Скандалът с Wells Fargo & Co се развива http://investments.dir.bg/_wm/librar...-co-se-razviva
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеКоруда е за разтсрел.
Та аз съм в цугцванг, обаче от друга гледан точка и самият Курода се намира в цугцванг. Постави се на негово място. Ти какво би направил? Проблемът на японската икономика е че НЕ е конкурентоспособна. Ако Курода спре с фокусите какво би станало според теб? Аз си мисля че бихаме били свидетели на масови фалити и безработица. Това ще доведе до смяна правителството и смяна на самият Курода. Тоест на японски - харакири.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Има резон в това, което казваш, но мен ме притеснява сближаването САЩ-Русия при негово избиране. Дали няма при това положение да изклатят Европа още по-здраво?
Моето мнение, колкото и да не харесвам братушките е, че за ЕС геополитически, без съмнение, сближаване с Русия би било положително. С щатите явно няма да може да се прави нищо градивно. Тяхната политика за региона прозира с друга agenda - от време оно са минали на "разделяй и владей".
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеКоруда е за разтсрел.
А Меркел - за публично бичуване с камшик пред райхстага на гол задник.
И в дъното на всичко както цял живот - Американците.
Няма лайно в света което да не е произведено от Американците.
Да не каже някой че се оплаквам? - Само констатирам.
Ще дам банкет ако Тръмп спечели. И ще инвестирам в Европа.
Не щото го харесвам...дреме ми на шапката, аз не съм американец, а щото трябва някак си света да стане по нормален. И съответно бизнеса и пазара по нормален.
Не че залагам големи надежди на това ако Тръмп спечели...но поне ще има опит за това.
Коментар
-
Коруда
Коруда е за разтсрел.
А Меркел - за публично бичуване с камшик пред райхстага на гол задник.
И в дъното на всичко както цял живот - Американците.
Няма лайно в света което да не е произведено от Американците.
Да не каже някой че се оплаквам? - Само констатирам.
Ще дам банкет ако Тръмп спечели. И ще инвестирам в Европа.
Не щото го харесвам...дреме ми на шапката, аз не съм американец, а щото трябва някак си света да стане по нормален. И съответно бизнеса и пазара по нормален.
Не че залагам големи надежди на това ако Тръмп спечели...но поне ще има опит за това.Last edited by Iv_max; 26.09.2016, 11:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеЕ то ти нищо не каза уж меча ама можело и да не е. На 310 кво ще е дълга ама има шанс да се счупи. Големи обяснения дава този технически анализТова и в ежедневието не съществува. Ако го търсиш на борсата, си сбъркал мястото.
Техническия анализ ти казва какви са вероятностите за успех според стратегията, която си избрал и може да ти помогне да не се набабаниш в най-неподходящия момент по някоя позиция или да излезеш когато трябва. Казах ти горе-долу какъв ти шанса. Оттам нататък си ти.
Коментар
-
Тръмп и влиянието му
От появата на Тръмп на сцената като ме пита някой що го подкрепям първата ми реплика е щото ще намали натиска на щатите над европа и ще живнем и ние и щото е относително независим. И всичко останало което съм казвал и тук.
Днес прочетох една статия в Зеро която освен че е интересна да се прочете и освен че я споделям напълно е това което аз казвам от 1 година. Всъщност е всичко което аз съм казвал преди по темата.
http://www.zerohedge.com/news/2016-0...s-donald-trump
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеТц. Това е райзинг уедж. Меча фигура, рядко се чупи нагоре. Статистически може би 1 към 3 или 4 шанса, иначе жмуц. Разумно би било да се изчака да счупи трендлинията и към 310/5 да се търси вход, ако ще си дълъг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеА влака от летище Кенеди до Ню Йорк? Леле каква бракма нечувана.
А метрото... думи нямам
Не виждам как наливане на пари назаем в релси и други такива ще оправи положението, ама щом казваш...Ако беше такава далавера, частен капитал, щеше да се е налял вече.Last edited by snaky; 23.09.2016, 00:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеСАЩ имат нужда, по някои сметки, от около трилион долара инвестиции в инфраструкура в следващите няколко години само за да поддържат нивото. Не знам дали си кацал на летище Кенеди - аз се почувствах все едно кацам в Мексико Сити.
А метрото... думи нямам
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеЧудесна рецепта. Никога до сега не е правено. Чакай да се сетя: строене на пътища и мостове към нищото и летища, на които не кацат и излитат самолети.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеТрябва да почва "войната". Т.е. трябват големи фискални стимули - харечене за инфраструктура.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеTeхнически за мене е в модул трипъл топ на тия нива.
Не брейкне ли успешно над 300 - няма са добре нещата.
Фундаментално - средно и лонгтърм - ще си аутпърформва спайчо без проблем.
Коментар
Коментар