IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
    Не знам и аз. За всеки случай по-добре да кешираш. Все пак доста падна. Ако има още надолу - здраве да е. Поне така си мисля аз.

Ако се сурне много надолу, вземи пък дълги. Някакви банки примерно. Те много паднаха, но сигурно доста ще отскочат нагоре, както показва днешното рали

Ще го мислим длугата седмица. Оборотна пожелавам. И повече уиски за дезинфекция.

Коментар

• Не знам и аз. За всеки случай по-добре да кешираш. Все пак доста падна. Ако има още надолу - здраве да е. Поне така си мисля аз.

Ако се сурне много надолу, вземи пък дълги. Някакви банки примерно. Те много паднаха, но сигурно доста ще отскочат нагоре, както показва днешното рали

Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение

Аз се чудя кога да затворя втората половина от късите. В момента съм на печалба доста добра дори да ги оставя да изгорят напълно, но пък.... Знаеш ли истерията ми се вижда че преминава. Щом тук изпадат в истерия значи в реяалния свят е приключила. тук винаги са век назад-

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Сега е модата на
        Мечки. и златни буболечки.
        Припяват им
        Хипондрици и апокалиптици.

Най добре се чуства в компанията алхолици.
        Скоро е пришпорим бици.
        Само не влизай в темата за короната- Много е опасно можеш да се заразиш.

Коментар

Адидас днес си го взех обратно ама на €177. MSFT вчера взех на $152, Феда точно като обяви $1.5tn ликводност... После цената падна много. Но сега гледам яко е нагоре СиП-а

Не знам това ли беше мечката. Бързо дошла, скоро си заминала? Но ако даде още надолу ще има още шанс за покупки

Примерно защо САП-а да не падне на €87, че да си го прибера и него?

Прииждат тромавите мечки и щъкат златни буболечки.
          Припяват им
          хипохондрици и апокалиптици.

Най - добре се чувствам между две цици в компанията на алкохолици.
          Скоро ще пришпорим бици.
          Last edited by Todor Sabev; 14.03.2020, 15:55.

Коментар

Хах, ще видим дали няма да падне още. Нищо се не знае, мътна и кървава е

Но... в перспектива, следващите 5-6 години, мисля няма да съжалявам
            Аз се чудя кога да затворя втората половина от късите. В момента съм на печалба доста добра дори да ги оставя да изгорят напълно, но пък.... Знаеш ли истерията ми се вижда че преминава. Щом тук изпадат в истерия значи в реяалния свят е приключила. тук винаги са век назад-

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение

Тарикат
              Хах, ще видим дали няма да падне още. Нищо се не знае, мътна и кървава е

Но... в перспектива, следващите 5-6 години, мисля няма да съжалявам

Коментар

Адидас днес си го взех обратно ама на €177. MSFT вчера взех на $152, Феда точно като обяви $1.5tn ликводност... После цената падна много. Но сега гледам яко е нагоре СиП-а

Не знам това ли беше мечката. Бързо дошла, скоро си заминала? Но ако даде още надолу ще има още шанс за покупки
                Тарикат

Коментар

Мисля, че ще има доста надолу още. Всъщност днес продадох малко от Адидас (18% от позицията) на 241 и целия SAP, който ми беше малка позицийка, на 107.1.

Адидас мисля, че ще мога да си го взема пак на около 200, а и САП очаквам да падне на около 85, на колкото го бях взел и може би ще си го взема и него пак.

От американските само се облизвам за MSFT, но мисля за под 155, даже за 145 си мисля.

Примерно защо САП-а да не падне на €87, че да си го прибера и него?
                  Last edited by Money; 14.03.2020, 00:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                    Голям, голям спринт на финала + 1985 точки за Dow - Бачо Тръмп тури едно голямо рамо, подпря здраво
                    Дали някой ще му вярва в понеделник...?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение

Федералните не притиснаха аут. от играта Може да се включим на втория Апокалипсис Все пак профита е безбожен досега. Чакаме третото пришествие
                      Да живее другарят Тръм е страдъла

Коментар

• Голям, голям спринт на финала + 1985 точки за Dow - Бачо Тръмп тури едно голямо рамо, подпря здраво

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
                          9..%+ за деня, интересно.
                          Федералните не притиснаха аут. от играта Може да се включим на втория Апокалипсис Все пак профита е безбожен досега. Чакаме третото пришествие

Коментар

• 9..%+ за деня, интересно.
                            Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение

Е изкара няколко дни на гребена на вълната, почувства се като герой, скоро всичко ще се успокои и ти ще излезеш от форума.
                              Общо взето доста празни приказки
                              С празни приказки е пълно във всеки един форум!
                              Ти някаква фиксация ли имаш спрямо мен?

Може да даваш, съдържание през собствените ти постове! Чиста работа! Мен ме скролираш! Аз скролирам много хора и нищо не чета от тях примерно!
                              Вярно, щеше да е по-добре ако нямаше празнословни досадници, но такъв е живота. Всеки търси поле за изява!

Ако ти даваш съдържание, през собствените ти писания, хората по естествен път, ще отсеят плявата!
                              Така, че гледай само напред и нагоре, с маргинали винаги ще е пълно!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                                По последна информация от тълкователите на борсовите движения, DOW скачал, защото инвеститорите били убедени, че вместо масово измиране и апокалипсис, щяло да иам само дълбока рецесия...
                                Е изкара няколко дни на гребена на вълната, почувства се като герой, скоро всичко ще се успокои и ти ще излезеш от форума.
                                Общо взето доста празни приказки

Коментар

Working...
                                X