IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
    Ето го и моя портфейл след преоценката днес, както и равносметката за последните три години. Кешът е този, който е при посредника. С новите такси гледам да не държа много при него. Реално в разплащателната ми сметка са още 50% от стойността на портфейла, т.е. малко над 30% кеш, който ще гледам да намалявам в рамките на следващите няколко месеца. Като цяло съм доста "булиш" за тази и следващата година за нашата борса. Единствено президентът-идиот на САЩ ме притеснява, че е много непредвидим, въпреки че засега е повече от ОК за пазарите.
    невероятно е как всички ставате булиш за бфб след едни 30% нагоре. сякаш колкото по-скъпи стават компаниите, толкова повече са подценени. препоръчвам да се чете The Undoing project на Майкъл Люис
    https://www.nytimes.com/2016/12/06/b...ject.html?_r=0
    http://www.businessinsider.com/micha...street-2016-12

пазарът се вдига, повечето стават бикове
    Last edited by Black and white cat-foot; 11.02.2017, 08:35.
    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Ето го и моя портфейл след преоценката днес, както и равносметката за последните три години. Кешът е този, който е при посредника. С новите такси гледам да не държа много при него. Реално в разплащателната ми сметка са още 50% от стойността на портфейла, т.е. малко над 30% кеш, който ще гледам да намалявам в рамките на следващите няколко месеца. Като цяло съм доста "булиш" за тази и следващата година за нашата борса. Единствено президентът-идиот на САЩ ме притеснява, че е много непредвидим, въпреки че засега е повече от ОК за пазарите.
      Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Да, невинаги съм на гребена на вълната.. често има и потапяне. Но и дърпането на чертата показва прилични резултати. Средногодишно за 15-16 г. на БФБ излиза около 30%
        Какво значи това ако си започнал с 10000 сега имаш 55000 за 15 години или ако си започнал с 10000 сега имаш 550 000 за 15 години ?

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение

Прекалено рискови са твоите начинания при които по скоро случайноста оказва влияние за временния резултат. Но като дръпнеш чертата за по дълъг период процентите ще са други.
          Да, невинаги съм на гребена на вълната.. често има и потапяне. Но и дърпането на чертата показва прилични резултати. Средногодишно за 15-16 г. на БФБ излиза около 30%

Коментар

• Какво става с портфейлите на тези дето продаваха цяла година Хим на 1.10, ЦКБ на 1.00 и Дуверие на 0.70?
            Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Аферим, но Интинт право дума - бъди внимателен, че както си печелиш, така и може да те очешат кат` тако`а...
              особено с тези репа
              destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Страхотно начало на годината на моя фонд. Свети на +20% доходност. Поетия риск с репа и агресивни акции взе да се отплаща все по-добре
                С покупките и изграждане на портфейл за бичи пазар се справям добре. Остава да се науча кога да продавам и да се подготвям за мечи сезон
                Аферим, но Интинт право дума - бъди внимателен, че както си печелиш, така и може да те очешат кат` тако`а...
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Страхотно начало на годината на моя фонд. Свети на +20% доходност. Поетия риск с репа и агресивни акции взе да се отплаща все по-добре
                  С покупките и изграждане на портфейл за бичи пазар се справям добре. Остава да се науча кога да продавам и да се подготвям за мечи сезон
                  Прекалено рискови са твоите начинания при които по скоро случайноста оказва влияние за временния резултат. Но като дръпнеш чертата за по дълъг период процентите ще са други.

Коментар

"No price is too high for a bull or too low for a bear”
                    cited in the London Times in 1884

Коментар

• Страхотно начало на годината на моя фонд. Свети на +20% доходност. Поетия риск с репа и агресивни акции взе да се отплаща все по-добре

Коментар

• Ето го и моя срам. Не искам да коментирам средните, тъй като започнах покупките на chim на 6 лв., на fib на 9 лв. и eurins na 4лв...
                        Емисия Процент портфейл
                        CHIM 0.50
                        EURINS 0.13
                        DOVUHL 0.10
                        FIB 0.06
                        ZHBG 0.04
                        EUBG 0.03
                        SFARM 0.03
                        ATERA 0.02
                        KZ 0.02
                        SOFCOM2 0.02
                        BREF 0.02
                        SVIL 0.01
                        IHLBL 0.01

Коментар

• Горе-долу засега позаформих нещата според както ги мислех - приблизително де - някои акции като Rio Tinto ного скочиха и вече не са ми особено сгодни. Ще гледам да си добавя още GSK при сгода.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Остана само:
                            ATERA - 60%
                            Кеш - 40%
                            ДЕМО

Коментар

• Григорио, ти мислиш ли, че има още някой, който да не е разбрал, че си най-обикновен платен рекламен агент - тpол.

Коментар

• Много трябва да се внимава с разните инвестиции и купуване на акции, защото лесно можете да попаднете на пирамида.

Коментар

Working...
                                X