IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвестиции в чуждестранни акции

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой търгува ли ЕТФ-та и фючъри? ЕТФ-тата могат ли да се продават (къса позиция) или само се купуват? Споделете нещо повече за жеджирането , къде мога да прочета информация как става или вие споделете от ваш опит.
    Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.

Коментар

• Според вас време ли е да се купят акции на ЕНИ , ХОЛЦИМ и РИО ТИНТО ??

Коментар

• Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнение
        гледам фейса и днес ще отвори на минус -4% е сега
        Ми да пада колко да падне най-много до 5-10 долара ниво колкото и би трябвало да струва и след 10 години 600 долара от новите със златното покритие на лицевата страна на банкнотата Барака ухилен показва на целият си свят новите си предни златни зъба, а отдолу пише гарантирано златно покритие представяш ли си

Коментар

• гледам фейса и днес ще отвори на минус -4% е сега

Коментар

Някои купувал ли е нови акции. Тези дни закупих акции на ALLIANZ , E.ON и BASF. Гърция изигра добра роля да паникьоса инвеститорите.
            Добре си направил чедо купувай не се плаши

Коментар

• Някои купувал ли е нови акции. Тези дни закупих акции на ALLIANZ , E.ON и BASF. Гърция изигра добра роля да паникьоса инвеститорите.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                И аз си купувам дялове на БФБ.
                Купувам ежемесечно по малко и ми се вижда доста да давам по 20 евро за сделка-надявам се и тук новия бъдещ собственик да не ни удари със солени такси. На второ място, но и по-важно тук си знаем мършата - например Хим-а, Енергони, Енемона и др. с нейните финансови еквилибристики. Знам кофти мажоритари, като черепа, Бедо и др. а там от де да ги видя тези "вътрешни" факти - е за това не искам да си губя времето - нека това да прави ДПФ-то ми, аз ще си купувам в БГ където мога да видя реални резултати и услуги от компаниите чиито дялове притежавам. Дето се вика мога да се набера на оградата и да погледна в Пи Ес Ай - Стара Загора кипи ли живот или всички са в отпуска, както в Спарки Елтос и няма работа.
                Успех!
                п.с. не съм те забравил за книгата ама нямах време - днес ще я кача някъде и ще ти пратя линк.

Ето ти Инвестиции
                Здравей Tony1975, би ли изпратил отново линк за книгата "Инвестиции", че с този имам проблем, а пък ми трябва преведения вариянт. Благодаря предварително.
                Last edited by anonymous123; 15.05.2012, 22:54.

Коментар

• Да инвестираш в чужди акции не е зле но, като пораждат продукт за чужди икономики, това стига ли ви на вас?

- Само питам.

Коментар

• Закупих малко акции на френската ТФ1 , мултимедията има потенциал. Сега разучавам фирми в минодобивния сектор при металите и химическата промишленост при полимерите. Според мен тези три сектора ги очаква разтеж.
                    В банковия сектор , добив на петрол и газ , както и електропреносните дружества имат стабилни печалби , но увеличаващи се разходи. С което стойноста на акциите им пада и изплащат по малки дивиденти.
                    При машиностроенето , туризъм и продожбите на стоки и храна нещата стоят по регионално.
                    Споделяйте мнения при кои сектори да търсим финансово убежище.

Коментар

• Хората празнуват , а вие не спите и правите пари. Къде сте сега?

Коментар

колко
                        От всичко по много!

Коментар

• Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
                          Само си пропуснал че ако фалират банките някой хора които сега са длъжници повече няма да са такива, аз затова доста се замислям дали да не стана длъжник и аз към някоя от тези дето ще фалират. И тогата нещата ще потръгнат защото хората когато нямат вече кредити ще могат да потребяват
                          Доста лаишки разсъждения

Коментар

• Само си пропуснал че ако фалират банките някой хора които сега са длъжници повече няма да са такива, аз затова доста се замислям дали да не стана длъжник и аз към някоя от тези дето ще фалират. И тогата нещата ще потръгнат защото хората когато нямат вече кредити ще могат да потребяват

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                            Това и цели официалната пропаганда, да ви промие мозъците че ако фалират банките небето ще падне отгоре ни... А истината е съвсем прозаична. Ако фалират банките нищо няма да се промени в реалната икономика. Нито един единствен болт в завод няма да се изпари! Ще изчезне обаче една паразитна икономическа прослойка, както се е случвало безброй пъти в човешката история... И тази прослойка в момента води война с цялото общество и се бори за оцеляването си и ви промива мозъците с купените медии.

Коментар

• колко

Коментар

Инвестирате ли , спекулирате ли!?
                                Всичко правим
                                Custodite sortem vestram

Коментар

Working...
                                X