Остана ли изобщо нещо изгодно като за 5 хил. В петък и днес бях заредил, но не клъвна и отлетя. Работя и не мога да следя постоянно платформата и ги бях пуснал лимитирани.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
И WELL фръкнаха. Днеска им е X-day. Дали вече може да се продава с оглед да не загубя дивидента? Което всъщност е странно щото на X-day по правило би трябвало цената да падне с размер около този на дивидента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнениеModerna политнаха!
Ма хич не съм разтревожен, 2 позиции гледам съм на двуцифрен +, 3та и трябва само 0.5% за същото, а още 5 са на 7+....като цяло картоните на 4.2%, нелош ден
Aбе много меци много нещо бре дорде сме тъй май по сериозно потъване няма да видим...пък има още кеш за утилизирване
https://www.aaii.com/sentimentsurvey
Last edited by pipbel; 18.05.2020, 18:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнениеModerna политнаха!
Коментар
-
кое къде видях. Че са спрели дивидентите ли? В моята нет банка дето търгувам може да се видят предишни и бъдещи дати за дивиденти. Дават по 4 пъти годишно. Давали по 0.35 USD на тримесечие. Последно са дали април. 30 март е бил X-денят. Но бъдещи дивиденти не са обявили. Иначе сега юни би следвало да има. Но няма да има като гледам
Датски компании не мога, защото нямам нерви за обмяната и следенето на още една валути. Ако имах, пак щях да пропусна. Ако стана голям, по-скоро бих се пуснал на руската и турската борси. За дивидент ти трябва един Газпром и спиш спокойно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеПозицията ми в STOR е малка, но дивидентите няма как да ги спрат напълно. Това е тип АДСИЦ. Като цяло и аз имам повече доверие на REIT за жилища, но там дивидентите са по-ниски. AVB e 4,20 "само". Ако дадете акъл за някой по-добър на далавера, ще е супер. Оглеждам се и за оня с клетките за съхранение, но и там ми идва скъпо. За момента WELL e много по-добра алтернатива
Финасовите в САЩ са сигурни, защото никой няма да допусне да фалират. Исках да вляза в DFS и се бях заложил на 30, но за едно 20 цента не успях да взема.
Сега всеки се е хвърлив в храните. Там е другият ми провал - BGS. Още преди кризата исках, но от скръндзавост сложих лимит 12. Облиза го, отлетя и се невидя. Взех позиция в ADM, но там е с много дългосрочен хоризонт. Проблемът е, че не ги разбирам. Колко соя и царевица отивала за биогориво, колко за фураж...
edit: PSA (Public Storage) е този с клетките.
Па дай да инвестираме в мъжа? Със сигурност гмежта ще продължи да се стуча към Скандинавията.
Мъжът ми не е крупен капиталист. И не му се занимава да се вписва в борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеБихте споделили каква е вашата трейдинг стратегия. Моята за 2 месеца я сменях 5 пъти и все не мога да си наглася нещо, което ме удовлетворява и се чувствам самопрецакала се
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Toва пък къде го видя ?
Коментар
-
Позицията ми в STOR е малка, но дивидентите няма как да ги спрат напълно. Това е тип АДСИЦ. Като цяло и аз имам повече доверие на REIT за жилища, но там дивидентите са по-ниски. AVB e 4,20 "само". Ако дадете акъл за някой по-добър на далавера, ще е супер. Оглеждам се и за оня с клетките за съхранение, но и там ми идва скъпо. За момента WELL e много по-добра алтернатива
Финасовите в САЩ са сигурни, защото никой няма да допусне да фалират. Исках да вляза в DFS и се бях заложил на 30, но за едно 20 цента не успях да взема.
Сега всеки се е хвърлив в храните. Там е другият ми провал - BGS. Още преди кризата исках, но от скръндзавост сложих лимит 12. Облиза го, отлетя и се невидя. Взех позиция в ADM, но там е с много дългосрочен хоризонт. Проблемът е, че не ги разбирам. Колко соя и царевица отивала за биогориво, колко за фураж...
edit: PSA (Public Storage) е този с клетките.
Па дай да инвестираме в мъжа? Със сигурност гмежта ще продължи да се стуча към Скандинавията.Last edited by terziеv; 16.05.2020, 13:42.
Коментар
-
Ето тук намерих пише бая за тия STOR. Разбира се нищо конкретно. Не знам това, че съвсем са спрели дивидентите дали не е знак за нещо.
https://www.fitchratings.com/researc...bbb-17-04-2020
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Ти по графики ли само търгуваш ?
А и разни фигурки по тия графики не ти ли правят впечатление ?
Може би го кефи човека че си ги е взел на хубав дисконт спремо дедо Бъфю от преди 3-4г относно цената, а дисконта е дори двоен ако погледнем оценката през p/ffo, сега се търгува на няма и 8.
Братчеда О също е на около 14.
Верно че някой друг месец 1/3 от приходите са под въпрос, ма не са съвсем изгубени, ще се разсрочат повечето, а и важи за всички. Пък и няма да е вечно я, ъпсайд потенциала си струва.
От другите дедови дебна и SYF за вход, ма на нива 14-15$
https://www.fitchratings.com/researc...bbb-17-04-2020
Ние от наеми живеем и не съм чула от мъжа ми да е ударен сериозен. Отложил е плащането на някои наематели. Но при нас е друго, щото са жилища. Отдава само 5 фирмени помещения и ония пищят.
Коментар
-
виж графиката на STOR за всичките години назад. За 1 път виждам акция да пада под началната си стойност
А и разни фигурки по тия графики не ти ли правят впечатление ?
Може би го кефи човека че си ги е взел на хубав дисконт спремо дедо Бъфю от преди 3-4г относно цената, а дисконта е дори двоен ако погледнем оценката през p/ffo, сега се търгува на няма и 8.
Братчеда О също е на около 14.
Верно че някой друг месец 1/3 от приходите са под въпрос, ма не са съвсем изгубени, ще се разсрочат повечето, а и важи за всички. Пък и няма да е вечно я, ъпсайд потенциала си струва.
От другите дедови дебна и SYF за вход, ма на нива 14-15$Last edited by pipbel; 16.05.2020, 11:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Нищо изключително. Всички са така преди да фалират. Засега ям хурката със STOR, но да се надяваме, че имат резерви до изборите.
edit: купувай Фортум-а
Коментар
Коментар