IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ти вървиш 5 дена след новините човче...

Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
    Скандалът с Wells Fargo & Co се развива http://investments.dir.bg/_wm/librar...-co-se-razviva
    Ти вървиш 5 дена след новините човече...

Вземи понаучи английски.

Коментар

• Нищо подобно

Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
      На това в шаха му викаме цугцванг. Каквото и да направя все е грешно. Ако купувам избушеняци е лошо защото може да фалират а от друга страна ЦБ изкупуват активи и качват цената, като аз се принуждавам да губя като съм извън пазара.
      Та аз съм в цугцванг, обаче от друга гледан точка и самият Курода се намира в цугцванг. Постави се на негово място. Ти какво би направил? Проблемът на японската икономика е че НЕ е конкурентоспособна. Ако Курода спре с фокусите какво би станало според теб? Аз си мисля че бихаме били свидетели на масови фалити и безработица. Това ще доведе до смяна правителството и смяна на самият Курода. Тоест на японски - харакири.
      Нищо подобно от изброения ужас няма да стане ако Коруда спре с фокусите. Това е само за публиката. Да се плаши публиката и от страх да подкрепя глупостите.
      Тази игра я гледаме в Европа, Япония, Брексита...сега и Тръмп.

Хора...разберете едно много основно нещо. Акциите не са икономиката. Това че пазара пада не означава че на икономиката и става нещо както и обратното. Нищо не става освен че някой хора губят други печелят които пък са тотално извън икономиката.

Знам че всички медии се опитват да докажат че видите ли ако дау джонс е нагоре всичко е наред и обратното. Няма такова нещо.

Проблема на всички е пазара да не падне...ако спрат с глупостите - ще падне...ще мине малко време всичко ще се види евтино и пак ъгейн старата игра. Това е. Икономиката ще си е там където си е. И ако има рецесия тя няма да е заради акциите а заради самата нея.

Сега ако някой се запита защо аджеба толкова е важен пазара...и пък ако си и отговори логично...ехей...))

Коментар

• Без да влизам в политически разправии

Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнение
        Има резон в това, което казваш, но мен ме притеснява сближаването САЩ-Русия при негово избиране. Дали няма при това положение да изклатят Европа още по-здраво?

Моето мнение, колкото и да не харесвам братушките е, че за ЕС геополитически, без съмнение, сближаване с Русия би било положително. С щатите явно няма да може да се прави нищо градивно. Тяхната политика за региона прозира с друга agenda - от време оно са минали на "разделяй и владей".
        Без да влизам в политически разправии - Всяко клатене за в бъдеще...бледнее при сегашното клатене и клатенето при Клинтън или опитите...щото Меркел не е вечна.

за Русия ми дреме колкото и за щатите...то не че за нещо ми дреме като цяло ама.. Но е абсолютно очевадно че сближаване на Русия и Европа е изключително полезно за Европа и кошмар за САЩ.

Пич, всички уж искат да бъдат "приятели" със САЩ не от далавера...далавера със САЩ няма ниакква. Искат Уж да бъдат "приятели" от страх не от далавера.

При Тръмп тоя страх и натиск от САЩ при всички положения ще отслабне което не е добре за външната политика на САЩ но е добре за всякаква политика на всички останали. А последното нещо пък което въобще ми дреме ( предполагам и на средния американц) е външаната им политика на американците.

Коментар

• Скандалът с Wells Fargo & Co се развива http://investments.dir.bg/_wm/librar...-co-se-razviva
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
            Коруда е за разтсрел.

На това в шаха му викаме цугцванг. Каквото и да направя все е грешно. Ако купувам избушеняци е лошо защото може да фалират а от друга страна ЦБ изкупуват активи и качват цената, като аз се принуждавам да губя като съм извън пазара.
            Та аз съм в цугцванг, обаче от друга гледан точка и самият Курода се намира в цугцванг. Постави се на негово място. Ти какво би направил? Проблемът на японската икономика е че НЕ е конкурентоспособна. Ако Курода спре с фокусите какво би станало според теб? Аз си мисля че бихаме били свидетели на масови фалити и безработица. Това ще доведе до смяна правителството и смяна на самият Курода. Тоест на японски - харакири.
            Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Има резон в това, което казваш, но мен ме притеснява сближаването САЩ-Русия при негово избиране. Дали няма при това положение да изклатят Европа още по-здраво?

Моето мнение, колкото и да не харесвам братушките е, че за ЕС геополитически, без съмнение, сближаване с Русия би било положително. С щатите явно няма да може да се прави нищо градивно. Тяхната политика за региона прозира с друга agenda - от време оно са минали на "разделяй и владей".

Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
              Коруда е за разтсрел.

А Меркел - за публично бичуване с камшик пред райхстага на гол задник.

И в дъното на всичко както цял живот - Американците.

Няма лайно в света което да не е произведено от Американците.

Да не каже някой че се оплаквам? - Само констатирам.

Ще дам банкет ако Тръмп спечели. И ще инвестирам в Европа.

Не щото го харесвам...дреме ми на шапката, аз не съм американец, а щото трябва някак си света да стане по нормален. И съответно бизнеса и пазара по нормален.

Не че залагам големи надежди на това ако Тръмп спечели...но поне ще има опит за това.

Коментар

• Коруда

Коруда е за разтсрел.

А Меркел - за публично бичуване с камшик пред райхстага на гол задник.

И в дъното на всичко както цял живот - Американците.

Няма лайно в света което да не е произведено от Американците.

Да не каже някой че се оплаквам? - Само констатирам.

Ще дам банкет ако Тръмп спечели. И ще инвестирам в Европа.

Не щото го харесвам...дреме ми на шапката, аз не съм американец, а щото трябва някак си света да стане по нормален. И съответно бизнеса и пазара по нормален.

Не че залагам големи надежди на това ако Тръмп спечели...но поне ще има опит за това.
                Last edited by Iv_max; 26.09.2016, 12:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
                  Е то ти нищо не каза уж меча ама можело и да не е. На 310 кво ще е дълга ама има шанс да се счупи. Големи обяснения дава този технически анализ
                  Очакваш някой/нещо да ти гарантира 100% успеваемост на борсата ли? Това и в ежедневието не съществува. Ако го търсиш на борсата, си сбъркал мястото.

Техническия анализ ти казва какви са вероятностите за успех според стратегията, която си избрал и може да ти помогне да не се набабаниш в най-неподходящия момент по някоя позиция или да излезеш когато трябва. Казах ти горе-долу какъв ти шанса. Оттам нататък си ти.

Коментар

• Тръмп и влиянието му

От появата на Тръмп на сцената като ме пита някой що го подкрепям първата ми реплика е щото ще намали натиска на щатите над европа и ще живнем и ние и щото е относително независим. И всичко останало което съм казвал и тук.

Днес прочетох една статия в Зеро която освен че е интересна да се прочете и освен че я споделям напълно е това което аз казвам от 1 година. Всъщност е всичко което аз съм казвал преди по темата.

http://www.zerohedge.com/news/2016-0...s-donald-trump

Коментар

• Малко факти за добро настроение

В света има 230 трилиона долара дебит.

3 пъти повече от кризата.

В САЩ корпоративния и държавния е 63 трилиона

Парите в обръщение са около 3.2 трилиона за съпоставка

Всеки долар е левърджнат 20 пъти.

))

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                        Тц. Това е райзинг уедж. Меча фигура, рядко се чупи нагоре. Статистически може би 1 към 3 или 4 шанса, иначе жмуц. Разумно би било да се изчака да счупи трендлинията и към 310/5 да се търси вход, ако ще си дълъг.
                        Е то ти нищо не каза уж меча ама можело и да не е. На 310 кво ще е дълга ама има шанс да се счупи. Големи обяснения дава този технически анализ

Коментар

• Декември, май ФЕДа пак ще е пас. С този 1% икономически ръст. Прекалено много глупости приказват тези гуверньори. Какъв е смисълът от тези риторични инверсии?

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
                            А влака от летище Кенеди до Ню Йорк? Леле каква бракма нечувана.

А метрото... думи нямам
                            Ми да се спасяват, ако им трябваше толкова щяха да са го направили. Виж, за хилядите си военни бази из целия свят намират бюджет. За нови програми за смолети има, за подслушване на Меркел също има, пък за инфраструктура у дома няма. Интересна логика. Днес мернах някъде, че войната в Ирак или т. нар. война срещу тероризма (не помня кое от двете) им струва общо към 2-3 трилиона. Въпрос на приоритети, Мишо. Не са решили, не са го направили.

Не виждам как наливане на пари назаем в релси и други такива ще оправи положението, ама щом казваш...Ако беше такава далавера, частен капитал, щеше да се е налял вече.
                            Last edited by snaky; 23.09.2016, 01:17.

Коментар

• Споко: сега на власт идва човек, дето ако го попиташ: "Кажи, Доналд, какъв си ти - ама с една дума?" - той на секундата ще каже: "СТРОИТЕЛ.".
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
                                САЩ имат нужда, по някои сметки, от около трилион долара инвестиции в инфраструкура в следващите няколко години само за да поддържат нивото. Не знам дали си кацал на летище Кенеди - аз се почувствах все едно кацам в Мексико Сити.
                                А влака от летище Кенеди до Ню Йорк? Леле каква бракма нечувана.

А метрото... думи нямам

Коментар

Working...
                                X