Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЧе то е достатъчно да знаеш стойността на коя да е от отделните инвестиции - дори аз, дето съм нискограмотен математически, мога да сторя туй.
Радев - защото не инвестирам в имоти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gabarduk Разгледай мнениеПичове, някой може ли да ме светне гарантирани ли са парите вложени в Пенсионен фонд и евентуално нормативната база където е упоменато.Сигурен съм , че някъде в темата го има , но не ми се рови месеци назад.От едно място ме "къпят " да вкарам пари и ми казват че също като при влоговете парите са гарантирани ,само че при тях доходността ( гарантираната била 5% ) а при банките е от 1-2%. Нещо ме кара да се съмнявам, но сега предколедно не ми се търси.Ще съм Ви много благодарен.Весели празници на всички
- При влоговете парите са формално гарантирани, но гарантирани ли са РЕАЛНО? Ако преди година и половина бе изгърмяла и ПИБ след КТБ - и бяха се струпали бесни опашки пред всяка бамка, колко от бамките биха устояли? И откъде държавата щеше да намери 30 МБ, за да ги върне на хората?
- Пенсионните фондове дори да не са гарантирани формално, реално са ного по-сигурни - защото временни загуби са възможни винаги (и тая година видяхме), но за да ЗАНУЛИ един добре управляван пенсионен фонд, това означава, че светът е отишъл по дяволите във финансов план.
Поинтересувай се къде инвестира фондът, от който те къпят.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеНикой нормален инвеститор няма да ти каже колко пари е вложил някъде. Измерваме инвестициите и успехите си в проценти. Иначе по мои сметки излиза, че Импето има инвестиции на обща стойност около 50 хилки, плюс минус 10%. Няма да кажа как стигнах до този извод!
Радев - защото не инвестирам в имоти.Last edited by Императорът; 24.12.2015, 15:17.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНяма да кажа, но няма да пускам и колелце.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеАми кажи тогава - каква е стойността на твоя портфейл?
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПак повтарям, че ако не се обявява стойността на портфейла останалото губи смисъл.
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеи на колко се равнява това в пари не каза, и защо няма имоти
Коментар
-
Пичове, някой може ли да ме светне гарантирани ли са парите вложени в Пенсионен фонд и евентуално нормативната база където е упоменато.Сигурен съм , че някъде в темата го има , но не ми се рови месеци назад.От едно място ме "къпят " да вкарам пари и ми казват че също като при влоговете парите са гарантирани ,само че при тях доходността ( гарантираната била 5% ) а при банките е от 1-2%. Нещо ме кара да се съмнявам, но сега предколедно не ми се търси.Ще съм Ви много благодарен.Весели празници на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеEто от мен обещаните колелца:
Общо разпределение на активите:
Физически активи:
Инвестиции на БФБ:
Парички в чужди рачички:
Инвестиции на чужди пазари:
Покажете вашите колелца сега.
и на колко се равнява това в пари не каза, и защо няма имоти
Коментар
-
ivandavidov
Импе, да не си се хванал на бас с някой професионален фонд мениджър кой от двама ви може да инвестира на повече места, а?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Никой не ми е казал че през 2014г. ще е само нагоре ,и че ще завърши с ръст когато на мен ми трябва !
А сме само след година време
пп. - а броят сделки е само = 710 , седмица преди финала или два пъти по малко спрямо 2014г. , а за резултата е ранко още но ще си е + над дванайстицата.Last edited by inta53; 15.12.2015, 17:40.
Коментар
Коментар