Пичове, картинката доста се променя с това затваряне на икономиките. Ако до преди седмица спада изгледаше като чудесна възможност за BUY THE DIP то сега май ще ловите падащи ножове. Бичия пазар може би приключи. Единственото, което ме разколебава са централните банки с цялата ликвидност изливана на пазара. Ако и това не помогне стягайте коланите
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Щото подриваш световната фнансова система.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Не знам защо господина ми е изтрил изречението че смятам американските банки за недостатъчно паднали/дисконтирани.
Все пак го казвам за сащ, не за бфб ( ако това се цензурира)...........напълно нелепо и непонятно е за мен !
- 1 like
Коментар
-
въпреки срива технолoгичните си остават интересни за мен, с най-голям потенциал за връщане към нормалното
INTC/AMD
ORCL
MSFT
SAP
BABA
FB
AMZN
TWD
Adobe - ako padnat oshte 20-30%
други сектори:
Hertz/Avis
airbus / boeing
safran
с малко повече риск - авиолинии
от европейските
AirFrance/KLM - само след интервенция на правителството
Ryan/Wizz/Easy
в щатите: Delta
бтв някой следи ли немците от WireCard?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЕми, AXP хем е по Бъфювски, хем е от героите, които ще скочат най-много
За JP Morgan и Goldman Sachs не може да се каже, че са шитове. Също и за Майкрософт.
То ако и самата бъркшаяр падне с подобен % ( и нея гледам на -11 почти) що да не открия сметка при тях, експреса е вътре, ябълката, както и доста други неща, като индекс си е
Last edited by X_Y; 16.03.2020, 13:17.
Коментар
-
Добре, ще си прицелия SAP да го взимам на под 75. Това са едни 12-13% надолу още и приблизително ДАКС под 7500.
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Тогава ще се наложи да го вземеш на 9-10 000 Аз затова карам на малки порции по пътя и каквото дойде
п. Успях да затворя половината къси, бетата ми днес вече сигурно ще чукне 0, живот и здраве и положителна ще стане за сефте от няколко години..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеА ако стигне само до 6500?
п. Успях да затворя половината къси, бетата ми днес вече сигурно ще чукне 0, живот и здраве и положителна ще стане за сефте от няколко години..Last edited by kubrat; 16.03.2020, 12:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеСега се чудя на колко да си прибера SAP-а. Май ще го чакам на под 80, ако не и на под 75.
- 1 like
Коментар
-
Еми, AXP хем е по Бъфювски, хем е от героите, които ще скочат най-много
За JP Morgan и Goldman Sachs не може да се каже, че са шитове. Също и за Майкрософт.
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Еми според мен не можеш да бъдеш по никакъв начин сигурен кое ще скочи най много когато почне се възстановява пазара.
Предпочитам да добавям в акции с "моут по бъфювски", отколкото в шитове които били паднали най много и евентуално да скочат повече...ма надали.
За отскока нагоре отделно прланирам да добавя към акциите на порции дабъл спайчо лост...примерно в интервала 2200-2540 ( 25-35% от върха), а при нива 33-40% спад и трипъл такъв.
Не ми се вярва и в най песимистичния вариант да се спихне пазара под 2000, т.е. над 40% от върха....но не е изключено априори де.
Стигне ли се дотам и свършил ли съм кеша вероятно ще селвам трежърита, злато и картони да пълня още лостове.
Общо взето това е схематично плана ми...засега де. Panta rhei.
Коментар
Коментар