Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Еми ако ги беше взел сега щеше да си с едни 10% нагоре с тях
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
Единствено Дисни ми хваща окото. Най силния тренд който усещам през последните години е стремежът към преживявания. А пандемията държи този стремеж в тенджера под налягане.
Току що забелязах, че невероятният ми ум е закупил днес Virgin Galactic. Нещо, което очевидно съм искал, но не съм знаел, че съществува
Коментар
-
А, не казвам, че няма...
Но е интересно как тези малолетни идват при Терзо да му дават съвети...
Затова питам къде точно идват?
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
А, има си ги- познавам един подобен образ, който взе на 350, паникьоса се като върна до 200 и продаде веднага щом излезе на +
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеИма 8 ч до края на акциите на ET с право на дивидент.Преди няколко дена бяха.6.6 $ а сега са вече 7.06 на премаркета.Може и да ги продам че прескочиха ръста на дивидента от 30,5 цента.Стабилно се държи акцията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеКъде идва един келеш да се хвали какви акции е купил? Къде?
Че и съвети за акции на други "малолетни"? Къде това?
- 1 like
Коментар
-
Къде идва един келеш да се хвали какви акции е купил? Къде?
Че и съвети за акции на други "малолетни"? Къде това?
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеМиналото лято идва един 17 годишен келеш и ми се хвали, че си взел първата акция - AMD на 27. Обясняваше ми как имало смисъл, защото новият им процесор къртил. Другите съвети на малолетните бяха Tesla на 400. Вече слушам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеAMD за 2-3 седмици направи 50% ръст, страшна работа. Аз съм взел 2% от този ръст. Смешно нали. Показва липса на майсторство.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
опищях форума при цена 4 и 30% доходност. Оттогава 2 пъти дивидент и 70% капиталова. точно си викам, 'спокойно, не се нерви, поне някой направи мазнинки' и то кво излиза...
Вчера ме беше яд че продадох Nikola-та баш в една дупка (прословутата ми каръщина), а можех спокойно 300 долара отгоре да им взема. Сега видях че паднали с 3 долара след отчета, та леееко ми поолекна, че не съм се минала още повече. Но аз продължавам да вярвам в Nikola и пак ще си купя от тяхLast edited by IvelinaJensen; 05.08.2020, 10:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
АМ отдавна ги разкарах
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Изпусна влака за TALO, ако не взе досега. Или поне няма да си в първа класа. TALO Става да продадеш и на +7-8%, но компанията има и голям потенциал при не чак такъв риск. За нея трябва да се следят новините, че имат разправии с Мексико. Разрешат ли ги, може и 100% нагоре да направи.
Ако имах АМД, бих продавал. Не, че не може да скочи още, но просто не им вярвам на глупостите.
Ако имаш още от NIO и АМ - тези бих държал, като АМ сигурно ще падне малко тези дни. Ако си направила 50% печалба, можеш и да прибираш парите. Ще се повторя, но NIO горна граница няма.
TALO скочиха щото утре пускат отчет и трейдърите се надат на бърза печалба - тъй ми се струва
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеTerziev, тия TALO за дей трейдинг ли ги препоръчваш?
Не издържах на психическото напрежение и разкарах Nikola преждевременно - реших да се застраховам, че ми писна да се овъртям. Днес излизат отчетите им и съм някак си скептична. Вие как смятате - ще скочат ли след тях или ще се сринат?
А ралито на AMD как ще коментирате? И там турнах малко колкото да съм в играта ама май сгафих.
SE добре ми тръгнаха, пу, пу
Ако имах АМД, бих продавал. Не, че не може да скочи още, но просто не им вярвам на глупостите.
Ако имаш още от NIO и АМ - тези бих държал, като АМ сигурно ще падне малко тези дни. Ако си направила 50% печалба, можеш и да прибираш парите. Ще се повторя, но NIO горна граница няма.
Коментар
Коментар