IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
    Кой ще намаля, то след 10 г никой няма да е ползва тази суровина. Те даже увеличяват като за последно .
    Да, бе, Котараков. Колкото по-евтина е слузта, с толкова по-голямо безотговорство ще се ползва като гориво. А иначе за химия, фармация и т.н. това е безценна и трудно заменима суровина.

Тия мръсни арапи са луди - сами ще си отрежат главите, ама няма да се споразумеят, особено иранците, накрая Русия ще трябва да ги заплаши с Бомбите, за да ги вкара в пътя. Слуз на цена под 30 кинта: опасност от фалити на голяма част на добивните компании, а туй никой го не ще. Иначе засега съм ного доволен (сигур и Равновесиев), че слузта се срива сериозно, а пазарите - сравнително скромно - един вид корекция след няколко дни растеж, плахо мишкуняшко кеширане. Ако седмицата завърши със спад на петролът до около 28 кинта, но пазарите успеят да финишират дори с малък ръст, то можем да кажем, че около средносрочно биковете ще си отмъстят на мишкуняците.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Привет Анди, на всякъде съм... Дебна кога нарисува нещо добро за хващане се закачам
      привет
      на месечна и на мен ми се привиждат някви картинки,но не търгувам тенекийката а и не разбирам тия,които влагат пари в нея.. еле дългосрочно
      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
        Gold baby: newmont, Goldcorp,barrick
        Браво, Ники! И аз си стискам Нюмонта все още, ама продадох половината към $22.. пуста лаломия Дано върне към 20, че да попълним пак,ама за сега няма никви изгледи като гледам.

Коментар

• Привет Анди, на всякъде съм... Дебна кога нарисува нещо добро за хващане се закачам
          Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
            А бе равновесов, все се каня да те питам... Бе преди имаше един друг скъсител на ламарината "схемата" се казваше... Той изчезна нещо... Та да не би това да си той, с нов ник?
            Схемата продаваше златото на 1900..1800..всички се смяхме.аз включително
            нищо общо няма с Равния,което е пределно ясно

п.п Котар..здрасти.да не станал златар.де ти е обема
            чети добре,какво пише Равния и не го учи какво е злато и колко стува
            Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Да 50% това е бъдещето.Не напразно всички се урентираха на там дори и ябълката.Колкото до маниполациите щатите вече нищо немогат да маниполират, с исключение моментно. Балъците фалираха до 2010 на пазара има само акули

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
                Става много интересно ,саудитците няма да намалят производството
                Ами откъде накъде ТЕ ще намалят производството, а пък останалите ще помпад до дупка ??
                Така и с Иранския министър преди дни, Аз вика съм съгласен да участвам в схема за увеличаване цената на петрола, ама не можем да намалим производството, имаме да наваксаме с толкова години санкции

Standart&Poor's put to SA rating A-, which is just four rungs above non-investment grade “junk”, възможно ли е да намали продукцията......
                „Нямам да предложа нищо друго освен кръв, тежък труд, сълзи и пот”

Коментар

Кой ще намаля, то след 10 г никой няма да е ползва тази суровина. Те даже увеличяват като за последно .
                  Мислиш ли че по Африка и Индия след 10 години ще карат Тесли ???

Коментар

• Кой ще намаля, то след 10 г никой няма да е ползва тази суровина. Те даже увеличяват като за последно .

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
                      Не, Щатите нямат и малка прилика с Япония към момента. Това е много дълга тема.
                      Най малко защото пазара в щатите ( както и този на акции така и реалния пазар ) е тотално различен и факторите които го движат най-вече. Икономиката на щатите има само един проблем - петрола . И по скоро петролните компании. Не го подценявам този проблем трябва да занеш.
                      Значи Щатите могат да манипулират ДАУ, златото, долара, а не могат едно единствено комодити, което е жизнено важно за тях ?
                      „Нямам да предложа нищо друго освен кръв, тежък труд, сълзи и пот”

Коментар

• Става много интересно ,саудитците няма да намалят производството

Коментар

• Отговорът е може и до месец може и до 5г .... Времето на корекция само по себеси е приблизително равно на тренда който корегира. Ако е корекция ако е тренд ще пробие зона 1500 и ще видим нови върхове ... Но нас това нени инересува . Сега имаме отворен диспазон за дълги.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            2016 или 2026 ?
                            До юни месец 2016

Коментар

За мен сме се запътили към 1500
                              2016 или 2026 ?

Коментар

• Невярвам , първо тест на дъното при зона 27.50 или ново дъно и чак тогава, тренда още си е къс

Коментар

Working...
                                X