IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кажи нещо за тази статия в зеро

Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
    През март-април 1999г. от евроскептик станах абсолютно убеден федералист. Сега съм по-малко убеден. Но е съвсем ясно, че ЕС или ще се ферализира или ще западне.
    Кажи нещо за тази статия в зеро относно пуловете за иборите

Коментар

• Колко си забавен ако знаеш

Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
      Сигурно имаш предвид GBP/USD. Ама aко падне много, да не кажеш, че си имал предвид EUR/GBP.
      Колко си забавен ако знаеш

Коментар

• Що се промени

През март-април 1999г. от евроскептик станах абсолютно убеден федералист. Сега съм по-малко убеден. Но е съвсем ясно, че ЕС или ще се ферализира или ще западне.
        Що се промени заради работата ти?

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
          Бих се обзаложил че до нова година паунда ще се търгува над 1.34
          Сигурно имаш предвид GBP/USD. Ама aко падне много, да не кажеш, че си имал предвид EUR/GBP.

Коментар

Въпроса не е какво ще стане - никога в живота на човек не е това въпроса.

Въпроса е какво искаш ти да стане и какво мислиш.

Коментар

нямаш грижи - обазолжили сме се

Коментар

• нямаш грижи

Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                100 GBP?
                нямаш грижи - обазолжили сме се

Коментар

100 GBP?

Коментар

• Въпроса не е какво ще стане

Е, аз самият казвам, че не е ясно дали може да стане.

Основният проблем е че говорим различни езици. Ако всички говореха един език щеше да е напълно възможно въпреки всички други различия.
                    Въпроса не е какво ще стане - никога в живота на човек не е това въпроса.

Въпроса е какво искаш ти да стане и какво мислиш.

Коментар

• Бих се обзаложил че до нова година паунда ще се търгува над 1.34

Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                      Сорос май пак ще се окаже прав като гледам не сме далече от 1.15

http://www.reuters.com/article/us-br...-idUSKCN0Z62FR

Коментар

• И двете са вярни

ЕС е такова животно, че едни го хулят като подлага на глобания едър бизнес и олицетворение на глобализацията, а други като свърталище на социалисти и едва ли не на комунисти
                        И двете са вярни.

дали някога ще го проумееш че едрия бизнес е по близо до социализма от всеки друг.

Коментар

Наистина ли вярваш че народи ( толкова различни ) като материален статус и манталитет могат да се федерализират?

Наистина ли вярваш че корумпирани правителства който въртят политически бизнес за милиярди ще се съгласят?

Мисля че по скоро ще дойде комунизъм или поне социализъм преди някой да постигне федерализъм.

Интересно е обаче ти би ли желал това?
                          Е, аз самият казвам, че не е ясно дали може да стане.

Основният проблем е че говорим различни езици. Ако всички говореха един език щеше да е напълно възможно въпреки всички други различия.

Коментар

• така...

Не само от Файненшъл таймс. Имам приятели руснаци, с които си говоря. Преди около десет години опасността от разпад беше непосредствена.
                            Така...аз имам приятели и Руснаци и Американци и Швейцарци и Италианци и Германци.

И всички говорят за едни и същи или подобни лайна в техните държави.

И то не приятели туристи, а приятели с бизнес.

Иначе си прав, бизнеса в Русия е ясен. Това което не си прав че смяташ че бизнеса в другите държави е различен.

Разпад на кое на Русия? )))

Значи твойте приятели явно дълго не са живяли в Русия.

Щото по отношение на дух за мен на върха на стълбицата са Руснаци и Сърби. За което искренно и от сърце им завиждам.

И ми е толкова жал за българския манталитет.
                            Last edited by Iv_max; 11.10.2016, 22:30.

Коментар

• Наистина ли вярваш

Федерализацията е единственият изход. Но не е ясно дали може да стане.
                              Наистина ли вярваш че народи ( толкова различни ) като материален статус и манталитет могат да се федерализират?

Наистина ли вярваш че корумпирани правителства който въртят политически бизнес за милиярди ще се съгласят?

Мисля че по скоро ще дойде комунизъм или поне социализъм преди някой да постигне федерализъм.

Интересно е обаче ти би ли желал това?

Коментар

• Сорос

"Today, there are speculative forces in the markets much bigger and more powerful. And they will be eager to exploit any miscalculations by the British government or British voters," Soros said.

"Brexit would make some people very rich – but most voters considerably poorer," Soros said.

Коментар

Working...
                                X