IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение

Мдаа. НАСДАК е на нов рекорд...

Ама защо така дей-трейдвате, бе хора! Това си е чиста рулетка.
    Не ти говоря за сделките от деня. Те вече са затворени
    Става дума за една , която е вече на няколко дни.

Ако искаш да си довършим мисълта от тогава. Аз поне смятам за съвсем логично средното P/E в момента да е под средното за дълъг период от време. А смятам така, понеже индекса е млад, поначало съдържа фирми, които в началото са били повече обещание отколкото реалност.В момента го усещам вече в зряла възраст, изпълняващ обещанията си. Съгласен ли си, че е логично да спада П/Е-то по тази причина. Имам в предвид спадане от високо към нормално.
    Повече ме притеснява, че маржа при който работят е над исторически средните стойности за зрял бизнес.
    Ти спомена, че си бичи за банките поради очакванията ти да падат регулации. Аз по същата причина съм мечи за технологиите. Очаквам да посрещнат все по-високи регулации, а с това да се повишават и разходите им.

Коментар

Мани го тоя глупав Насдак, докога Британия ще расте и расте и расте и расте? Шест дена вече - тяхната кожа гъбава - писна ми от тая работа - като си харесам я някоя компания, я някой пазар - и тя/той: пьяу-пьяу-пьяу - нагоре - това вече ми намирисва на някакъв заговор срещу мене - баси.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
        Майка му и живот.
        Аз тръгна да шортя Насдак. Той тръгва да расте, Дау Джоунс тръгва да пада. Такива подли номера не съм виждал да си правят дори приятели.
        Поне ясно, че корелацията между отделните отрасли отслабва все повече и повече

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
          Майка му и живот.
          Аз тръгна да шортя Насдак. Той тръгва да расте, Дау Джоунс тръгва да пада. Такива подли номера не съм виждал да си правят дори приятели.
          NASDAQ не се шорти, той само се буха!
          От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Майка му и живот.

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

на какво се надяваш? отчетите на тея са плашещи

http://dryships.irwebpage.com/press/dryspr110916.pdf
              4 пъти спад на приходите, оперативна загуба и над 200 милиона дълг

"The Company is presently engaged in discussions with its lenders for the restructuring of its bank facilities. Three of these bank facilities have matured and the Company has not made the final balloon installment."
              Поне едни 10%

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

DRYS 1.94
                BIOC 2.20
                Днес съм тук на тези нива влезнах
                на какво се надяваш? отчетите на тея са плашещи

http://dryships.irwebpage.com/press/dryspr110916.pdf
                4 пъти спад на приходите, оперативна загуба и над 200 милиона дълг

"The Company is presently engaged in discussions with its lenders for the restructuring of its bank facilities. Three of these bank facilities have matured and the Company has not made the final balloon installment."
                Last edited by Black and white cat-foot; 13.01.2017, 19:08.
                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

DRYS 1.94
                  BIOC 2.20
                  За тази година влязох само в една сделка към NYSE:AVP. Иначе съм доста пасивен и си чакам печалбите от останалите компании в технологичния сектор.

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
                    DRYS 1.94
                    BIOC 2.20
                    Last edited by lobos; 13.01.2017, 18:47.

Коментар

NYSE -почива в понеделник нали?
                      https://www.nyse.com/markets/hours-calendars

Да.

Коментар

• NYSE -почива в понеделник нали?

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение

Бих действал така - Сума Х на 1,75. Сума Х * 2 на 1,25. Сума Х * 3 на 0.75. Сума Х * 5 на 0.25.
                          Мерси и аз за 1.75 мисля за вход за надолу не знам може би стот ще поставя

Коментар

Смятам, че финансовият сектор в САЩ има добри изгледи за бъдещето. През 2017 най-вероятно ще се развива по-добре от 2016. Но това не означава непременно, че акциите на банките ще скачат. Те вече много се вдигнаха и сега може и влязат в корекция, а може и да вървят настрани през цялата 2017.

Основните фактори са лихвите и регулацията. Ако лихвите се вдигнат банките ще станат по-печеливши (и по-конкретно кривата на доходонсността трябва да е по-сръмна, т.е. разликата между краткосрочните и дългосрочните лихви да е по-голяма). Също така ако регулацията се поотхлаби малко, пак ще е добре за доходоностността на банките.

Проблемът за 2017г. е, че може нито лихвите да се вдигнат много, нито да има сериозна де-регулация.

За мене времевият хоризонт от една година е прекалено кратък за инвестиране. Аз лично банките ги чакам да тръгнат нагоре от края на 2013 - началото на 2014г. насам. Много силно съм overweight целия американски финансов сектор. Но аз ги държа дългосрочно.
                            Ето примерно сега ВАС бият очакванията, и казват, че очакват "significant increase" in net interest income, но акциите не вървят нагоре, даже леко падат.

Коментар

BIOC -как мислите да ли е добре за вход под 2$
                              Бих действал така - Сума Х на 1,75. Сума Х * 2 на 1,25. Сума Х * 3 на 0.75. Сума Х * 5 на 0.25.

Коментар

• BIOC -как мислите да ли е добре за вход под 2$

Коментар

Working...
                                X