If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дядото каза много интересни неща, дори за нефта и възможността хората да останат с пръст в г*з.
На мен ми прави впечатление, че много хора тука харесват Шел като компания. Въпросът ми към тях е защ притежавате част от Шел?
Защо не Шеврон?
"ШЕЛ" като по - популярна и позната компания по нашите ширини, която даваше солиден дивидент, по - голям от този на "Шеврон", като след орязването му и спирането на обратните изкупувания, вероятно ще загуби част от феновете си, сиреч акционери. "ШЕЛ" имат малко по - добра диверсификация, но по - не ми харесва баланса и позиционирането в текущата ситуация и сега американците изглеждат като по - добър избор.
Какво е казал Бъфет за петрола, явно няма да инвестира в сектора, той тотален пас полседните седмици, дори авиолиниите махнал на загуба?
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Много боли, неска ве. Свикнах да бия S&P с по мин. 2%, ама то явно работи и в двете посоки. -4,20% досега. Само ABBV малко на зелено, а ми е 6% от портфейла. Този TDOC добре се държи, но така и не взех, защото го чаках на 155.
Според мен бъркаш. Хората са хипнотизирани от досегашните печалби, забравиха вече за март месец. Няма да оставят акциите да паднат с много, за да не се минат. Свърши това с по 10% спад / ден. Човек просто трябва да се пази от фалити, всичко друго ще е нагоре.
Само днес да е....
Дали не почнахме 3то ченгелче на W то ?
Приличен отчет на ябълката и добър на 1 поглед на абви.
Държа ABBV - мега тъпа компания, но докарва доста печалба, ако я играе човек. Moже да скочи още доста, но трябва да се внимава. Аз ще я разкарам, ако пак мине 90.
Сега е момента да товари човек, някои едва ли ще паднат повече. Ако не бях сглупил да пусна pre-market поръчка за BABA на 196, която не вярвах да мине, щях да имам пари за ADM и евентуално WELL.
За дълго държане MMP e на чудна цена, но аз за повече нафтови каруцари нямам нерви.
3/4 от сесията мина, пазара - 1.24, аз - 2.08%
Скоро не съм ял такъв бой, поотвикнах малко, бях посвикнал да го дърмуня напоследък при тия меци...малко отрезняване не е зле.
Ма пак си ми е криво де, особено след снощи постмаркет като гледах че съм на по малко от половин % от февруарския си атн...
Нямам, ще му реша в движение...по насетне. С тия дето взех на малко над 2800 ми е 2860 средната, та нека първо да изляза на профит, пък тогава ще му мисля.
ОК, както се формира графиката, че ми е трудно да го прогнозирам до къде ще е, също мислех, че от към 2800 ще влезе в корекция пак, но все трябва да е в сектора на печалбата, ненормално скочи.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
3000 си е сериозна кота, трудно ще я скокне сега. Имаш ли план до къде ще държиш надолу?
Нямам, ще му реша в движение...по насетне. С тия дето взех на малко над 2800 ми е 2860 средната, та нека първо да изляза на профит, пък тогава ще му мисля.
Коментар