6/7/8/9 -30 мин бели бара в подножието на сигурен връх ,говори че тука няма никаква човешка намеса -само едно -да им го начукаш на роботите купувачи на Дау -Сел Дау от 19937 цел -май 2019 ПУ
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Не ги следя,сега ги погледнах,за мен са умрели отдавна,с джънк е трудно да се работи.
Зависи от кога ги имаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеDCTH
Някой има ли мнение за тях че имам от тях и се чудя да ли да ги затварям днес ?
Зависи от кога ги имаш.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
Затворих ги на по-малко от 20%, но съм сигурен, че скоро ще има добър вход за по-голям таргет от 20%.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеМъск стана съветник на Тръмп,да не ви убягнаха 20% ъп при Тесла?
Аз намазах филията.От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеКитай разбира се, но основно- слабото глобално търсене при все по-нарастващ дълг, предстоящите опити за нормализиране на монетарната политика и влиянието им върху мултипълите. Иначе естествено, че таймингът е важен, при мен размерът на залога варира доста динамично според текущото настроение на пазара, при всеки импулс за ръст намалявам експозициите, а при забавяне постепенно ги увеличавам, в момента например бетата ми грубо е около -0,6. Основното, което може да обърне мнението ми е ръст в потреблението, който не е инспириран от държавни разходи, а от по-агресивно повишаване на доходи, а това на този етап ми изглежда абсурдно.
Всъщност за мен няма значение откъде ще дойде натиска а кога ? Моето мнение, че тази година няма да има мечи пазар никъде на запад ... Няма причина за такава. Основното да липсва такава е , че пазарите се топлят на огъня на надеждите - онзи съшия, който докара Борис Джонсън и Тръпм на власт. В момента който изгасне този огън ще настане мрак и мечките ще излязат на лов. Но до тогава всичко ще е на стенд-бай и дори може да видим известен оптимизъм до края на годината.
Така , че засега не бих затворил пари в къси позиции. Но мисля благоразумно да намаля малка част от портфейла (западните банки) и просто да ги похарча това лято ....
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Китай разбира се, но основно- слабото глобално търсене при все по-нарастващ дълг, предстоящите опити за нормализиране на монетарната политика и влиянието им върху мултипълите. Иначе естествено, че таймингът е важен, при мен размерът на залога варира доста динамично според текущото настроение на пазара, при всеки импулс за ръст намалявам експозициите, а при забавяне постепенно ги увеличавам, в момента например бетата ми грубо е около -0,6. Основното, което може да обърне мнението ми е ръст в потреблението, който не е инспириран от държавни разходи, а от по-агресивно повишаване на доходи, а това на този етап ми изглежда абсурдно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Резултатът е -8% Мнението ми остава непроменено, стратегията също.
- Китай ще се забави
-- Тръмп ще оцапа пейзажа
- друго...
И най-важното е тайминга . Щото всеки може да каже, че срив ще има - и той все някога ще се случи.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеThe "Most Bearish Hedge Fund" Capitulates: "We Are Beginning To Close Parts Of Our Short Book"
http://www.zerohedge.com/news/2017-0...our-short-book
Интересно ми е мнението на тези които бяха мечки на NYSE през миналата година. Промениха ли си мнението, стратегията ... дори не питам за печалби/загуби .... Нека да споделят - ще бъде полезно за всички .
- 1 like
Коментар
-
The "Most Bearish Hedge Fund" Capitulates: "We Are Beginning To Close Parts Of Our Short Book"
http://www.zerohedge.com/news/2017-0...our-short-book
Интересно ми е мнението на тези които бяха мечки на NYSE през миналата година. Промениха ли си мнението, стратегията ... дори не питам за печалби/загуби .... Нека да споделят - ще бъде полезно за всички .За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеЗдравей Мишо,
мислиш ли че industrial sector и financial ще ре вазвиват добре в следващата година според теб.
https://www.ft.com/content/c7a5fde4-...b-e7eb37a6aa8e
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
Не ти говоря за сделките от деня. Те вече са затворени
Става дума за една , която е вече на няколко дни.
Ако искаш да си довършим мисълта от тогава. Аз поне смятам за съвсем логично средното P/E в момента да е под средното за дълъг период от време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеАз по същата причина съм мечи за технологиите. Очаквам да посрещнат все по-високи регулации, а с това да се повишават и разходите им.От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
Коментар