If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ей това най-много ме е изумявало в българина.Всичко знае всичко може та даже и да ти разкаже как се живее някъде без да е живял там.Както и да е.Не ме интересува кой какво мисли.Дойде ли оня с дименсията доста ще има да се слиза на борсата.
Няма нужда да живеем там за да видим че е така, за който има очи да види де.
Има дори и такива дето го виждат, ама не могат си признаят, било партийни пристрастия или Т дерейнджмънт синдроми им пречат
Ей това най-много ме е изумявало в българина.Всичко знае всичко може та даже и да ти разкаже как се живее някъде без да е живял там.Както и да е.Не ме интересува кой какво мисли.Дойде ли оня с дименсията доста ще има да се слиза на борсата.
Няма да стане точно така.Пари печатаха и при Буш и при Обама,но нямаше толкова бизнес както при Тръмп.Не живеете в САЩ,че да имате поглед върху нещата.
Няма нужда да живеем там за да видим че е така, за който има очи да види де.
Има дори и такива дето го виждат, ама не могат си признаят, било партийни пристрастия или Т дерейнджмънт синдроми им пречат
Направо да закриват статистическите служби и ти директно да доклдаваш как върви икономиката на щатите на база на твоя бизнес (който може и да е продажба на сладолед и кола в парка в щата Уайоминг)
Е това с колата със сладоледа може да е твоя бизнес.Не ми го прибутвай на мен.Ти живееш в Щатите виждаш ,правиш бизнес сигурно та много ги разбираш нещата.
Дайте да коментираме с числа - смятате ли че ще го върнат на 10 000 Nasdaq-a ?
Божа работа е това с числата и едва ли някой с повече опит ще се ангажира с подобни налучквания. Може още да падне, но съм си харесал няколко компании и мисля да купувам - бавно, селективно и по малко. То ще си покаже.
Направо да закриват статистическите служби и ти директно да доклдаваш как върви икономиката на щатите на база на твоя бизнес (който може и да е продажба на сладолед и кола в парка в щата Уайоминг)
Няма да стане точно така.Пари печатаха и при Буш и при Обама,но нямаше толкова бизнес както при Тръмп.Не живеете в САЩ,че да имате поглед върху нещата.
Еййй накрая успях да се логна на борсата от самолета.Идеята ми за шорт сел на Apple в петък проработи.Ще дебна да го покрия на 111 $ и ще се получи много мазна печалба за мен.Ако не стигне до там и на 113 става Шорт сел на 121 си беше отвсякъде гот.
Коментар