IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

интересно откъде ще взимат ресурсите за тези половин милион коли, защото не виждам да подписват договори за литий, кобалт и тн. другото тъпо в случая е, че тесла се търгува така, сякаш имат някакво уникално предимство пред другите автомобилопроизводители. някаква невероятна технология, която не може да се копира? не съм забелязал. напомня ми на това:
    http://www.thebubblebubble.com/mississippi-bubble/

търгуваш мечти и очаквания... и в един момент трябва да се върнеш в реалния свят. не бих го шортил обаче, луди да купуват на тези нива още се намират
    Маркетинг, пиши ми някой път да се видим да си поговорим за това

Коментар

• бомбата на 5375 ви дръпна евреи . ай ся празнувайте ханука . яхяххяхяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя

ето още една БОМБИЧКА от мойте
      Dow със спад след новината за удара с мегабомба от САЩ

Last edited by the architect; 14.04.2017, 08:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение

Според мене за Тесла и 100 е много. Моментумът е много измамно нещо - не съжалявай!

Колко трябва да струва акцията не решава дори Мъск!

Абсолютно! Бих взел колата Тесла, но не и акцията.
        А акцията струва толкова, защото има много като теб,които искат да притежават този Уникален автомобил

И още веднъж да кажа: търгуват се очакванията,а не реалността.

А очакванията за тази компания са доста позитивни!
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• какво празнуваме днес че така бичат индексите - Ханука или Пасха ))))))

Коментар

+1

прави много големи неща за човечеството и благодарение на него виждаме с години по-рано електрически коли и най-вероятно и пътувания в космоса, но пари няма начин да му дам да го шортя също не смея, че има много хора които му вярват че ще успее нишо че тесла почти фалира вече два пъти - 2008 и 2013
            Не го шорти, надявам се да успее да се наложи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

че към даденият момент и наред с известните новини около ел.колите, цената е висока.
              но парите му вярват т.к. това е бъдещето. и ако всички други произвеждат ел.дървета за пролети, тесла прави едельщюк за ценители.
              сега пазара се залива от какви ли не електрошитове. скоро и другите ще започнат да гледат качеството. а тесла е заложила на него от самото начало.

аз лично съжелявам, че не купих около 100 и моментума показа какво може и ме "наказа" да поглеждам към пропуснатата полза.
              Според мене за Тесла и 100 е много. Моментумът е много измамно нещо - не съжалявай!

Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
              всички други произвеждат ел.дървета за пролети, тесла прави едельщюк за ценители.
              Абсолютно! Бих взел колата Тесла, но не и акцията.

Коментар

Мене Мъск и неговите проекти много ме кефят. Но това не променя мнението ми, че Тесла е адски неразумно скъпа компания.
                +1

прави много големи неща за човечеството и благодарение на него виждаме с години по-рано електрически коли и най-вероятно и пътувания в космоса, но пари няма начин да му дам да го шортя също не смея, че има много хора които му вярват че ще успее нишо че тесла почти фалира вече два пъти - 2008 и 2013
                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Мене Мъск и неговите проекти много ме кефят. Но това не променя мнението ми, че Тесла е адски неразумно скъпа компания.
                  че към даденият момент и наред с известните новини около ел.колите, цената е висока.
                  но парите му вярват т.к. това е бъдещето. и ако всички други произвеждат ел.дървета за пролети, тесла прави едельщюк за ценители.
                  сега пазара се залива от какви ли не електрошитове. скоро и другите ще започнат да гледат качеството. а тесла е заложила на него от самото начало.

аз лично съжелявам, че не купих около 100 и моментума показа какво може и ме "наказа" да поглеждам към пропуснатата полза.

Коментар

• Ейййй много силно това ниво 5358.ама ново дънце имаме.хип хип хурей

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

Мъск е визионер на първо място,рискува много,но да промениш мисленето на масите не е толкова лесно.
                      Дали ще успее с тесла,или не,само времето ще покаже,а не някой човек.....

Определено бъдещето е в тази насока,ако не сме дорасли за това още,ще трябва да мине още време,петрола,петродоларите,войните за петрол-няма как тези все още много силни сили да не попречат на електро-революцията.
                      Еволюцията обаче си знае работата,или ще се изтрепем във войни,или ще узреем за по-високо ниво на съществуване.

Коментар

поздрав за всички фенове на тесла

http://video.cnbc.com/gallery/?video=3000609665

"Their upside on pricing is limited because everybody else sells electric vehicles at a loss to get the credits to be able to sell the sport utility vehicles and the pickup trucks. So that puts a ceiling on your possible pricing."
                        "And if he can't make money on the high-end Model S and Model X's which sell up to $100,000, how in the world is he going to make money on a $35,000 small car? Because I have news for you, 42 years of experience, the cost of a car doesn't come down proportional to it's price."
                        "If you have a situation where the cost of producing a car, labor and materials, is higher than your sell price, your business model is flawed. And it's doomed and it's going to fail."
                        Мъск е визионер на първо място,рискува много,но да промениш мисленето на масите не е толкова лесно.
                        Дали ще успее с тесла,или не,само времето ще покаже,а не някой човек.....

Определено бъдещето е в тази насока,ако не сме дорасли за това още,ще трябва да мине още време,петрола,петродоларите,войните за петрол-няма как тези все още много силни сили да не попречат на електро-революцията.
                        Еволюцията обаче си знае работата,или ще се изтрепем във войни,или ще узреем за по-високо ниво на съществуване.
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• поздрав за всички фенове на тесла

http://video.cnbc.com/gallery/?video=3000609665

"Their upside on pricing is limited because everybody else sells electric vehicles at a loss to get the credits to be able to sell the sport utility vehicles and the pickup trucks. So that puts a ceiling on your possible pricing."
                          "And if he can't make money on the high-end Model S and Model X's which sell up to $100,000, how in the world is he going to make money on a $35,000 small car? Because I have news for you, 42 years of experience, the cost of a car doesn't come down proportional to it's price."
                          "If you have a situation where the cost of producing a car, labor and materials, is higher than your sell price, your business model is flawed. And it's doomed and it's going to fail."

destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Знаеш ли мише .доналдъка го е казал.итс гона би хюююююююдж итсо гона би греиииит.хяхяхяхях.късо бе за ново .дъно неизбежно е

Коментар

• Click image for larger version

Name:	Image-1.jpg
Views:	1
Size:	9.3 КБ
ID:	3187277

Rising War Risk Here

Buy Currency Here?

Коментар

• Since their inception, financial markets have been driven by greed and fear. No matter how advanced technology becomes, human nature isn’t changing. Or as billionaire Carl Icahn has put it: “Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity”.

Коментар

Working...
                                X