IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
    IBB добър избор ли е за биотехнологии ?
    За мене - да, нелошо са застъпени главните биотехи в него.
    Също и в HQH HQL цефовете, които можеш да ги ползваш вместо него ако държиш да получаваш междувременно доста сосни/сносни дивиденти докато чакаш секторен рибаунд.
    А най са си сладки когато са на двуцифрен нав дисконт, сега са на около 4 при средногодишен около 0-1.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Ако HY а и други облигации са хеджирани с трежърис за лихвения риск, и същевременно имаме повишаване на кредитния риск и по-плоска структура на трежърис заради QE то в еврозоната и япония, то това няма ли да предизвика точно рязък ръст на негативна конвексност.
      On pm tomorrow

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
        Решил съм да казвам тук , абсолютно всичко което правя. Докато съм тук.
        Bye

Коментар

• IBB добър избор ли е за биотехнологии ?

Коментар

• Решил съм да казвам тук

Решил съм да казвам тук , абсолютно всичко което правя. Докато съм тук.

Коментар

• Добавих малко BA

Добавих малко BA

И приключих с пазаруването

Отивам да играя Call of Duty

Коментар

• Увеличих си позицията леко на MS

Увеличих си позицията леко на MS.

Беше много малка.

Коментар

• Купих дълъг индекс на битехнологиите

Купих дълъг индекс на битехнологиите. Като допълнение към настоящата ми позиция.

Както и малко BIIB

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
                    Биотехнологиите
                    То това ясно че е с най голям потенциал и най добър риск/риорд от всички сектори, ала си имам бол, почти половината от дългите, чи и от късите...

Коментар

• Да

Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
                      lv_max ти да не си брат на императора?
                      Да. Братя сме. От различни майки и бащи.

Коментар

• Биотехнологиите

Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                        Затворих аз нацяло TGA макар и със скромни само 7% капиталова, с още толкова дивиденти през годината - не е зле.
                        Не беше неочаквано, ала мразя да ми спират дивидента както днес го обявиха.
                        Пък и числата им не ме възторгнаха особено.
                        Дано да е трипъл ойл ботъма та може пак да напълня от тези по близо до 1гущер, ще си заслужава макар и без дивита.

Вече 47% кеш де пари мънинко, с късаците даже 60%....дайте някоя по "сигурна" игра бе ?
                        Биотехнологиите

Коментар

• Затворих аз нацяло TGA макар и със скромни само 7% капиталова, с още толкова дивиденти през годината - не е зле.
                          Не беше неочаквано, ала мразя да ми спират дивидента както днес го обявиха.
                          Пък и числата им не ме възторгнаха особено.
                          Дано да е трипъл ойл ботъма та може пак да напълня от тези по близо до 1гущер, ще си заслужава макар и без дивита.

Вече 47% кеш де пари мънинко, с късаците даже 60%....дайте някоя по "сигурна" игра бе ?

Коментар

• Ако HY а и други облигации са хеджирани с трежърис за лихвения риск, и същевременно имаме повишаване на кредитния риск и по-плоска структура на трежърис заради QE то в еврозоната и япония, то това няма ли да предизвика точно рязък ръст на негативна конвексност.

Коментар

• lv_max ти да не си брат на императора?

Коментар

• Изненадвща победа на Сандърс...

Изненадвща победа на Сандърс...и "изнеадваща" победа на Тръмп в Мичиган.

Защо е изнеадваща? Изненадваща е заради медиите разбира се.

Дали можете да усетите настроенията на средния американец различващи се тотално от това което говорят медиите?

Подобно е положението в Европа, политиката е по медиите а настроенията на повечето хора коренно различно.

Коментар

Working...
                                X