IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте , искам да попитам как мога да тегля пари от портфейла си ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Бльъмчх.

Нямам някакви кой знае какви нови неща в - но мисля, че - тъй като изтече шестмесечието - може пак да се забавляваме с рисуване на колелца - ето едно мое подробно и общо борсово колелце - само лични инвестиции - без фондове, златце, сребърце, платинчичка и елмази. Не съм ного доволен все още - ного искам да добавям и преправям. Ного голяма тежест на водещите компании - особено на баш водещата. Щат ми се повече Еланки в България. Ще ми се газовият ми микс да е по-могъщ и с по-голяма тежест, а не само няма и 3%. Ще ми се да направя ного по-добър баланс в хапчевия сектор, както и да си направя микс от добивни компании, до които не можах да стигна засега в пазаруването, но нищо - това е засега положение:

http://imgur.com/a/wWGjg
      Pearson сега като се срина в началото на годината ли го взе? Как така реши?

Коментар

• Моят изглежда така: http://imgur.com/a/OGzoQ
        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Бльъмчх.

Нямам някакви кой знае какви нови неща в - но мисля, че - тъй като изтече шестмесечието - може пак да се забавляваме с рисуване на колелца - ето едно мое подробно и общо борсово колелце - само лични инвестиции - без фондове, златце, сребърце, платинчичка и елмази. Не съм ного доволен все още - ного искам да добавям и преправям. Ного голяма тежест на водещите компании - особено на баш водещата. Щат ми се повече Еланки в България. Ще ми се газовият ми микс да е по-могъщ и с по-голяма тежест, а не само няма и 3%. Ще ми се да направя ного по-добър баланс в хапчевия сектор, както и да си направя микс от добивни компании, до които не можах да стигна засега в пазаруването, но нищо - това е засега положение:

http://imgur.com/a/wWGjg

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Леле софикс направи 19.5% за 6 месеца
            имам един въпрос който ме мъчи напоследък - примерно миналото лято ако софикс е бил 450 а сега е 700 този ръст от 250/450 или 55.55% включва ли дивидентите? Сигурен съм че не включва евентуална печалба върху реинвестираните дивиденти. Та ръстът 55.55% ли си е или е близо до 60%.
            Иначе ясно че има корекция на индекса за да не пада на ex-dividend датата
            Last edited by Felbuzz; 01.07.2017, 14:19.

Коментар

• Моля модератора да изтрие този трол- аз не му разбирам нищо- даже и от глупостите..

Коментар

• Импов, кажи и кои могъщи акции да си купи

Коментар

Дано го управлява по-разумно, отколкото мъжът си: неговият. И дано се развива като инвеститорка, а не 15 години да стои на едно място.
                  Туше

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                    сега се сетих, че и жената има портфейлче
                    колкото този на Импето
                    бях го забравил
                    Дано го управлява по-разумно, отколкото мъжът си: неговият. И дано се развива като инвеститорка, а не 15 години да стои на едно място.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                      сега се сетих, че и жената има портфейлче
                      колкото този на Импето
                      бях го забравил
                      Хахахахаха, е това беше леееееко грубичко, но смешно

Коментар

• сега се сетих, че и жената има портфейлче
                        колкото този на Импето
                        бях го забравил

Коментар

• Първоначално изпратено от tedi79 Разгледай мнение

Мерси Импе..
                          Жена ми си прави някакъв си неин, изцяло дивидентаджийски портфейл (уж за образованието на децата), та там двете жаби заемат достойно място...
                          Аз за сега се въздържам от тях, по-скоро гоня висока капиталова додност, а дивидентчетата добре дошли - около 70% от тях реинвестирам, а другите 30% за харчене.
                          Мисля някъде в началото на 2019 да намаля риска и да се прехвърля и аз към по-високо дивидентни акции.
                          Успех!
                          Семейство инвеститори: аферим, браво

Успех и на вас

Научи жена ти да инвестира навън, че туканка вече дивидентна сгода няма.

Коментар

Монбатовиците ного скъпи вече - спрямо кежавите дивиденти - въобще тая година средната дивидентна доходност се очертава повече от жалка - лоша новина за дивидентаджиите. Софарма е перспективна позиция може би заради сделчичката с Табексът, която май почти опечена е - ама по-скоро ще е за капиталова доходност.

Теди - изчушкването на ПИБ ти е добър ход. Аз дългосрочно на Атерки бих заложил, освен ако не обичаш жаби, винаги добра идея е човек да си има някоя и друга Жаба - а и ако си купиш тия дни - ще се нагувичиш и с твърде сгоден дивидент... щото ако обичаш дивиденти, на нашето борса сега само Атерите и Жабите дават наистина сгодни
                            Мерси Импе..
                            Жена ми си прави някакъв си неин, изцяло дивидентаджийски портфейл (уж за образованието на децата), та там двете жаби заемат достойно място...
                            Аз за сега се въздържам от тях, по-скоро гоня висока капиталова додност, а дивидентчетата добре дошли - около 70% от тях реинвестирам, а другите 30% за харчене.
                            Мисля някъде в началото на 2019 да намаля риска и да се прехвърля и аз към по-високо дивидентни акции.
                            Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение

Първо: нека са ти живи и здрави "калпазанчетата" колега. Това е най-важното...

Да, цените се качиха доста, особено през април, но след това както виждаш сме в рейндж. Поздравления за реализираната чрез ПИБ добра (предполагам) печалба. Относно ХИМ, СОФАРМА и МОНБАТ. Специално първата не я следя, но за другите две новините са повече от добри. Продажбите и печалбите им растат, разпределят дивиденти. Специално аз бих ги поставил в следния ред (за допълване): МОНБАТ, СОФАРМА, ХИМ... Обърни внимание също така на LACH. Гледам, че си записал някакви бройки, но може би е добре да ги включиш в числото за допълване. Успех!

Монбатовиците ного скъпи вече - спрямо кежавите дивиденти - въобще тая година средната дивидентна доходност се очертава повече от жалка - лоша новина за дивидентаджиите. Софарма е перспективна позиция може би заради сделчичката с Табексът, която май почти опечена е - ама по-скоро ще е за капиталова доходност.

Теди - изчушкването на ПИБ ти е добър ход. Аз дългосрочно на Атерки бих заложил, освен ако не обичаш жаби, винаги добра идея е човек да си има някоя и друга Жаба - а и ако си купиш тия дни - ще се нагувичиш и с твърде сгоден дивидент... щото ако обичаш дивиденти, на нашето борса сега само Атерите и Жабите дават наистина сгодни

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Предполагам като четеш посланията на доктор Гилотин и изпадаш в екстаз , а като видиш постиженията на доктор Менгеле в ерекция......и ти идва да си отвориш сапунен магазин.....
                                нали така....
                                Тук освен тебе са още двама мутро комунисти ,нещо намаляха...
                                а колко бяха преди месец....
                                що така ..?
                                И аз те обичам.

Коментар

Working...
                                X