Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
ама плаща ли се данък ако продадеш на загуба? Плаща ли се изобщо данък печалба за американски акции в Америка и как става плащането ако да?
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
ADM много ги надуха очакванията и едва ли ще ги надминат. Повече клоня към спад. Поне на приходите. Това е една от най-стабилните компании в света и по-скоро Дания ще фалира. Не съм и предполагал, че точно тази акция ще ми докара близо 20%, та като цяло няма мегдан за още много ръст. Такъв традиционен слон не е за търговия, а за стабилност на портмонето.
STOR е божа работа. Там отчетите са яко фалшиви и нищо чудно да надминат прогнозите.
Май по добре, човек да има и от двете компании като хедж, така или иначе тези двете са монополисти на пазара
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеА, за да те направя напълно щастлифт ще ти призная, че ET-то ми полюби маменцето, хиляди съм назад там, а на всичкото отгоре не мога да го продам зарад данъците.
Коментар
-
И на мен ми мина през ума, че може от мака да е. Ама не ми се пробва на Windows.
Аз продължавам да чакам залози за earnins на STOR и ADM, щото на едните отчетите излизат днес, а на другите други ден. За кво ми е тоя форум, ако няма прогнози. То коментари на вече случилото се и аз си го мога, ама кел файда.
STOR е божа работа. Там отчетите са яко фалшиви и нищо чудно да надминат прогнозите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНа мене ми е чудно какво е мнението на хората, на които WASH им беше любима акция и взеха на $33 с идеята за бързи големи печалби
За SOLO ми е интересно същото нещо, там даже е още по-зле положението
И за още един куп други подобни
WASH продължава да си е една от най-стабилните американски финове. Тук съм дългосрочно, никакви стопове не съм слагал. В момента съм на мъненка печалба, без дори да броим идващият дивидент. Ще допълвам при спад, но и в момента не е никак лошо за вход. Другите подобни от списъка ми са Arrow и Oppenheimer, но там сега е бая височко. За твоя неистова радост съм малко назад при WFC. А, за да те направя напълно щастлифт ще ти призная, че ET-то ми полюби маменцето, хиляди съм назад там, а на всичкото отгоре не мога да го продам зарад данъците. Ще се наложи да го търпя тоз близо 20% дивидент и това е. ET-то ми е една от първите купени акции на NYSE изобщо и не е като да не понаучих едно друго оттогава.
SOLO е чисто спекулативна мини позиция. Там не съм в акции, а в уарънти с падеж 2024-та. Дал съм му да прибира печалбата при скок 80%.
Мислех да ти напиша и рецепта за баклава, че за мисленето отиват бая въглехидрати, ама ще го оставя за другия път.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Обикновено като конвертирам в JPEG и излиза доста по-едро. PNG го прави ситно. Ти сигурно също си на мак?
Аз продължавам да чакам залози за earnins на STOR и ADM, щото на едните отчетите излизат днес, а на другите други ден. За кво ми е тоя форум, ако няма прогнози. То коментари на вече случилото се и аз си го мога, ама кел файда.
Коментар
-
На мене ми е чудно какво е мнението на хората, на които WASH им беше любима акция и взеха на $33 с идеята за бързи големи печалби
За SOLO ми е интересно същото нещо, там даже е още по-зле положението
И за още един куп други подобни
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеЧудно ми е какво е мнението на хората, които преди два три месеца казаха, че са излезли от пазара и чакаха спадове.
Коментар
-
PNG e. В какво трябва да е за да се чете? Пробвам JPG
Помогна малко ама пак не е добре.
Ето линк
https://www.globenewswire.com/news-r...-to-Conta.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеMaй се ще се плъзгаме към ниво под 26 000 за Dow, какво ще кажете ?
Миналата седмица открих, че залог в нещо като VIXY е по-нискорисков от късите фондове. Това ако смяташ, че ще има сериозен спад до края на годината.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Да, има го тоя проблем
В JPEG ли е?
Помогна малко ама пак не е добре.
Ето линк
https://www.globenewswire.com/news-r...-to-Conta.html
Last edited by IvelinaJensen; 29.07.2020, 11:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеГледам, че коментирате Xerox, a днес Kodak e + 200%, какво ли става там ?
Интересно, че Стив Джобс е смятал, че Ксерокс са могли потенциално да бъдат толкова успешни, колкото Майкрософт и Епъл взети заедно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеВидяхте ли това. Излиза в Trading View в Headlines. Не мога да разбера защо се прикачва като миниатюра. Как да го постна в нормален размер? Приканват пострадалите с Intel да се оплачат. Чудя се дали да се възползвам. Дали пък не е само за американци
В JPEG ли е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеГледам, че коментирате Xerox, a днес Kodak e + 200%, какво ли става там ?
Чак пък 200-300% движение днес...но явно се е харесало на пазарните участници новината.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
Коментар