Първоначално изпратено от ПИЧ
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Погледнах на бързо, без да ги знам. На тия нива инсайдърите са продали към 20% от акциите. Дори и 110млн са продали доста по ниско, на около 4$
Ако си направил хубав профит - дали не е време да кешираш поне част от него ?
Тези ги обсъдисхме с теб много подробно по-назад в темата - пренос на гъз. На AR дружката. Корпорация, а не MLP. Ти имаш алергия от тръби, както аз от туризъм.
Тъпото е, че бях на кръчма и не можах да си пусна поръчките и рейтовете литнаха. Гледах видео от САЩ - неудържими са вече. Моловете пак пълни.
---
В интерес на истината нямам идея кога е хубаво да продавам. В случая става въпрос за акция, в която имам вяра (газ), но която няма да се вдигне над 8 долара. При тези ниски лихви...Last edited by terziеv; 15.06.2020, 21:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеDon't fight the Fed!
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Ахам, баш. АМ днес +19.13%
Баси печатницата за пари се оказа това.
Ама много ме кефят такива, дето знаят "готините начини", ама са едни потайни.
Ако си направил хубав профит - дали не е време да кешираш поне част от него ?
Коментар
-
Дългосрочно казвам. Не сме от едно тесто замесени
А и няма нищо потайно, ако видиш назад, вкл. и с предния ми ник за още по-назад
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Ахам, баш. АМ днес +19.13%
Ама много ме кефят такива, дето знаят "готините начини", ама са едни потайни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеТъпо е да се търсят "подценини" акции. Има по-готини начини да правиш много пари дългосрочно.
Ама много ме кефят такива, дето знаят "готините начини", ама са едни потайни.Last edited by terziеv; 15.06.2020, 21:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Кат сгъне валутата ще. се окажеш от използваната страна не да не ставало.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Защото кризата с коронавируса в Бразилия е брутална. А всяка хубава криза е добре да се използва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
На едно мнение сме тук като насоки.
Проблема е че трудно се пазаруват акции ИЕ. Баш по големите сривове март разглеждах 1 етф в евро, изт.европа без русия, ама прекалено висок ми се видя дела на Полша там, чехите бяха май само 10%, а Румъния хич я нямаше. То като ще е тъй и да трябва да превалутирам направо по добре да вземе човек EPOL. Дори ги сложих тогава на монитора, ама ги изпуснах. Хукнаха 50% за 2 месеца та се не видяха, върви ги гони...сега върнаха малко, ама слабо, трябва ми бая още за вход.
Бразилия - кое ти се види апетитно ?
Аз чакам само едни бири по на ниско, по другите не съм се заравял особено. То там и валутния риск си е здрав...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Бразилия и източна европа без Русия тези руснаци не ме кефят
Проблема е че трудно се пазаруват акции ИЕ. Баш по големите сривове март разглеждах 1 етф в евро, изт.европа без русия, ама прекалено висок ми се видя дела на Полша там, чехите бяха май само 10%, а Румъния хич я нямаше. То като ще е тъй и да трябва да превалутирам направо по добре да вземе човек EPOL. Дори ги сложих тогава на монитора, ама ги изпуснах. Хукнаха 50% за 2 месеца та се не видяха, върви ги гони...сега върнаха малко, ама слабо, трябва ми бая още за вход.
Бразилия - кое ти се види апетитно ?
Аз чакам само едни бири по на ниско, по другите не съм се заравял особено. То там и валутния риск си е здрав...
- 1 like
Коментар
Коментар