IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.varchevbrokers.com/%D0%B4...8%D1%82%D0%B5/

Коментар

• Приятел ми спомена, че се е доверил на Фронт Пойнт Партнърс. Търгуват с акции и други. Така си докарал допълнителен доход. Доволен е.

Коментар

• Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнение
        аз също си взех 60 от GSK в петък и мисля да допълвам там
        Ного е яко: купуваш тънко акции, които падат, защото Бабето поскъпва, а в същото време дивидентът ти се изчислява в Бабета И аз ще допълня по тази позиция още, макар да предпочитам по-доходоносните Мидички. Искам тоже Rio Tinto, ама ако не на 28 кинта, поне на 32... а то ного поскъпна, баси.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• На мен пък Прайм пропърти АДСИЦ ми направи 45% доходност за два месеца
          Е, вярно с мизерен оборот, а и не съм кеширал, ама то оборота и кеширането ще са по-нагоре

Коментар

• аз също си взех 60 от GSK в петък и мисля да допълвам там
            бавно и тихо нагоре

Коментар

• ...в портфейлът ми влиза GSK - засега скромно, след поръчка, пусната малко на майтап и колкото за адет. Просто бях поскладирал сухичко, а от дълго време нищо не можех да си изловя, дето го искам. Е, тук успях, но се надявам да допълня и по-ниско.

Коментар

• "Възможно е да греша за нещо или всичко от написаното".Това е много оптимистично...би означавало 100% успеваемост,при грешките имам предвид.
                Китайските акции който не успях да купя а имаше няколко възможности-alibaba,baidu,tencent,dalian wanda.Много ме е яд,имаше поне още две възможности след китайската криза и не знам защо не ги взех.
                Въпроса ми е знаете ли какво да купувате ако има корекция в Индия или Бразилия/за европа и америка има теми/ ?

Коментар

• Честита Нова 2017г на всички! Пожелавам ви да сте здрави, много успешни и да не забравяте думите на Аристотел (и не само негови), че доброто е средина, понеже всичко прекомерно може да бъде вредно.
                  Тук от време на време чета разни хапливи заяждания, кой мисли и кой не мисли правилно. Ако някой е твърде далеч от твоята истина, трудно можеш да го промениш. Всеки има своя истина и понякога твоята истина би била неистина за него.
                  Както Костолани казваше: „Цялата борса зависи от това дали има повече акции от идиотите или обратно.”. Така че ако Костолани е прав, нека не се сърдим на онези, за които смятаме, че не мислят добре, в тях е ключът към това да сме по-успешни . Всъщност и аз бих се радвал всички да са разумни и да няма нещастни и загубили. Но хората сме различни, макар с равни права и това е то. Радвам се да чета различни форумци – и такива, с които съм съгласен, и такива, с които не съм. Форумци и от двете групи са ми важни. Е, има и такива, които скролвам, както вярвам, че се скролват и моите мнения от мнозина.
                  С интерес чета доходността на колегите тук. Моята няма да я пиша, макар да съм доста доволен от нея. След като при спадащ пазар съумях да се държа около нулата, не бях изненадан, че при покачващ се пазар ще съм така доволен, ръстовете ме завариха фрашкан с акции. Доходността, както и много други неща са само частен случай на това мислим ли добре. Ако мислиш правилно, без пари няма да останеш. Не мислиш ли добре, каквито и пари да ти паднат върху главата, ще загубиш тях, а може би и много други неща покрай загубата на пари – приятели, познати, ще си навлечеш куп разочарования. Затова цифрите по екрана не са ми най-голямата радост. Радва ме, че съм мислил правилно дотук, а дали занапред ще съумея да вземам правилни решения, това не знам и не твърдя.
                  Портфейлът ми е доста различен от това, което беше последно като съм го писал. Акциите си на няколко дружества продадох напълно след ръстовете от лятото насам, купих доста нови, на много промених теглото драстично. Установих, че при растящ пазар съм много по-диверсифициран, отколкото при падащ и движението на портфейла ми вече не зависи основно от 2-3 най-тежки компании, а от поне 4-5, като покрай тях имам още поне толкова на брой, но много по-леки. Времето ще покаже прав ли съм бил.
                  Притежавам акции на БФБ. Изминали движения не са гаранция за бъдещи такива. Възможно е да греша за нещо или за всичко от написаното. Препоръки нямам никакви.
                  Мненията ми не са препоръка за вземането на каквито и да било инвестиционни решения!

Коментар

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
                    Тъй като няма оборот мерете си го: На кой оборотът е най-голям за един ден, месец, година!
                    тук съм назад много - около 50 хилки
                    на такса 0,5% съм - само това

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Не мога да ви изчета. Голямо плюене сте направили. Призна ли си втория, който е на загуба за 2016 освен мен?
                      ти пък къде се набабани та си на загуба?
                      Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Не мога да ви изчета. Голямо плюене сте направили. Призна ли си втория, който е на загуба за 2016 освен мен?

Коментар

• Добре че ме подсетихте да си погледна оборота. Направил съм 130 000 лв. за 2016 г. и вече съм на по-ниска такса!

Коментар

• Тъй като няма оборот мерете си го: На кой оборотът е най-голям за един ден, месец, година!

Коментар

• Още един търговец, спекулант или инвеститир :
                              Химимпорт, броя 6, цена 1.68 ...
                              тоталната сума вие си я сметнете.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                                форум на "СЪРДИТИТЕ СТАРЧЕТА" стана тук!!!
                                евала на тъпаците от инвестора
                                Ха-ха-ха, точно така, Желязко !!!

+ 248 112

Коментар

Working...
                                X