If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
малко остана еврейчетааааааааааа. 5555 и от утре се почват реформи с бомби . хахяхяяхяхяхяхяхяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя
мамо какво напрежение се е насъбрало мамо всичко ще бъде заличено за един ден.
Каръков я направи едно демо и пусни малко къси по испанските компании и пиши кои са да направим малко лесни пари
Всички индекси смени и все си на загуба я дай някои къси по Испания
Някакъв тракър на Дау Джонс тогава. Там няма много техи, само Епъл - за които не може да се каже, че са чак толкова раздути.
Всъщност теглото на раздутите техите не би трябвало да е чак толкова голямо и в СиП. А и колко са раздути? Аз се кълнях, че фейсбук е балон на балоните дори като се сринаха под 20 долара, пък те имаха такъв растеж на печалбата, че се оказа далавера за който е взел при IPO-то.
Да, има резон в дъртия.
Преди около година време когато почвах да увеличавам постепенно пп се оглеждах за варианти различни от спайчо за икуити порцията.
Тогава си бях поиграл да изчислявам ре ев/ебитда и др. валюейшън и растежни мултипъли и прочие за дау и констатирах че са доста близо до средните за пазара като цяло. Като се има предвид че е най синъочипестия от индексите и извода ми бе че е добра алтернатива.
То и сега май е така, на бърз поглед са малко тези дето се търгуват над 20 форуърд ре.
Но в края на краищата си останах със сипчо поради по добрата диверсификация, освен това е и универсален бенчмарк, а и х 2 левъриджнатия етф на дау ddm доста по неликвиден от sso, еле и таксите му по височки.
Бе баш далавера да е - силно казано, но като махнеш някои свръхраздути ( главно от техите) - не ми изглежда да е чак такъв балон. Има сили за едно 20% още ко не мине котка път. Засега отчетите вървят сносно и растежа го има.
Да, дт такс плана не въодушевява особено пазара, засега.
А може би е прав да е скептичен дали от голямата торба с 20% рязане няма в края на краищата да минат само 5-10%....ако.
Демократкомундетата за всичко са против, а републиканците са си тъпоумни, видя се и при провала с обонгокеър, та може би си е прав мистър маркет...
Някакъв тракър на Дау Джонс тогава. Там няма много техи, само Епъл - за които не може да се каже, че са чак толкова раздути.
Всъщност теглото на раздутите техите не би трябвало да е чак толкова голямо и в СиП. А и колко са раздути? Аз се кълнях, че фейсбук е балон на балоните дори като се сринаха под 20 долара, пък те имаха такъв растеж на печалбата, че се оказа далавера за който е взел при IPO-то.
Иначе реално погледнато на много от големите корпорации и в момента им е 20-25% средно ставката.
Ако ще се отиграва според мен най добре е чрез малките "шапки", при които си е над 30%. По сектори не съм гледал как са нещата...някой ако е - да сподели.
Oще повече че след големия скок ноември вече 5 месеца са в рейндж и изостават от индексите.
Затова и понеделник си купих vbr и за цвят малко tna.
Бе баш далавера да е - силно казано, но като махнеш някои свръхраздути ( главно от техите) - не ми изглежда да е чак такъв балон. Има сили за едно 20% още ко не мине котка път. Засега отчетите вървят сносно и растежа го има.
А може би е прав да е скептичен дали от голямата торба с 20% рязане няма в края на краищата да минат само 5-10%....ако.
Демократкомундетата за всичко са против, а републиканците са си тъпоумни, видя се и при провала с обонгокеър, та може би си е прав мистър маркет...
Ма ако подарят още трилиони на банките сип мое и 5000 да иде и пак да обясняват как не е скъпо и може да се раздуе още
В края на 2015г. СиП на 2040 изглеждаше скъпичък. Но сега при очакавания растеж на EPS-а на СиП нагоре към 131 тази година и 146 догодина, СиП 2040 изглежда далавера.
В края на 2015г. СиП на 2040 изглеждаше скъпичък. Но сега при очакавания растеж на EPS-а на СиП нагоре към 131 тази година и 146 догодина, СиП 2040 изглежда далавера.
Трейлинг си е 110, а същите очаквания за ръст ги имаше и в последните 2 години на спад
Коментар