If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
това доколкото схващам не е зърнопроизводител. Трябва ми зърнопроизводител, да му купя пут опции или директно къси. За хедж на зърнопроизодител, който имам на бфб. Има притеснителни данни относно запасите на зърно а не ми се продава компания на р/е 5 и р/в 0.5. Ножицата между бфб и nyse е много разтворена и търся подходящ хедж.
Много странно. Аз като тегля мислено няколко линии на пшеницата и ми излиза по-скъпа догодина...в долари. Освен и двамата да сме прави, но тогава в съплая на долари ще е проблема и хеджа ще е друг
това доколкото схващам не е зърнопроизводител. Трябва ми зърнопроизводител, да му купя пут опции или директно къси. За хедж на зърнопроизодител, който имам на бфб. Има притеснителни данни относно запасите на зърно а не ми се продава компания на р/е 5 и р/в 0.5. Ножицата между бфб и nyse е много разтворена и търся подходящ хедж.
Ааааа добре, разбрахме се. За хедж на Агрия се сещам за 2 европейски, ама късно се сещаш. Вече ги размазаха
Дайте някоя набалончена земеделска компания. Ама много набалончена ако може
Дай дефиниция на "земеделска". Тези, които се ограничават само с производство на земеделска продукция без преработка или дистрибуция и т.н. не са много измежду листнатите компании. Други пък вече спихнаха Примерно ANDERSONS (ANDE).
Ама може да се пробваш на Calavo Growers http://finviz.com/quote.ashx?t=CVGW&ty=c&ta=0&p=m
In the first quarter, the U.S. stock market recorded net sales of $7 billion with foreign investors dumping $27 billion worth and mutual funds unloading $4 billion. Corporations remained the single biggest source of support for the equity market with buybacks totaling $173 billion.
Някой разбира ли tiered комисионните на IB?
Сега правих разни ексели, смятах чудесии и излиза че дори най-ниският tier е по-изгоден от fixed, а по-високите са по-изгодни.
Тея комици не са интересни, Но някой да е забелязъл ли е в неделя има избори в Испания?
Може да има мазни изненадки като миналта година с гръцките драми ...
Тея комици не са интересни, Но някой да е забелязъл ли е в неделя има избори в Испания?
Да бе, не са интересни... Сириза номер 2 Както и да е. Брексита тази седмица е по-важен
Покрай този Брексит, никой не обръща внимание какво се случва в Италия
Коментар