IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
    Неприятното е, че някои хора във Феда искат да вдига лихвите при данни за охлаждаща се икономика. То затова и банките не се вдигнаха при новината.
    Да не забравяме, че решенията там се вземат с пълно единодушие ... или бъркам ?
    Правят ни на маймуни като демонстрират "плурализъм"
    Last edited by Protokol; 12.09.2016, 16:18.
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
      Да не се изненадате ако прочетете в утрешния вестник нещо от сорта "..индексите се възстановиха след спад от ...."
      Ив ще се окаже прав поне за едно - много еднакво се разсъждава ... бих казал стерилно
      Неприятното е, че някои хора във Феда искат да вдига лихвите при данни за охлаждаща се икономика. То затова и банките не се вдигнаха при новината.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
        Ако Тръмп спечели което ме се вярва от както се кандидатира как мислите ще реагира пазара? Тая баба ми се вижда че е взел дала а остават по малко от два месеца як напън.
        Нагоре. Пазарът и сега следва проучванията

Коментар

• Да не се изненадате ако прочетете в утрешния вестник нещо от сорта "..индексите се възстановиха след спад от ...."
          Ив ще се окаже прав поне за едно - много еднакво се разсъждава ... бих казал стерилно
          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Трябва да стане 5-6% корекция. Иначе няма да е интересно.
            Майтап си правиш, поне 15-16% корекция си требе малко от малко да стане интересно...

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
              Много философски пак. Явно всички чакаме късите, да видим сега дали наистина е верно това, че става винаги обратното на очакваното от масата.
              Трябва да стане 5-6% корекция. Иначе няма да е интересно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
                Вярата!!!!

Кое дава вярата е много основополагащ въпрос.

Ще кажа за мен.

Да се научиш да вярваш е като да се учиш да караш колело. Научиш ли се - никога не можеш да го забравиш.

Това е умение. Начин на живот. Начин на светоглед. Начин на възприемане на света.

Аз започнах с ВЯРАТА В БОГ.

Вярата в БОГ освен всичко останало ни дава умението да ВЯРВАМЕ. И след това научавайки се да вярваме...почваме да вярваме и в други неща включително и СЕБЕ СИ.

Няма по лесен начин да се научим да вярваме освен да повярваме в БОГ.

Темата е много много дълга...
                Ако ставаше с вяра в БОГ, то тогава всички религиозни хора щяха да са милиардери , а те не са
                Какво е вярата? Вярата за мен е липса на страх. Какво е невярата или недоверието. Това е страх да не се прекараш или да не те прекара някой. Пак опираме до страх и алчност
                Ето сега пресен случай с албен инвест. Около 1000 човека спечелиха по 50 лева от сливането. Аз направих печалба 130 000, като съм 99% сихурен че ще станат 180 и тепърва ще се срещам с адвокати понеже се целя да ги направя 300 000. Много малко не знам ама дето се вика е от сърце. Ще ми стигнат да преживявам ивестно време спамейки темата ви с философиите си
                Та защо така се получава? Една и съща ситуция а всеки вижда различни възможнсти в нея. Ми едните ги е страх и играят да вземат сигурните 50 лева а други не ги е страх / демек ВЕРВАТ че може и още и още/ Демек едните са страхливи а другите алчни. Всъшност и едните и другите са страхливци. Обаче едните ги е страх от загубата а другите ги е страх че няма да спечелят. Ето сега и твоите далавери които въртиш. Забелязваш ли как опонентите ти ти опонират само със собствените си стахове. Как щели да те измамят, как щяло да има по-големи умижи от теб и т.н. Ето ти го недоверието и страха как се виждат. Кога човек го е страх да загуби и кога го е страх да не спечели е близко до акъла и няма смисъл да обяснявам. Та такива работи ИВ. Дето викаш темата е много много дълга
                Last edited by Alonso; 12.09.2016, 12:50.
                Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Много философски пак. Явно всички чакаме късите, да видим сега дали наистина е верно това, че става винаги обратното на очакваното от масата.

Коментар

• Ако Тръмп спечели което ме се вярва от както се кандидатира как мислите ще реагира пазара? Тая баба ми се вижда че е взел дала а остават по малко от два месеца як напън.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнение
                      Последните няколко дни упорито се говори за поне 10% спад на S&P по всички поп-медии. Явно са решили да раздрусат крушата (медийно - като януари), а ще имат и два бонуса:

1) Като им писне да надуват жили, че небето пада, ще сложат още малко от безплатния кеш на пазара (който се понасъбра явно от януари досега) и ще си вдигнат печлабите на всевъзможните фондчета

2) ФЕД ще си помисли сериозно преди да "прави глупости" като вдигания на лихви и безметежното цоцане ще продължи поне до изборите

Без ръст на икономиката достатъчно пари не се правят, освен с манипулации. Очевидно, че е време - на пазара следва драма, тъй като люлеенето с по 1-2 процента нагоре надолу, не води до нужните резултати.

Disclaimer: Дебнячов е на кеш от Април месец и само това чака.
                      Септември и Октомври са си опасни месеци но сега преди избори и при тази политика на Феда ме съмнява да има 'shit hits the fan'.

Коментар

• Последните няколко дни упорито се говори за поне 10% спад на S&P по всички поп-медии. Явно са решили да раздрусат крушата (медийно - като януари), а ще имат и два бонуса:

1) Като им писне да надуват жили, че небето пада, ще сложат още малко от безплатния кеш на пазара (който се понасъбра явно от януари досега) и ще си вдигнат печлабите на всевъзможните фондчета

2) ФЕД ще си помисли сериозно преди да "прави глупости" като вдигания на лихви и безметежното цоцане ще продължи поне до изборите

Без ръст на икономиката достатъчно пари не се правят, освен с манипулации. Очевидно, че е време - на пазара следва драма, тъй като люлеенето с по 1-2 процента нагоре надолу, не води до нужните резултати.

Disclaimer: Дебнячов е на кеш от Април месец и само това чака.
                        Last edited by Дебнем на замаушка; 12.09.2016, 10:55.

Коментар

• Мисля че рола

Мисля че изтичането на фютчерсите до четвъртък ще даде сериозне стимул на разпродажбите.

Коментар

• Колко от вас

Колко от вас отчитат лошото здраве на Клинтън?

Май в някой консперативни теории ще се окаже че има истина особенно след днешната случка.

Коментар

• Почнахте да ми харесвате ))

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Няма нужда да се връщаме до 29 г. За 16 години пазара три пъти пада с повече, може да му е време пак да стане. То нищо не предсказва спадове. Това обаче никога до сега не им е пречило да се случват
                              Почнахте да ми харесвате ))

Ей такива "положителни" неща искам да чувам само )))))) до момента в който не съм дълъг ))))

Коментар

Направо едно крашче стил 1929г. да стане викам. Иначе средното ПЕ не е далавера.
                                Няма нужда да се връщаме до 29 г. За 16 години пазара три пъти пада с повече, може да му е време пак да стане. То нищо не предсказва спадове. Това обаче никога до сега не им е пречило да се случват

Коментар

Working...
                                X