IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвестиции в чуждестранни акции

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Инвестирате ли , спекулирате ли!?
    Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller
      Затова никой не оставя да фалира банка Европа защото това би било социален армагедон за западният свят.
      Това и цели официалната пропаганда, да ви промие мозъците че ако фалират банките небето ще падне отгоре ни... А истината е съвсем прозаична. Ако фалират банките нищо няма да се промени в реалната икономика. Нито един единствен болт в завод няма да се изпари! Ще изчезне обаче една паразитна икономическа прослойка, както се е случвало безброй пъти в човешката история... И тази прослойка в момента води война с цялото общество и се бори за оцеляването си и ви промива мозъците с купените медии.
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Здравей.
        Тук никой няма акции. Само спекулира с такива. Виж в БГ акциите кой си ги купи са си вечно негови, нотва е друга тема
        Аз лично съм си набелязал 30-40 компании с чиито книжа се получава хубава спекула. Но лично предпочитам макулатурата и Junka, защото с малка инвестиция можеш да направиш големи пари ако нацелиш "златната кокошка".
        Литературата с която си обогатявам знанията е календара за деня, седмицата , месеца... след като се запозная с основните "глаги" започвам да ги анализирам и правя волни интерпретации на това което се очаква, а след като "журито" даде крайните оценки се стремя максимално бързо да си актуализирам знанията и да си ъпдейтна цялостната картина.
        Колкото и пари да вложиш в спекулации с ценни книжа, все ще ги затриеш, защото това е работа като всяка друга - за да я вършиш успешно трябва да работиш това ежедневно, да си отдал цялата си душа и сърце във вършенето на тази работа, а преди това се изисква да си завършил поне УННС и да имаш минимум 5г. на пангара.
        Надявам се изчерпателно да съм отговорил на всички въпроси.

Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнение
        Здравейте , някой тук има ли чуждестранни акции или да си е набелязал такива.
        С каква литература обогатявяте знанията си. Желая да не си държа парите в банка ами в акции. Колко пари трябва да имам понеже нямям много. Моля споделете опит , благодаря!

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller
          А не без комерца що не каза уникредита или бнп то или там квото друго да е комерца не комерца ще става 5 евро . Мале станал съм като шемета. От днес всеки ден ще има хайде комерц нагорееееееее Каде си схема ти ще пукаш аз ще качвам
          Хаха.. то ако балона на златото се пукне т'ва значи, че ще изгърмят банките щото всички пари с които е надут балона са там
          I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
            А те затова са рискови - щото накрая може да си останеш само с очакванията

Вервай ми - at the end, it is really that simple
            Може. Но може и да на стане така. Сигруно ще има някоя друга фалирала банка но целия отрасъл няма как да фалира. А на мен ми трябва 2 от трите европейски банки от които имам акции в момента да направят между 500 и 2000% и третата да става 0

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Е то такава доходност не се прави като се купуват японски дцк.

печели се от рискови премии. И колкото по-евтино купуваш тези рискови премии, толкова по-висока доходност можеш да очакваш, когато тези рискови премии намаляват.
              А те затова са рискови - щото накрая може да си останеш само с очакванията

Вервай ми - at the end, it is really that simple

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                Абе банките са фалирали - единствено се крепят на ликвидната подкрепа на ЕЦБ-то.. Щи си мислиш, че един ден Марио няма се събуди и да си каже - тия от Комерца много им стана - да се спасяват..
                Е то такава доходност не се прави като се купуват японски дцк.

печели се от рискови премии. И колкото по-евтино купуваш тези рискови премии, толкова по-висока доходност можеш да очакваш, когато тези рискови премии намаляват.

Коментар

Ако знаеш какво ще замести банките кажи, защото аз не се сещам.

А съм готов да се обзаложа че в средносрочен хоризонт, да кажем три до пет години, най-печелвия сектор в световен мащаб ще са европейските банки. С натрупана доходност средно за отрасъла да кажем около 500% а при отделни банки до 1500% че и 2000%
                  Абе банките са фалирали - единствено се крепят на ликвидната подкрепа на ЕЦБ-то.. Щи си мислиш, че един ден Марио няма се събуди и да си каже - тия от Комерца много им стана - да се спасяват..

Ако банките направят 500% за 5 години златото ще е нема ти казвам - отатък Еверест
                  Last edited by IvanG; 23.04.2012, 21:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                    Ще, ще, ще... Ама надали?!

Все едно да купуваш акции от фарбики за производство на файтони тогава когато вече е изобретен ДВГ... Все едно да купуваш акции от Пощенските компании на различните държави, когато вече съществува Интернет и интелигентните хора използват електронната поща да си разменят съобщения...
                    Ако знаеш какво ще замести банките кажи, защото аз не се сещам.

А съм готов да се обзаложа че в средносрочен хоризонт, да кажем три до пет години, най-печелвия сектор в световен мащаб ще са европейските банки. С натрупана доходност средно за отрасъла да кажем около 500% а при отделни банки до 1500% че и 2000%

Коментар

Хахаха. Това малоумие ще направи много хора много богати
                      Ще, ще, ще... Ама надали?!

Все едно да купуваш акции от фарбики за производство на файтони тогава когато вече е изобретен ДВГ... Все едно да купуваш акции от Пощенските компании на различните държави, когато вече съществува Интернет и интелигентните хора използват електронната поща да си разменят съобщения...
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                        Мноооо сте тъпи да купувате това от което хората се чудят как да се отърват... Хеле пък да се купуват акции на европейски банки е супер малоумие!
                        Хахаха. Това малоумие ще направи много хора много богати

Коментар

• Мноооо сте тъпи да купувате това от което хората се чудят как да се отърват... Хеле пък да се купуват акции на европейски банки е супер малоумие!

Коментар

• Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнение
                            Днес акциите на кю-целс се вдигнаха до около нивата на покупка и разумно ги продадох на няколко евро загуба. Трябва да бъда по разумен в управлението на капитала си.
                            стото има новини, ама кои да следи. пак добре си zатворил

Коментар

• Днес акциите на кю-целс се вдигнаха до около нивата на покупка и разумно ги продадох на няколко евро загуба. Трябва да бъда по разумен в управлението на капитала си.
                              Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                Баси, днес падна до 6.15$. РСИ(14) 25 и ново 3 год.дъно. За 2 дена ми изяде половината годишен дивидент
                                Ма то да имах кристално кълбо да ми каже да почакам 2 дена преди да вляза
                                Карай, здраве да е, само да се поуталожи малко спада, аче следващия ми свободен кеш за усредняване е чак след 2 седмици.

Здрасти,
                                аз лично мисля че си на прав път със Santarder-a,просто ще мине доста време докато цената се покачи ,като много е вероятно в близките месеци първо да падне .
                                Ако намериш време прочети тези статии:http://investing.kuchita.com/2012/04...ted-tesco-plc/

стратегията му е че той купува опции на SТD с падеж януари 2014-като по този начин влага по малко и ограничава загубата си ,другото е STD имат не лош годишен дивидент.

http://www.gurufocus.com/news/137701...d-and-the-ugly

Успех

Коментар

Working...
                                X