Първоначално изпратено от snaky
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеТрябва да почва "войната". Т.е. трябват големи фискални стимули - харечене за инфраструктура.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеTeхнически за мене е в модул трипъл топ на тия нива.
Не брейкне ли успешно над 300 - няма са добре нещата.
Фундаментално - средно и лонгтърм - ще си аутпърформва спайчо без проблем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеЗа IBB нищо не мисля. Не съм проучвал от кои компании се състои и нямам ясна представа, дали биотекът ще прави все по-големи печалби в бъдеще.
-----------------------
По-сигурен съм, че след 10г. хората ще използват Гугъл, американците ще пазаруват мебели в Хоум Дипо, хората ще купуват маратонки Найк и Адидас, жените ще купуват продуктите на Хенкел, хората ще сърбат кафе в Старбъкс и за ще плащат предимно с Виза и МастърКард.
Може не всичко това да е вярно, но повечето мисля, че ще се окаже вярно
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеМишо какво мислиш за IBB ?
-----------------------
По-сигурен съм, че след 10г. хората ще използват Гугъл, американците ще пазаруват мебели в Хоум Дипо, хората ще купуват маратонки Найк и Адидас, жените ще купуват продуктите на Хенкел, хората ще сърбат кафе в Старбъкс и за ще плащат предимно с Виза и МастърКард.
Може не всичко това да е вярно, но повечето мисля, че ще се окаже вярно
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеМишо стига с таз пропаганда! Не ти ли омръзна да си губиш времето, четейки тези парцали?
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеКво общо има ситуацията от 50-те години с днес? Светът се е променил 100 пъти от тогава. Не си ли даваш сметка, че тогава, американците излизат победители от войната, взимат технологии от Германия без пари като репарации,целият свят им дължи пари, а те са кредитори и раздават пари с лопатата, които обаче трябва да им се върнат с лихвите. Целият свят е опустушен, а те са си ок. Има недостиг на всичко, а те могат да произведат и доставят абсолютно всичко. Естествено, че планината дългове тогава не е била никакъв проблем.
Е представи си, днес положението е точно обратното. Война не е водена. Нищо не е разрушено, освен няколко арабски държави. Има свръхпроизводство почти във всеки сектор, разтеж слаб клонящ към 0. Тези същите са се превърнали от кредитор на длъжник на целия свят, който им дава назаем, за да вържат дефицита. Нищо общо няма.
След войната бизнесът е очаквал всичко да се сгоромоляса, защото е изкуствено.
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеЕ представи си, днес положението е точно обратното. Война не е водена.
Коментар
-
Не леж на туй ухо
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеTeхнически за мене е в модул трипъл топ на тия нива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Коментар
-
Вече не са толкова
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеMи що, лошо ли ще да им е.
На тяхно място като не знам какво да правя 200-250Б кеш ги вадя и си купувам старбъкса и гилиъд, тъкмо си рият дъната и двете.
И ставам тотално диверсифициран конгломерат. Няма как да падне на едноцифрено ре тогава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеМишо какво мислиш за IBB ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеНякои съобръжения, които мечи настроените може би пренебрегват.
http://www.cnbc.com/2016/09/22/if-fe...lsen-says.html
Самият аз съм правил съм няколко пъти паралели с 1950-те години, когато Федът излиза от подобна ситуация на сегашната - супер ниски лихви и следвоенна планина от ДЦК в баланса си.
Кво общо има ситуацията от 50-те години с днес? Светът се е променил 100 пъти от тогава. Не си ли даваш сметка, че тогава, американците излизат победители от войната, взимат технологии от Германия без пари като репарации,целият свят им дължи пари, а те са кредитори и раздават пари с лопатата, които обаче трябва да им се върнат с лихвите. Целият свят е опустушен, а те са си ок. Има недостиг на всичко, а те могат да произведат и доставят абсолютно всичко. Естествено, че планината дългове тогава не е била никакъв проблем.
Е представи си, днес положението е точно обратното. Война не е водена. Нищо не е разрушено, освен няколко арабски държави. Има свръхпроизводство почти във всеки сектор, разтеж слаб клонящ към 0. Тези същите са се превърнали от кредитор на длъжник на целия свят, който им дава назаем, за да вържат дефицита. Нищо общо няма.Last edited by snaky; 22.09.2016, 19:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеИмат пари...имат акционери които си дават парите къв е проблема?
Остана само заведения да отворят....
На тяхно място като не знам какво да правя 200-250Б кеш ги вадя и си купувам старбъкса и гилиъд, тъкмо си рият дъната и двете.
И ставам тотално диверсифициран конгломерат. Няма как да падне на едноцифрено ре тогава.
Коментар
-
Някои съобръжения, които мечи настроените може би пренебрегват.
The prospect for "moving back towards" positive earnings growth looks good in the second half of this year, the chief investment strategist said.
Just 2 percent earnings growth would exceed the yield on the 10-year Treasury, he pointed out. The 10-year yield was around 1.65 percent in early trading Thursday.
Back to 1950, when the Fed raised rates while earnings growth exceeded the 10-year yield, the stock market has outperformed, Paulsen said, turning in "almost 10 percent annualized gains."
Самият аз съм правил няколко пъти паралели с 1950-те години, когато Федът излиза от подобна ситуация на сегашната - супер ниски лихви и следвоенна планина от ДЦК в баланса си.Last edited by Misho ILIEV; 20.01.2017, 13:18.
Коментар
Коментар