Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМи да са ви честити 20 000 -
[HTML]А кои са тия, дето ги изброяваш: разпознах само Pfizer, които тоже дебна?[/HTML]
Бе ти в какви глупави буквари гледаш изобщо...?
Става дума и за абви, санофи, тева, ново нордиск, новартис...Last edited by pipbel; 25.01.2017, 19:02.
Коментар
-
Хе-хе-хе-хе: сега бичетата сигурно се черпят с шампанско и уискенце и пури и довечера ще се направят на кучета Ми да са ви честити 20 000 - все някога трябваше да пробие - и а се поклоните доземи пред великият мъж, който всеки ден показва, че не само: Бльъ-бльъ-бльъ, както си мечтаеха соросоидите и поклонниците на Полуживата, но - действа според каквото казва.
Пипбелов - не учуден, защото в съседната тема сравнявах Софармите с крайно могъщи хапчеджийници по света. А кои са тия, дето ги изброяваш: разпознах само Pfizer, които тоже дебна?Last edited by Императорът; 25.01.2017, 18:48.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Професионални плямпачи къде е върхо
20000 ще е съ сигурност .само ме притеснява че мишето после няма да може да си купи нови учила рейебан .хяяппяпLast edited by the architect; 25.01.2017, 17:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Нали знаеш, че аз не се занимавам със спекулантство. Просто искам да си купя малко, след като вече си имам (и още ще си пазарувам GSK) - ценя браншът на хапчетата - защото е неунищожим - също както и например суровинният бранш, на който искам да наблегна тоже.
Но хапче бранша както го наричаш не са само те, например и ABBV, SNY, TEVA, PFE, NVO, NVS...все солидни и с яки основи компании, всички кихат над 4% дивидент, селектнал съм ти тия щот те знам че все това ти е в главата първо....
Не са и особено скъпи като цяло, средното за тях към момента е търговия на ок 11 ебитда със 4.2% дивидент на фона на консенсусен 8% годишен растеж идните години.
Ако сравниш с познатата ти чичофарма - ще си поучуден...
Коментар
-
днес може на отвори над 20К. все се колебае ощеDJ Industrial 20.000,00 +0,39 % 14:01 NASDAQ-100 5.128,00 +0,45 % 14:02 S&P 500 2.288,50 +0,34 % 14:01
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
куси ли си заредил? споко, ще има от всичко, засега цепят задника и изцеждат парите на здраво скъсяващитеМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАйде, бе - няма ли да стане вече 20 000 пункта Дядката, че да се накефят бичетата - пък ако ще да е за 8 минути?
Интересно - защо поспадна Pfizer днес-вчера, някой знай ли? Дали ще се поспихне поне до 26 еврака, където ми се ще да го изловя?
Коментар
-
Айде, бе - няма ли да стане вече 20 000 пункта Дядката, че да се накефят бичетата - пък ако ще да е за 8 минути?
Интересно - защо поспадна Pfizer днес-вчера, някой знай ли? Дали ще се поспихне поне до 26 еврака, където ми се ще да го изловя?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар