Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Ха-ха смешници и кои сте Вие да си показвам порфейла.Едни тролове
.Да не искате и дял от дивидента да Ви давам
.Срещу 1000 лева доказвам на невярващите
.Ти си показвай на който искаш каквото искаш
.За мен много се изложи с това постоянно спамене и депозит от 0,00%
.Много сте нахални, ако искате вярвайте, мен не ме интересува вашата злоба и завист
.Между другото аз редовно показавам на студентите платформата и порфейла..Нооо Вие троловете сте доста по ниско от тях
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСофиксов, ти пък си супер жалък трол.Само можеш да мечтаеш за моя порфейл и успех..Гледай си нещастното порфейлче и спами, че все ги биеш в партер.Краставите тролове , през девет баира се събраха
.Сложи 1000 лева и ще ти позволя да се снимаш с моя порфейл.И на тебе да ти завижда Прецаканата
А ти Кире, какво ще кажеш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСофиксов, ти пък си супер жалък трол.Само можеш да мечтаеш за моя порфейл и успех..Гледай си нещастното порфейлче и спами, че все ги биеш в партер.Краставите тролове , през девет баира се събраха
.Сложи 1000 лева и ще ти позволя да се снимаш с моя порфейл.И на тебе да ти завижда Прецаканата
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Не знам защо въобще се занимавате с Кирчо! Кирчо е пълен аматьор. Това е човек който няма смелост и топки да си пусне портфейла, но когато нещо поскъпне той веднага обявява че го имаНедей така бе, Кире! Както казва Пецаканото - в един цирк играем и номерата си знаем
Айде сега Кирчо си пусни портфейла и ще го наблюдаваме всички заедно как се движи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНе нямам, но и то е по- добро от некадърното 0,00%. Стига си раздавала акъл, точно ти с твоите загуби и боклуци
А защо е така - защото бързате с Монти, не четеш и не смяташ (допускаме, че можеш).!!!
Докато нямаше недеведентни шитове, днес изведнъж си призна че си държал хим "още от артио" - За балъци ли ни взимаш Кире!?!? но и ние си знаем как се реши на това признание - най-вероятно си пълнил в гапа и си се "ушивал" и с хим.)))
Затова те питах предварително дали имаш дирижабъла - защото ако вземе да скочи (нещото което не вярваме)))) - да не се окаже че го имаш от 4 лв!?!?))) Но днес имаме проблясъци - слагаш ни вече другата плоча - че дори да имаме дирижабъла пак е по-добре от 0%))) Ех кире, напредваме с бавни стъпки, но и това е нещо а Поне сме сигурни, че ако дирижабъла скочи - пак си в гапа)))))Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДОСТА ПРИЛИЧЕН ПОРФЕЙЛ
Кире, ами в един момент ако скочи и дирижабъла, да не се окаже че си купил и от него!?!? Имаш ли биовет!??))))Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеinteractive brokers през карол
Коментар
Коментар