TIP | 1.15% |
TLT | 6.22% |
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЗакъснях с тези пордажби, но не виждам спиха от вируса да премине в близките седмици. Напротив даже.
- 1 like
Коментар
-
Мисля, че ще има доста надолу още. Всъщност днес продадох малко от Адидас (18% от позицията) на 241 и целия SAP, който ми беше малка позицийка, на 107.1.
Адидас мисля, че ще мога да си го взема пак на около 200, а и САП очаквам да падне на около 85, на колкото го бях взел и може би ще си го взема и него пак.
От американските само се облизвам за MSFT, но мисля за под 155, даже за 145 си мисля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Вчера точно при затварянето влезнах с малко в SVXY, ще добавям на всеки 10-15% надолу
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеСпоред мен не схващаш същността на нещата. Въобразявам си, че се затварят се рисковите експозиции купени с кери трейд.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеМинаха на вариант" В" ,събаряне на доларът след като с лихвите вече не хваща дикиш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнениеистината за човешкото падение ще лъсне чиста и неподправена.
Коментар
-
Слушам и гледам сега ханукярската телевизия СНН как пищят. Седя и си мисля. Колко е пропаднала човешката раса след като не намира сили да се разкая за всичката мръсотия която сътвори последния век и сега обвинява някакъв си вирос за нещастията които ще последват. Но истинската отплата предстои и тогава няма да е вирос и истината за човешкото падение ще лъсне чиста и неподправена. Хяхяхяяяяяяяяяяя
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
Никакво значение няма дали ще ги решават или създават. Спекулантът трябва да бъде адаптивен, със или без тръмп и путин, със или без сульо или пульо. Печели не точно умният а адаптивният, + "късмета" или интуицията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеДо сега им беше лесно. Създаваха криза след криза с надеждата да извлекат полза от слабостта на другият. Сега ще им се наложи да разрешават кризи. Тръмп, Путин, Джонсън и Ердоган само са създавали такива. Не знаем дали имат капацитет да ги решават.Не е препоръка
Коментар
Коментар