Първоначално изпратено от ПИЧ
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеПрипокриват ни се до някъде списъците. Ако падат още смятам да добавя още MSFT и MA.
Също ми се върти в главата една спекулацийка с Боинг. Но там може да се наложи да почакам доста докато даде добър резултат.
Но мисля, че твоят списък е на да любимите ти акции? Не задължително тези, които очакваш най-бързо да дръпнат при обръщане на пазара?
Предпочитам да добавям в акции с "моут по бъфювски", отколкото в шитове които били паднали най много и евентуално да скочат повече...ма надали.
За отскока нагоре отделно прланирам да добавя към акциите на порции дабъл спайчо лост...примерно в интервала 2200-2540 ( 25-35% от върха), а при нива 33-40% спад и трипъл такъв.
Не ми се вярва и в най песимистичния вариант да се спихне пазара под 2000, т.е. над 40% от върха....но не е изключено априори де.
Стигне ли се дотам и свършил ли съм кеша вероятно ще селвам трежърита, злато и картони да пълня още лостове.
Общо взето това е схематично плана ми...засега де. Panta rhei.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНе пише какъв е матуритета на тази хартия. Аз съм от клуба на тези, които смятат, че купуването на краткосрочна хартия с матуритет до една година не е QE.
https://markets.businessinsider.com/...0-3-1028991278
"One-month and three-month repos for $500 billion each will be conducted on Friday and continue to be offered weekly through the calendar month , the bank added."
или има още?
Коментар
-
Федът казва, че целта му е да осигури ликвидност на пазара на трежърис (т.е. не да смъква дългосрочната лихва). За мене той иска да каже, че не е QE. Но в крайна сметка казва няма значение как го наричаме
https://twitter.com/MishoMoney/statu...888787969?s=20
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНе пише какъв е матуритета на тази хартия. Аз съм от клуба на тези, които смятат, че купуването на краткосрочна хартия с матуритет до една година не е QE.
явно ще е без death cat bounce
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
Като операторите в АЕЦ Ленин натискайки червения бутон да спуснат графитените пръти в реактора с надеждата да избегнат ядрената експлозия.
Другия месец, всичко се нормализира, а ТЕСЛА отваря нов магазин на Луната!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
ФЕД не са в паника, просто правят каквото могат! Само, че този път, обстоятелствата са по-големи от тяхното "всемогъщество"!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Не пише какъв е матуритета на тази хартия. Аз съм от клуба на тези, които смятат, че купуването на краткосрочна хартия с матуритет до една година не е QE.
Първоначално изпратено от pirdop Разгледай мнение
добави и treasury paper за 500млрд. и удряме едни 700млрд QE, това си е повече от QE1Last edited by Money; 16.03.2020, 01:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНай-малкото няма да има yield curve inversion. Поне за известно време. Банковите акции може да скокнат
И това с купуването на MBS си е баш QE, както и да го погледнем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pirdop Разгледай мнение
Fed удари дъното -- или ще се разбием още утре или до седмица-две ! Този път ме съмнява пазара да го приеме като позитивен сигнал, всичко живо действа панически! 1% надолу в 12 без 10 мирише само на паника!Last edited by Mike Florida; 16.03.2020, 00:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеБаси денят предстои, дейба
- 1 like
Коментар
Коментар