Първоначално изпратено от abc
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеТемата се налази от възбудени мечоци. Да не се окаже че са объркали сезона.
DAX -21% и Nasdaq -22%
на няколко процента от събуждане са мечоците при:
S&P 500 -18%; SOFIX -17%; Dow -16%; FTS100 -15% и т.н.
нека се събудят всички мецани и ще стане веселба .......... а като се нахранят с младо телешко (знаеш, че рънътъ прай борбътъ) и ще видим "възбудените мечоци"fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
Минке, няма "ако" ......... а ралито тази Коледа е по пистата за спускане
Засега се оглеждаме, основно злато и кеш. И пак да кажа за бруталното рали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
Днес ако потъне под 23 000 , хич няма да е добре. Рано или късно чакаме ETF-те и ретейла да засили тренда надолу. Дългосрочните инвеститори, рано или късно ще започнат и те да кешират.
А рали ще има, и ще е брутално. Но не сега.fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеКахъря се от края на миналата година затова съм на добър плюс тая година на фона на големите загуби на всички пазари.
Весели празници!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
Днес ако потъне под 23 000 , хич няма да е добре. Рано или късно чакаме ETF-те и ретейла да засили тренда надолу. Дългосрочните инвеститори, рано или късно ще започнат и те да кешират.
А рали ще има, и ще е брутално. Но не сега.
Не е препоръка за търговия с акции!
Last edited by SoHo; 21.12.2018, 11:26.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеХихихи Дауто се размаза.
Жал ми е за теб.
Животът не е само котировки, а и Коледа идва.
Усмихвай се и със здраве да си!
- 5 Харесвания
Коментар
-
НЕ ЗНАМ . ПИПИ И МИШИ ДА КАЖАТ КЪДЕ Е ДЪНОТО . ТЕ ГИ РАЗБИРАТ . ЕЙ КЪДЕ Е СИПА СТИГНА 3000 И ПАДНА. ПОЗНАХА
ТИЯ ХАНУКЯРИ МНОГО КУПУВАТ ОТ 23000. ИНТЕРЕСНО КАКВО ТОЛКОВА ИМА НА 23000. ПРОСТО ЕДНО ПРОСТО ЧИЛСО . АЗ ПО ПРИНЦИП ГЛЕДАМ ФУНДАМЕНТА А НЕ ЧИСЛАТАLast edited by the architect; 20.12.2018, 20:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениепак да повторя:
първа подкрепа на 21 500 за дъртия ....... следващата цел 18 000 ........ а после ще видим
А рали ще има, и ще е брутално. Но не сега.
Коментар
Коментар