние сме се превърнали в съвременни роби. Роби на собствения си начин на живот.
                Май вече доста се отклонихме от темата ... Очаквам предупреждение, че не е по темата
                Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен

Коментар

• Ама аз не съм казал че Путин е цвете

Нямах предвид, че е корумпиран, а че се опитват да го изкарат такъв и това ме накара да се замисля защо. Според мен им пречи по някакъв начин и това ме провокира да се замисля. Даже започнах да чета и разни руски сайтове, за да видя и другата гледна точка.
                  Ама аз не съм казал че Путин е цвете.

Виж аз бях писъл...корупцията е в основата на държавата, Ние не само че не можем да я премахнем...ние може би е не трябва да я премахнем щото не знем последниците...това е друга тема.

Проблема с корупцията особенно у нас не е че съществува. Проблелма е че при нас е начин на живот и е повсеместна. А в същото време ние не печатаме пари и имаме ограничени такива т.е всяка кражба се отразява директно и пряко върху държавата. В щатите или Русия ако гепиш 100 милиона няма никой да ги усети.
                  Т,е ние трябва да я ограничим само до много високите етажи...и да хавнем всички по малки за да могат гражданите да придобият дори фалшивото чуство за справдливост.

Та в Русия. Путин краде...какво означава краде е друг въпрос но разбира се никой няма на света не само в Русия ...къде да е който да работи политик на такова ниво на заплата...това трябва да си толкова тъп да мислиш че някой ще поема някаква такава отговорност за 5 хиляди лева заплата.
                  Т,е разбира се че путин е корумпиран...всички са корумпирани но какъв е проблема на САЩ че путин бил корумпиран?

Кой не беше корумпиран помниш ли? Горбачов и Елцин. Те какви бяха? Приятели...защо? Защото сбъданаха мечатата и мокрите сънища на поколения амеркикаци да видят СССР на колене и разпаднал се.

Ак поговорим за тоталиризам....да помислим и за Саудитска Арабия? Те са приятели нали? Що не кажат САЩ ...абе ей...саудитци вие не сте демократични и подтискате жените...и населението..? А? Що нямат проблем с тях? Засега!!!

Кой не скача е червен...нали помниш))

Коментар

Корумпиран?

Путин куромпиран...пък в щатите не знаят какво е корупция може би?

Сега Клинтън хич не е корумпирана...780 хиляди долара за 3 речи в голдман не е корупция...и 20 милиона ли бяха или повече за още речи в дойтче, банк ъф америка и т.н Ебах тея речи ебах. Ти айнщайн да си няма да ти плащат толкова.
                    Но по важното е друго...моля те виж тея речи те ги има в Ютубе и ги слушай. Изводите ще са за грамотния.

Или пък оня ден четах списъка на компаните които са дарили на фондацията и 30 милиона за 3 години за благотворителност и тя похарзила ча благотворителност 5 милиона или нещо такова не помня....ние трева пасем...няма корупция...ааа чакай лобистите които шетат като у тях си в конгреса на САЩ те не корумпират...

Колко средно интилигентен или под това ниво трябва да си ....да събереш 2+2 и да видиш дали аджеба е 4?
                    Конгресмен,сенатор президент и т.н в щатите се става с милиони долари . От къде идват тези пари...официално разбира се..как от къде? От големите корпорации и банки. Сега тея големи корпорации и банки...случайно да имат икономически интереси които да искат да прокарат в конгреса или сената? Ха ами да ...случайно имат. А ако съответния техен любимец на който са дали милиони...не им свири по свирката мислиш ли че някой ще му даде пак пари да се кандидатиира? Ще му даде в шестък. А дали можем да продполжоим че сътветния политик прокарва интересите на тези компании?
                    А пък това у нас как го наричат? Не е корупция...това е лобизъм...корупция е ако на някой му дадеш 5 лева у джоба...виж ако му ги дадеш на фондацията на жена му...ей това вече е благотворителност хич не е корупция.

И викаш Путин бил корумпиран...и щатите щото са стожера на демокрацията, честноста, липсата корупция, престъпност...най големите борци против наркотиците ( нищо че наркотик в щатите може да си купиш по лесно от алкохол ) няма значение....важното е че се борят...и с престъпността се борят...( нищо че всяко ченге може да те гръмне на улицата като куче особенно ако си беден...или всеки само дето не носи базука като се разхожда по улицата ) ...и затова няма престъпност.
                    Или пък службите на КГБ са ужасни...щото следят всичко...ама щатските дето следят не само у щатите а у целия свят всичко от гугъл до фб, телефони и т.н , включително и Меркел, Оланд и т.н те са демократични. Що? аааа Щото се борят против тероризма...сигурно има защо след като са ебали майката на милиони семейства по света с напълно демократичната си и справедлива политика защитаваща свещенната национална сигурност на САЩ.

Всъщност "всичко е относително" ти зададе най точния въпрос без да искам може би:

"Ако е толкова корумпиран, защо не го купят? "

Ето това е въпроса на въпросите. Отговора е че ...точно затова го натискат...щото не мога да го купят. То това да не е бат бойко...или пък разградения двор ЕС в който мога да сложат къде си искат една яка подскушвателна станция ЗАКОННО !!! и да си слушат който искат до като го гепят за топките.
                    То горе долу в света останаха двама...и две държави които не могат да купят. Китай и Русия. Ти да се сещаш за друга сериозна?

Нямах предвид, че е корумпиран, а че се опитват да го изкарат такъв и това ме накара да се замисля защо. Според мен им пречи по някакъв начин и това ме провокира да се замисля. Даже започнах да чета и разни руски сайтове, за да видя и другата гледна точка.

Коментар

• Корумпиран?

И аз не се имам за русофил, но напоследък взех леко да им симпатизирам. Още не съм си изградила окончателно мнение, защото не мога да си изясня глобалната цел (имам пред какъва е причината за всичко, което се случва), но напоследък се замислих, защо Путин толкова им пречи. Ако е толкова корумпиран, защо не го купят? Дали пък той не им се противопоставя? И всякакви въпроси от този сорт.
                      Така, че не е лошо да продължиш
                      Корумпиран?

Путин куромпиран...пък в щатите не знаят какво е корупция може би?

Сега Клинтън хич не е корумпирана...780 хиляди долара за 3 речи в голдман не е корупция...и 20 милиона ли бяха или повече за още речи в дойтче, банк ъф америка и т.н Ебах тея речи ебах. Ти айнщайн да си няма да ти плащат толкова.
                      Но по важното е друго...моля те виж тея речи те ги има в Ютубе и ги слушай. Изводите ще са за грамотния.

Или пък оня ден четах списъка на компаните които са дарили на фондацията и 30 милиона за 3 години за благотворителност и тя похарзила ча благотворителност 5 милиона или нещо такова не помня....ние трева пасем...няма корупция...ааа чакай лобистите които шетат като у тях си в конгреса на САЩ те не корумпират...

Колко средно интилигентен или под това ниво трябва да си ....да събереш 2+2 и да видиш дали аджеба е 4?
                      Конгресмен,сенатор президент и т.н в щатите се става с милиони долари . От къде идват тези пари...официално разбира се..как от къде? От големите корпорации и банки. Сега тея големи корпорации и банки...случайно да имат икономически интереси които да искат да прокарат в конгреса или сената? Ха ами да ...случайно имат. А ако съответния техен любимец на който са дали милиони...не им свири по свирката мислиш ли че някой ще му даде пак пари да се кандидатиира? Ще му даде в шестък. А дали можем да продполжоим че сътветния политик прокарва интересите на тези компании?
                      А пък това у нас как го наричат? Не е корупция...това е лобизъм...корупция е ако на някой му дадеш 5 лева у джоба...виж ако му ги дадеш на фондацията на жена му...ей това вече е благотворителност хич не е корупция.

И викаш Путин бил корумпиран...и щатите щото са стожера на демокрацията, честноста, липсата корупция, престъпност...най големите борци против наркотиците ( нищо че наркотик в щатите може да си купиш по лесно от алкохол ) няма значение....важното е че се борят...и с престъпността се борят...( нищо че всяко ченге може да те гръмне на улицата като куче особенно ако си беден...или всеки само дето не носи базука като се разхожда по улицата ) ...и затова няма престъпност.
                      Или пък службите на КГБ са ужасни...щото следят всичко...ама щатските дето следят не само у щатите а у целия свят всичко от гугъл до фб, телефони и т.н , включително и Меркел, Оланд и т.н те са демократични. Що? аааа Щото се борят против тероризма...сигурно има защо след като са ебали майката на милиони семейства по света с напълно демократичната си и справедлива политика защитаваща свещенната национална сигурност на САЩ.

Всъщност "всичко е относително" ти зададе най точния въпрос без да искам може би:

"Ако е толкова корумпиран, защо не го купят? "

Ето това е въпроса на въпросите. Отговора е че ...точно затова го натискат...щото не мога да го купят. То това да не е бат бойко...или пък разградения двор ЕС в който мога да сложат къде си искат една яка подскушвателна станция ЗАКОННО !!! и да си слушат който искат до като го гепят за топките.
                      То горе долу в света останаха двама...и две държави които не могат да купят. Китай и Русия. Ти да се сещаш за друга сериозна?
                      Last edited by Iv_max; 28.05.2016, 03:47.

Коментар

• ....

Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                        "Насилието е последното убежище на некомпетентния." С. Хардин
                        "Липсата на аргументи и използването на цитати в замяна...е последното убежище на глупавия"

Ив_макс

Можеш да ме цитираш

Коментар

• Мен не ме боли....

Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                          абе и тези в злато ни боли
                          Мен не ме боли....малко ме сърби)))) ама то е на пари...)))

Коментар

• Не е лошо да продължиш

Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
                            Мога да продължа ако искаш....

Сега тук ще ме емнат сума ти народ че съм русофил...което въобще не е вярно ама няма значение..

Къв е зора на САЩ да натискат Русия? Може би кономически интереси? Глупости. Може би война искат да правят? По големи глупости.
                            Как я натискат - ами как - как с Украйна. Ако на тебе някой съсед иска да сложи картечница срещу прозореца ти ти ок ли ще си? Ами ако мястото където искат да сложат къртечница срещу тебе е на стар приятел? Може ли да се очаква ако вземат да носят картечницата ти да отидеш при приятеля си и да му кажеш да направите двата апартамента общи? Може разбира се. А поле може ли да те обвинят че си взел апартамента на приятеля си насила? Могат разбира се. Вярно ли ще е ? На кой му пука. Важното е че ще накарат всички да обвинят теб.
                            Що Сащ толкова са се загрижили за Украйна? Ами как що...щото знаят че ако има конфликт Русия ще реагира...като реагира ще стане агресор, като стане агресор ще могат да накарат Европа да им наложи санкции....като и наложи санкции ще скарат Европа с Русия. Следиш ли мисълта?
                            Защо Европа е нужно да се скара с Русия завинаги ако е възможно? Е как що...правиш ли сметка ако Русия се сближи с Европа както беше тръгнало...къде ще остане влиянието на САЩ в Европа? Никакво. Сащ ще го издухат и ще загубят едно Европа...и второ икономически съюз на Европа с Русия и Китай отсрани да помага ще остави САЩ световен политически монополист ама на върба.
                            И ако мислиш че аз съм го измислил това...няма такова нещо...той оня неолибералист гад...виновен за половната войни в света Маклейн си го казва в една лекция преди 5 години...точно това какво трябва да направят за да разделят Русия от Европа завинаги щото това е най голямата опасност за американската национала сигурност. Ама на кой му пука? Че го казал. Да виждаш на някой да му пука? Или може да очакваш официалните медии които са елементарни пропагандни медии да изкарат това без разрешение?

И какъв е резултата. Накараха Меркел да налага санкции до дупка. Не стига че икономиката на Европа заради измамите в Щатите страда 8 година ами сега и цялата търговия с Русия която е огрмна отиде на кино. Сащ и те налагат санкции...на някой с който не търгуват на практика. Те страдат ли от това?

Крим бил окупиран. Ами ако Крим е окупиран на сила няма ли партизанско движение да има или съпортива. Що няма съпротива? Или може би трябваше Русия да даде целия си черноморски флот където е да стане база на НАТО? на 500 км от Москва. Или може би Русия взе Крим щото една нощ се събуди и реши стане агресор?
                            И сега какво...войски разполагат в Румъния, Полша че и в България. Що? Аааа щото русия щяла да превзема Полша....като Кирм...дали има някое малоумно 4 годишно дете да се върже на подобна глупост? Ами може и да има....след като всички медии повтарят това. Човешката глост е безгранична.
                            Обаче с тея войски и ракетни щитове и подобни глупости САЩ мислят че слагат поредния пирон в кутията която окончателно трябва да раздели Русия с Европа.

Политика....какво да го правиш.

10 хиляди човешки живота в Украйна са цената засега на тази политика.
                            И аз не се имам за русофил, но напоследък взех леко да им симпатизирам. Още не съм си изградила окончателно мнение, защото не мога да си изясня глобалната цел (имам пред какъва е причината за всичко, което се случва), но напоследък се замислих, защо Путин толкова им пречи. Ако е толкова корумпиран, защо не го купят? Дали пък той не им се противопоставя? И всякакви въпроси от този сорт.
                            Така, че не е лошо да продължиш

Коментар

Ако ти кажа, че си идиот, дали ще ме цензурират?

Това граматически правилно ли го написах?
                              "Насилието е последното убежище на некомпетентния." С. Хардин

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                                има ли дори една причина за лонг?
                                Единствената, която се сещам е, че всички се питат "Има ли дори една причина за лонг?"

Коментар

Working...
                                X