Първоначално изпратено от michaelis12
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
Адаш, още тогава ти казвах да не шортиш, бе човек!
P.S. както съм писал 100 пъти аз съм с лимитирана печалба и загуба, каквото и да стане където и да отиде толкова губиш, толкова взимаш Са ако шортиш по единично някоя акция това е тъпотия и не бих го направил никога, но индекса на драго сърце
Коментар
-
ти па мише га се появи тука че стана голем трейдър . колко такива кът тебе минаха от тука и си заминаха . еврейчаааааааааааата ги назначават да тролят и после им спират заплатките. и твоята тази година ще секне . мишеееееее .
посмей се още малко на архитекта мише после аз ще се смея на ващо пискане мишочесто . хяхяхяхяхяхяхя
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
ти мани ама аз съм къси от 2040 на SPX глей го са къде е що пари дадох за ролове и за качване на долнага шорт граница не ме питай ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis21 Разгледай мнение
Най-новата стратегия е, купуваш вечерта на NYSE преди затваряне и ги продаваш следв ден по същото време.
Чакаш час, ден, според пазара и пак така.
Плюс 1-5% за ден ЗЛЕ ли е ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
ти мани ама аз съм къси от 2040 на SPX глей го са къде е що пари дадох за ролове и за качване на долнага шорт граница не ме питай .... а са най-ниския шорт ми е на 2280 .... ама с опците е те така, пускаш дълги въртиш сучеш, че ако бех с CFD отиди
Чакаш час, ден, според пазара и пак така.
Плюс 1-5% за ден ЗЛЕ ли е ?„Нямам да предложа нищо друго освен кръв, тежък труд, сълзи и пот”
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Тва се чудиш къде си дадеш парите сутрин на Дакса следобед на Дау
От 19 000 си къси вече чукнахме 21 000 к
Коментар
-
малко остана еврейчетааааааааааа. 5555 и от утре се почват реформи с бомби . хахяхяяхяхяхяхяхяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя
мамо какво напрежение се е насъбрало мамо всичко ще бъде заличено за един ден.Last edited by the architect; 25.04.2017, 22:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениечувате ли еврейчета пишещи тук как тихо лети атомката към земята на дръпнатите . само леко да докосне земята и късите излизат та чак до дау 1000. хяхяхяхяхяяхяяяяяя
после еврейчета вас ще държа отговорни щот мноу ги надувате тия индекси . късо
Ако има някое състезание за Топ губещ запиши се 100% си отвял конкуренцията то бива загуби ама аз вече 5 месец те следя ,че си все на загуба от пазара
Пусни едни дълги да видиш как пазара се сгромоляса
Last edited by lobos; 25.04.2017, 21:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениечувате ли еврейчета пишещи тук как тихо лети атомката към земята на дръпнатите . само леко да докосне земята и късите излизат та чак до дау 1000. хяхяхяхяхяяхяяяяяя
после еврейчета вас ще държа отговорни щот мноу ги надувате тия индекси . късоВся Власть Советам
Коментар
-
чувате ли еврейчета пишещи тук как тихо лети атомката към земята на дръпнатите . само леко да докосне земята и късите излизат та чак до дау 1000. хяхяхяхяхяяхяяяяяя
после еврейчета вас ще държа отговорни щот мноу ги надувате тия индекси . късоLast edited by the architect; 25.04.2017, 18:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Не го мисли ти, и на 25к ще блажи, и на 30к още повече ...бомбите му гърмят под опашката, ма хич не му пука
Коментар
Коментар