Първоначално изпратено от Black and white cat-foot
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
бомбата на 5375 ви дръпна евреи . ай ся празнувайте ханука . яхяххяхяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя
ето още една БОМБИЧКА от мойте
Dow със спад след новината за удара с мегабомба от САЩ
Last edited by the architect; 14.04.2017, 08:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
Според мене за Тесла и 100 е много. Моментумът е много измамно нещо - не съжалявай!
Колко трябва да струва акцията не решава дори Мъск!
Абсолютно! Бих взел колата Тесла, но не и акцията.
И още веднъж да кажа: търгуват се очакванията,а не реалността.
А очакванията за тази компания са доста позитивни!
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
+1
прави много големи неща за човечеството и благодарение на него виждаме с години по-рано електрически коли и най-вероятно и пътувания в космоса, но пари няма начин да му дамда го шортя също не смея, че има много хора които му вярват че ще успее нишо че тесла почти фалира вече два пъти - 2008 и 2013
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
че към даденият момент и наред с известните новини около ел.колите, цената е висока.
но парите му вярват т.к. това е бъдещето. и ако всички други произвеждат ел.дървета за пролети, тесла прави едельщюк за ценители.
сега пазара се залива от какви ли не електрошитове. скоро и другите ще започнат да гледат качеството. а тесла е заложила на него от самото начало.
аз лично съжелявам, че не купих около 100 и моментума показа какво може и ме "наказа" да поглеждам към пропуснатата полза.
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениевсички други произвеждат ел.дървета за пролети, тесла прави едельщюк за ценители.
Коментар
-
Мене Мъск и неговите проекти много ме кефят. Но това не променя мнението ми, че Тесла е адски неразумно скъпа компания.
прави много големи неща за човечеството и благодарение на него виждаме с години по-рано електрически коли и най-вероятно и пътувания в космоса, но пари няма начин да му дамда го шортя също не смея, че има много хора които му вярват че ще успее нишо че тесла почти фалира вече два пъти - 2008 и 2013
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Мене Мъск и неговите проекти много ме кефят. Но това не променя мнението ми, че Тесла е адски неразумно скъпа компания.
но парите му вярват т.к. това е бъдещето. и ако всички други произвеждат ел.дървета за пролети, тесла прави едельщюк за ценители.
сега пазара се залива от какви ли не електрошитове. скоро и другите ще започнат да гледат качеството. а тесла е заложила на него от самото начало.
аз лично съжелявам, че не купих около 100 и моментума показа какво може и ме "наказа" да поглеждам към пропуснатата полза.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Мъск е визионер на първо място,рискува много,но да промениш мисленето на масите не е толкова лесно.
Дали ще успее с тесла,или не,само времето ще покаже,а не някой човек.....
Определено бъдещето е в тази насока,ако не сме дорасли за това още,ще трябва да мине още време,петрола,петродоларите,войните за петрол-няма как тези все още много силни сили да не попречат на електро-революцията.
Еволюцията обаче си знае работата,или ще се изтрепем във войни,или ще узреем за по-високо ниво на съществуване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениепоздрав за всички фенове на тесла
http://video.cnbc.com/gallery/?video=3000609665
"Their upside on pricing is limited because everybody else sells electric vehicles at a loss to get the credits to be able to sell the sport utility vehicles and the pickup trucks. So that puts a ceiling on your possible pricing."
"And if he can't make money on the high-end Model S and Model X's which sell up to $100,000, how in the world is he going to make money on a $35,000 small car? Because I have news for you, 42 years of experience, the cost of a car doesn't come down proportional to it's price."
"If you have a situation where the cost of producing a car, labor and materials, is higher than your sell price, your business model is flawed. And it's doomed and it's going to fail."
Дали ще успее с тесла,или не,само времето ще покаже,а не някой човек.....
Определено бъдещето е в тази насока,ако не сме дорасли за това още,ще трябва да мине още време,петрола,петродоларите,войните за петрол-няма как тези все още много силни сили да не попречат на електро-революцията.
Еволюцията обаче си знае работата,или ще се изтрепем във войни,или ще узреем за по-високо ниво на съществуване.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
поздрав за всички фенове на тесла
http://video.cnbc.com/gallery/?video=3000609665
"Their upside on pricing is limited because everybody else sells electric vehicles at a loss to get the credits to be able to sell the sport utility vehicles and the pickup trucks. So that puts a ceiling on your possible pricing."
"And if he can't make money on the high-end Model S and Model X's which sell up to $100,000, how in the world is he going to make money on a $35,000 small car? Because I have news for you, 42 years of experience, the cost of a car doesn't come down proportional to it's price."
"If you have a situation where the cost of producing a car, labor and materials, is higher than your sell price, your business model is flawed. And it's doomed and it's going to fail."
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Since their inception, financial markets have been driven by greed and fear. No matter how advanced technology becomes, human nature isn’t changing. Or as billionaire Carl Icahn has put it: “Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity”.
- 1 like
Коментар
Коментар