Първоначално изпратено от Iv_max
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
нямаш грижи
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение100 GBP?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеБих се обзаложил че до нова година паунда ще се търгува над 1.34
Коментар
-
Въпроса не е какво ще стане
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеЕ, аз самият казвам, че не е ясно дали може да стане.
Основният проблем е че говорим различни езици. Ако всички говореха един език щеше да е напълно възможно въпреки всички други различия.
Въпроса е какво искаш ти да стане и какво мислиш.
Коментар
-
Бих се обзаложил че до нова година паунда ще се търгува над 1.34
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеСорос май пак ще се окаже прав като гледам не сме далече от 1.15
http://www.reuters.com/article/us-br...-idUSKCN0Z62FR
Коментар
-
И двете са вярни
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеЕС е такова животно, че едни го хулят като подлага на глобания едър бизнес и олицетворение на глобализацията, а други като свърталище на социалисти и едва ли не на комунисти
дали някога ще го проумееш че едрия бизнес е по близо до социализма от всеки друг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеНаистина ли вярваш че народи ( толкова различни ) като материален статус и манталитет могат да се федерализират?
Наистина ли вярваш че корумпирани правителства който въртят политически бизнес за милиярди ще се съгласят?
Мисля че по скоро ще дойде комунизъм или поне социализъм преди някой да постигне федерализъм.
Интересно е обаче ти би ли желал това?
Основният проблем е че говорим различни езици. Ако всички говореха един език щеше да е напълно възможно въпреки всички други различия.
Коментар
-
така...
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеНе само от Файненшъл таймс. Имам приятели руснаци, с които си говоря. Преди около десет години опасността от разпад беше непосредствена.
И всички говорят за едни и същи или подобни лайна в техните държави.
И то не приятели туристи, а приятели с бизнес.
Иначе си прав, бизнеса в Русия е ясен. Това което не си прав че смяташ че бизнеса в другите държави е различен.
Разпад на кое на Русия?)))
Значи твойте приятели явно дълго не са живяли в Русия.
Щото по отношение на дух за мен на върха на стълбицата са Руснаци и Сърби. За което искренно и от сърце им завиждам.
И ми е толкова жал за българския манталитет.Last edited by Iv_max; 11.10.2016, 21:30.
Коментар
-
Наистина ли вярваш
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеФедерализацията е единственият изход. Но не е ясно дали може да стане.
Наистина ли вярваш че корумпирани правителства който въртят политически бизнес за милиярди ще се съгласят?
Мисля че по скоро ще дойде комунизъм или поне социализъм преди някой да постигне федерализъм.
Интересно е обаче ти би ли желал това?
Коментар
-
Сорос
"Today, there are speculative forces in the markets much bigger and more powerful. And they will be eager to exploit any miscalculations by the British government or British voters," Soros said.
"Brexit would make some people very rich – but most voters considerably poorer," Soros said.
Коментар
-
Сорос май пак ще се окаже прав като гледам не сме далече от 1.15
http://www.reuters.com/article/us-br...-idUSKCN0Z62FR
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнениеЕ то когато го има, лошо - бюрокрация, евросоциализъм и тн. Когато го няма, неолиберализъм
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеПак опряхме до Русия.
За Русия представта ти е от файнешънил таймс. Уверявам те.
А да не говорим че повечето нямат и тази представа.
А за САЩ предстатавата на хората е от филмите.
А иначе специалисти има много. Разбирачи с мнение при това.
Много често си задавам въпроса всъщност ти какво защитаваш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеНе знам дали си в течение на "новините"...щото сега "изхода" за ЕС бил според приятелите на Мишо в Брюксел ( тоя град почвам да го мразя като го чуя)) ) , изхода бил ЕС да стане повече ПОЛИТИЧЕСКИ съюз от колкото икономически
))))
Така че не само че го осъзнават че е политически ами даже се стремят да го направят по политически))) Сиреч това което ти виждаш като проблем - всъщност е ЦЕЛ
)
Коментар
Коментар