If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И как точно няма да се прехвърли към кредитните пазари? Шистовиците са едно на ръка, но очертаващата се картина на спад в потреблението и по-сериозни ръстове на заплатите при тази корпоративна задлъжнялост ще е грозна работа..
Направих аз извънредно ребалансиране при малкия, не по правилата че в началото на годината го правих, ама ситуацията го налага.
Отн. тегло на сипчо + наско бе паднало до 31% от 40.
Сега 42% за SPY+QQQ, TLT IAU x 20% и х 9% типс и кеш.
Опасна е пеперудата му, гледам 14% бие спайчо от началото на годината, до оня ден дори бе на зеленко.
Аз отнасям двойно повече шамари от него, ама и имам доооста кеш
Пииипи Миииши. Моля ви . Моля ви от сърце бутнете зо 22222 да ми излезе малката късичка. И аз жабета храня. Пък после направете един шорт сквииииз и един тейбъл топ че да ми излезе малката дългичка за трошички. Моооля ви пипи и миши. Наистина
ПИПИ МИШИ БЛАГОДАРЯ ВИ ВЕЧЕ СМЕ ДОРИ НА 21800. НАИСТИНА ВИ БЛАГОДАРЯ
абе при вас пазарите работят ли . при мен и при други платформи гледам не работят . Вирос ли ги удари и тях че ги затвориха . сега ако се появи и един компютърен корона вирос ще стане интересно
Може би е станал някакъв блокаж от прилив на купувачи да купят дъното...
абе при вас пазарите работят ли . при мен и при други платформи гледам не работят . Вирос ли ги удари и тях че ги затвориха . сега ако се появи и един компютърен корона вирос ще стане интересно
Коментар