IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
    Чудесна рецепта. Никога до сега не е правено. Чакай да се сетя: строене на пътища и мостове към нищото и летища, на които не кацат и излитат самолети.
    САЩ имат нужда, по някои сметки, от около трилион долара инвестиции в инфраструкура в следващите няколко години само за да поддържат нивото. Не знам дали си кацал на летище Кенеди - аз се почувствах все едно кацам в Мексико Сити.

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
      Трябва да почва "войната". Т.е. трябват големи фискални стимули - харечене за инфраструктура.
      Чудесна рецепта. Никога до сега не е правено. Чакай да се сетя: строене на пътища и мостове към нищото и летища, на които не кацат и излитат самолети.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
        Teхнически за мене е в модул трипъл топ на тия нива.
        Не брейкне ли успешно над 300 - няма са добре нещата.

Фундаментално - средно и лонгтърм - ще си аутпърформва спайчо без проблем.
        Тц. Това е райзинг уедж. Меча фигура, рядко се чупи нагоре. Статистически може би 1 към 3 или 4 шанса, иначе жмуц. Разумно би било да се изчака да счупи трендлинията и към 310/5 да се търси вход, ако ще си дълъг.

Коментар

За IBB нищо не мисля. Не съм проучвал от кои компании се състои и нямам ясна представа, дали биотекът ще прави все по-големи печалби в бъдеще.

-----------------------

По-сигурен съм, че след 10г. хората ще използват Гугъл, американците ще пазаруват мебели в Хоум Дипо, хората ще купуват маратонки Найк и Адидас, жените ще купуват продуктите на Хенкел, хората ще сърбат кафе в Старбъкс и за ще плащат предимно с Виза и МастърКард.

Може не всичко това да е вярно, но повечето мисля, че ще се окаже вярно
          И съм още по-сигурен, че след 10г. Стандард и Пуур'с (SPGI) ще правят кредитни рейтинги, както през последните над 100 години

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
            Мишо какво мислиш за IBB ?
            За IBB нищо не мисля. Не съм проучвал от кои компании се състои и нямам ясна представа, дали биотекът ще прави все по-големи печалби в бъдеще.

-----------------------

По-сигурен съм, че след 10г. хората ще използват Гугъл, американците ще пазаруват мебели в Хоум Дипо, хората ще купуват маратонки Найк и Адидас, жените ще купуват продуктите на Хенкел, хората ще сърбат кафе в Старбъкс и за ще плащат предимно с Виза и МастърКард.

Може не всичко това да е вярно, но повечето мисля, че ще се окаже вярно

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
              Мишо стига с таз пропаганда! Не ти ли омръзна да си губиш времето, четейки тези парцали?
              Просто виждам, че и други хора стигат до същите заключения като мене

Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
              Кво общо има ситуацията от 50-те години с днес? Светът се е променил 100 пъти от тогава. Не си ли даваш сметка, че тогава, американците излизат победители от войната, взимат технологии от Германия без пари като репарации,целият свят им дължи пари, а те са кредитори и раздават пари с лопатата, които обаче трябва да им се върнат с лихвите. Целият свят е опустушен, а те са си ок. Има недостиг на всичко, а те могат да произведат и доставят абсолютно всичко. Естествено, че планината дългове тогава не е била никакъв проблем.
              Е представи си, днес положението е точно обратното. Война не е водена. Нищо не е разрушено, освен няколко арабски държави. Има свръхпроизводство почти във всеки сектор, разтеж слаб клонящ към 0. Тези същите са се превърнали от кредитор на длъжник на целия свят, който им дава назаем, за да вържат дефицита. Нищо общо няма.
              Щатите излизат от Голямата депресия чрез изкуствено напомпаве с военно "потребление", космически дълг и ултра ниски лихви поддържани изкуствено от Феда, и дори не от Феда, защото правителството на практика директно взима контрол върху Феда. Федът си връща автономията чак 1952г.

След войната бизнесът е очаквал всичко да се сгоромоляса, защото е изкуствено.

Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
              Е представи си, днес положението е точно обратното. Война не е водена.
              Трябва да почва "войната". Т.е. трябват големи фискални стимули - харечене за инфраструктура.

Коментар

• Не леж на туй ухо

Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Не леж на туй ухо

Коментар

• Пак старата игра се подхвана

Пак старата игра се подхвана. Вдигаш за половин час всичко и цял ден продаваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

И аз си мислех това ама викам да видя Мишо какво мисли

Коментар

• Вече не са толкова

Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                      Mи що, лошо ли ще да им е.
                      На тяхно място като не знам какво да правя 200-250Б кеш ги вадя и си купувам старбъкса и гилиъд, тъкмо си рият дъната и двете.
                      И ставам тотално диверсифициран конгломерат. Няма как да падне на едноцифрено ре тогава.
                      Вече не са толкова...кеша...щото имат над 150 заеми

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
                        Мишо какво мислиш за IBB ?

Коментар

• Мишо какво мислиш за IBB ?

Коментар

Някои съобръжения, които мечи настроените може би пренебрегват.

http://www.cnbc.com/2016/09/22/if-fe...lsen-says.html

Самият аз съм правил съм няколко пъти паралели с 1950-те години, когато Федът излиза от подобна ситуация на сегашната - супер ниски лихви и следвоенна планина от ДЦК в баланса си.
                            Мишо стига с таз пропаганда! Не ти ли омръзна да си губиш времето, четейки тези парцали?
                            Кво общо има ситуацията от 50-те години с днес? Светът се е променил 100 пъти от тогава. Не си ли даваш сметка, че тогава, американците излизат победители от войната, взимат технологии от Германия без пари като репарации,целият свят им дължи пари, а те са кредитори и раздават пари с лопатата, които обаче трябва да им се върнат с лихвите. Целият свят е опустушен, а те са си ок. Има недостиг на всичко, а те могат да произведат и доставят абсолютно всичко. Естествено, че планината дългове тогава не е била никакъв проблем.
                            Е представи си, днес положението е точно обратното. Война не е водена. Нищо не е разрушено, освен няколко арабски държави. Има свръхпроизводство почти във всеки сектор, разтеж слаб клонящ към 0. Тези същите са се превърнали от кредитор на длъжник на целия свят, който им дава назаем, за да вържат дефицита. Нищо общо няма.
                            Last edited by snaky; 22.09.2016, 19:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
                              Имат пари...имат акционери които си дават парите къв е проблема?

Остана само заведения да отворят....

Mи що, лошо ли ще да им е.
                              На тяхно място като не знам какво да правя 200-250Б кеш ги вадя и си купувам старбъкса и гилиъд, тъкмо си рият дъната и двете.
                              И ставам тотално диверсифициран конгломерат. Няма как да падне на едноцифрено ре тогава.

Коментар

• Някои съобръжения, които мечи настроените може би пренебрегват.

The prospect for "moving back towards" positive earnings growth looks good in the second half of this year, the chief investment strategist said.

Just 2 percent earnings growth would exceed the yield on the 10-year Treasury, he pointed out. The 10-year yield was around 1.65 percent in early trading Thursday.

Back to 1950, when the Fed raised rates while earnings growth exceeded the 10-year yield, the stock market has outperformed, Paulsen said, turning in "almost 10 percent annualized gains."
                                http://www.cnbc.com/2016/09/22/if-fe...lsen-says.html

Самият аз съм правил няколко пъти паралели с 1950-те години, когато Федът излиза от подобна ситуация на сегашната - супер ниски лихви и следвоенна планина от ДЦК в баланса си.
                                Last edited by Misho ILIEV; 20.01.2017, 13:18.

Коментар

Working...
                                X