Лека полека, малко колебливо, но 1000 пункта си ги направи DJIA. Наздраве
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеМда, имаше един тарикат, който се прочу с фразата "За Бога братя , не купувайте "... Та и ти така ...
Бе гледам аз gdxj върви 10-11% на зеленко, а gdx 1-2% надолу такъв разнобой не бях забелязвал досега...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
Нива могат да се коментират, след стабилизация и като се види дългосрочната картина.
Аз не съм техничар, графиките да са ми олтар и да ми "говорят". Нито пък обичам да говоря на изуст!
Няма да кажа, че нещо ще падне 8 или 80, просто защото едното ми се вижда малко, а другото много!
Навсякъде е пълно хора, които фиксират нива, а те се основават единствено на моментната им оценка, кое им се струва много и кое им се струва малко. Всичко това обаче е несериозно и вятър работа!
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеТолкова думи и само общи приказки...
Говори ми в цифри за да те разбера...
Ето аз продадох Santander 2.52-2.59 щото виждам други възможности и ми тежаха много... Очаквам драмата с вируса да продължи още месец- два и ще дебна TUI ...И аз виждам нови дъна до лятото ...може би още 5-10% под вчерашните.,.
Аз не съм техничар, графиките да са ми олтар и да ми "говорят". Нито пък обичам да говоря на изуст!
Няма да кажа, че нещо ще падне 8 или 80, просто защото едното ми се вижда малко, а другото много!
Навсякъде е пълно хора, които фиксират нива, а те се основават единствено на моментната им оценка, кое им се струва много и кое им се струва малко. Всичко това обаче е несериозно и вятър работа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
Мохабета, че трябва да се купува на пазара, когато се "леело кръв", е валиден в обстоятелства, когато имаме ИРАЦИОНАЛЕН кратковременен шок! Сега шока, не е нито ирационален, нито такъв, който няма да доведе до тежки последствие за финансовата система и реалната икономика!
Същността на това правило е, човек да купува на дъното, когато пазара се е отчаял да купува. Ние сме много далеч от това време!
Необходимо е да си мине целия спад. Да си бъде ударена икономиката, и някога тогава, когато всичко е много евтино и хората не очакват нито ръстове нито подобрение, да се купува! Това е ДЪНО С РЕЙНДЖ! Сега са просто едни падащи кинжали!
Говори ми в цифри за да те разбера...
Ето аз продадох Santander 2.52-2.59 щото виждам други възможности и ми тежаха много... Очаквам драмата с вируса да продължи още месец- два и ще дебна TUI ...И аз виждам нови дъна до лятото ...може би още 5-10% под вчерашните.,..
п.с. не ми пречи да кажа кога и на какви нива търгувам , както и причината... Всичко останало са празни приказки... Като на лекция в УНССLast edited by Protokol; 13.03.2020, 16:08.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Именно това е дето мори пазарите, няма как да калкулират/дисконтират дори и грубо ефектите като цяло, няма нищо по лошо от неизвестността за тях.
А междувременно цифричките от CDC и другаде по света си цъкат ли цъкат с дейли гроуф рейтс дето и най супер гроуф акцията само може си мечтае....
Че има паника - има, въпроса за милиони/трилиони е как да я отличим от капитулацията когато настъпи ?
Същността на това правило е, човек да купува на дъното, когато пазара се е отчаял да купува. Ние сме много далеч от това време!
Необходимо е да си мине целия спад. Да си бъде ударена икономиката, и някога тогава, когато всичко е много евтино и хората не очакват нито ръстове нито подобрение, да се купува! Това е ДЪНО С РЕЙНДЖ! Сега са просто едни падащи кинжали!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
++++++
Евала за тоя коментар
Коментар
-
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение
Изровил е шапката от преди 3 години ...............
Така е в живота - една напред / две назад ..............
Днес ти возиш / утре тебе те каратМнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
аз не съм спекулант и съм любител на БФБ, но интересно тези младежи дето ги тегли към големите борси, дали после не ги болят дупетата...от роботите и т.н., да споделят преживяване
А теб боли ли те или само ти харесва ...и просто ще отвориш нов акаунтЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеФЕД извади базуката и моментална реакция на пазара. Да видим...Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
Коментар