Първоначално изпратено от nradev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инвестиции в чуждестранни акции
Collapse
X
-
Някой да има някакво мнение за тези
https://www.degiro.es/?_ga=1.7769403...006.1460218663
Как ви се струват за комисионите и някой ползвал ли ги ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеТо, колкото и да е абсурдно, и голяма част от посредниците не са наясно с деклариране и данъчно облагане...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениеа дивидент от европейска компания дето се търгува, като адр в сащ се декларира нали
аз имам два въпроса:
някой адр- дават лихвено плащане дето не е точно дивидент и не го облагат с данък при източнника - това какво се прави
получените плащания от етф в облигации трябва ли да се декларират?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеОффф, моите посредници са ми пратили разпечатка, в която са изброени само малки пакети БЪЛГАРСКИ акции, които съм продал. Аз какво ги питам, те какво ми пращат.
Коментар
-
а дивидент от европейска компания дето се търгува, като адр в сащ се декларира нали
аз имам два въпроса:
някой адр- дават лихвено плащане дето не е точно дивидент и не го облагат с данък при източнника - това какво се прави
получените плащания от етф в облигации трябва ли да се декларират?“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеЗа дивидента е същото, облага се при източника и не се декларира тук, както не се декларира дивидент от българска компания !
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеЧети по-долу какво съм постнал ... в 15:26.
Капиталова въобще не коментираме дали се декларира и облага, защото е пределно ясно.Last edited by Zdravko; 01.02.2016, 19:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеЗа европейски акции е същото приятелю
Капиталова въобще не коментираме дали се декларира и облага, защото е пределно ясно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеПриятелю, ний за акции и ETF-и коментираме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеХора не гадайте, а питайте посредника си ! Клиент съм на Карол, наскоро купих от фондовете на Шрьодерс, които предлагат. Изрично съм ги питал, данък и деклариране не се прави в България когато фондовете са регистрирани в ЕС. Извън ЕС не знам как е. Ако греша някой от посредниците да ме поправи.
Коментар
-
Хора не гадайте, а питайте посредника си ! Клиент съм на Карол, наскоро купих от фондовете на Шрьодерс, които предлагат. Изрично съм ги питал, данък и деклариране не се прави в България когато фондовете са регистрирани в ЕС. Извън ЕС не знам как е. Ако греша някой от посредниците да ме поправи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеInsert rowМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАми, ако искаш им напиши 1000 сделки в 3 реда.
Коментар
Коментар