Първоначално изпратено от Garcilаso
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Garcilаso Разгледай мнение
След като данъчната реформа е факт какво ще подкрепя индексите. Вероятно очакванията за добър следващ сезон на отчетите.
The train accident that just occurred in DuPont, WA shows more than ever why our soon to be submitted infrastructure plan must be approved quickly. Seven trillion dollars spent in the Middle East while our roads, bridges, tunnels, railways (and more) crumble! Not for long!
10:41 - 18.12.2017 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение
Та като заговори за Друк, те това си заслужава времето - ЦЪК.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Тия дни коригирало гледам дори до 0.63.
Изглежда имаме още бая време до момента за яки къси.
Краткосрочно ме съмнява обаче че 1-то тримесечие ще има малко по добра корекция на индексите, чисто интуитивно, мисля си че е логично тези де сега се назландисват да прибират печалби ще го направят когато таксуването им падне. Новини лоши/добри за оправдание винаги ще се намерят...
След като данъчната реформа е факт какво ще подкрепя индексите. Вероятно очакванията за добър следващ сезон на отчетите.Last edited by Garcilаso; 21.12.2017, 14:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение10y - 2y гледам днес паднало до 0.52.
Изглежда имаме още бая време до момента за яки къси.
Краткосрочно ме съмнява обаче че 1-то тримесечие ще има малко по добра корекция на индексите, чисто интуитивно, мисля си че е логично тези де сега се назландисват да прибират печалби ще го направят когато таксуването им падне. Новини лоши/добри за оправдание винаги ще се намерят...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
http://fifighter.com/financial-indep...2-year-update/
от 200к на 1200к, всяка седмица си ъпдейтва портфейла така че може да се следи.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
иначе след 45 дена ставам на 26 явно краят е близо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение
Не става въпрос само за дългосрочни/краткосрочни облигации, а за високо рискови активи (акции) спрямо ниско рискови (облигации). При равни други условия ако рисковата премия за високо рисков актив е еднаква или по-ниска от премията за ниско рисковия актив е нормално да се алокира капитала към този, който носи по-нисък риск? С други думи акциите стават надценени релативно спрямо облигациите, когато рисковата им премия е еднаква или по-ниска от тази на облигациите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Това, че като стане инверсия най-логичното е да се продадат дългосрочните облигации и да се купят краткосрочни е ясно. В резултат на това доходоностността на дългосрочните трябва да скочи и кривата да се поизправи.
Но това не отговаря на въпроса ми защо има инверсия (по принцип инверсия не би трябвало да се случва) и какво означава това за икономиката.
Коментар
-
... защо има инверсия (по принцип инверсия не би трябвало да се случва) и какво означава това за икономиката.
- 1 like
Коментар
-
Това, че като стане инверсия най-логичното е да се продадат дългосрочните облигации и да се купят краткосрочни е ясно. В резултат на това доходоностността на дългосрочните трябва да скочи и кривата да се поизправи.
Но това не отговаря на въпроса ми защо има инверсия (по принцип инверсия не би трябвало да се случва) и какво означава това за икономиката.
Коментар
Коментар