Гледам, че коментирате Xerox, a днес Kodak e + 200%, какво ли става там ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Видяхте ли това. Излиза в Trading View в Headlines. Не мога да разбера защо се прикачва като миниатюра. Как да го постна в нормален размер? Приканват пострадалите с Intel да се оплачат. Чудя се дали да се възползвам. Дали пък не е само за американциLast edited by IvelinaJensen; 29.07.2020, 00:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
За 5 сек погледнах чарта, мне, няма смисъл да се гледа и фундаменталс, че то това 10 годин не с спряло да пада бе...умиргаща работа.
Ясно, че умирга и по трите направления... След трийсетина години обаче. Ще продава патенти, ще се гърчи... Финансово е много стабилна обаче и ще подскочи. Още малко да падне де.
---
Как да е. Уж съм бая нагоре, а реално този $ ме размазва направо. Сърбят ме ръцете за руската борса, ма пусто шубе.
---
https://seekingalpha.com/article/434...-in-next-xerox
Тук един разправя, че 10 бона вложени в Ксерокс 70-те, дори с всички дивиденти реинвестирани, днес пак са си 10 бона. Е да де, ама ако си държал като теле. Ако си продавал, когато е трябвало, си много напред.Last edited by terziеv; 28.07.2020, 23:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
За 5 сек погледнах чарта, мне, няма смисъл да се гледа и фундаменталс, че то това 10 годин не с спряло да пада бе...умиргаща работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеТези дни разгледайте Канон. Зарад рязането на дивидента може да падне още малко и тогава е за яко налазване,
Коментар
-
Аз не бих продал сега на p/e 9.12
Верно ще падат печалбите и оборота следващите две години поне, ама това е в цената според мене. Остави ги сега да продават нетърпеливите и да свалят цената
Единствено бих продал ако ми е прекалено голям процент от портфейла. Тогава бих намалил позицията, но пак не бих я продал цялата
Но и не бих взимал повече на 46 и даже по-надолу
Първоначално изпратено от arbeitmachtfrei Разгледай мнение
не съм влизал на толкова, но позицията е голяма и боли. не бих влизал в интел, сентимента е ужасен, коментарите навясъкде са негативни, компанията я очакват дългосрочни проблеми, абе с една дума - осрали са се... сега като почнаха и разните анализатори да я "понижават" и ще има да чакаме да върне...Last edited by Money; 28.07.2020, 20:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Ако си взимал над 65, сигурно бая боли. На тези цени обаче изглежда много добре... Вчера го добавих в моя списък. Не съм фен на компанията и изобщо на сектора, но на цена под 46 ще е рядка възможност. Едва ли ще отиде там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от arbeitmachtfrei Разгледай мнениеами, страх ме е да си отворя брокера, че ако си видя загубите от умрелия Intel ще разпродам всичко
...
и това от компания, която е основна част от военно-разузнавателния комплекс на Сащ
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеarbeitmachtfrei май още не може да изтрезнее след удара с FE. Чудно ми е дали продължава с асансьора или е слязал на едно 25%
...
и това от компания, която е основна част от военно-разузнавателния комплекс на Сащ
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнениеИма един филм, Тайните на Силициевата Долина, гледай те го.
Така че, Теслата е друг вид компания, без значение икономически резултати, собствени капитали, параметри ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеПрогнозите за компания като "Тесла" са пълен бъзик. Еле пък при счетоводство а ла Мъск. Все пак тук съм съгласен с мангиза.
Така че, Теслата е друг вид компания, без значение икономически резултати, собствени капитали, параметри ....
Last edited by hazard; 28.07.2020, 20:15.
Коментар
-
arbeitmachtfrei май още не може да изтрезнее след удара с FE. Чудно ми е дали продължава с асансьора или е слязал на едно 25%
Коментар
-
Прогнозите за компания като "Тесла" са пълен бъзик. Еле пък при счетоводство а ла Мъск. Все пак тук съм съгласен с мангиза. Затова ще се повторя.
06.07.2020, 23:44:
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Посоката за TSLA е още нагоре и не е съвсем късно за хващане на влака. Нищо чудно да удари 3 хил. преди да се сурне надолу. Аз лично просто не мога да се счупя и да взема. Aко човек иска да прави пари от тренда, далеч повече потенциал имат FUV и SOLO. Накрая ще се окаже, че пирамидите не са направени с робски труд, а просто с неограничен кредит.
Коментар
Коментар