Първоначално изпратено от SoHo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Пътека се прави камък по камък!
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
хаха и колко е продавалкупува продава някакви малки количества на пазара за ликвидност или просто за кеф. Нали не мислиш че човек който има богатство над знам ли колко е примерно 200-300 милиона е седнал да го мисли за 50-100 хил акции напред назад
Представи си че ти си с подобно богатство и сядаш пред платформата да си правиш кефа - пиеш си кафето и напред назад 50 хил акции а ние малките на пазара се чудим какво си мислел
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Ок, а имаш ли обясненение защо продаваше на 80-85 ст.? Пак повтарям, че не съм 100% сигурен в това, но ако някой каже обратното ще се разровя.купува продава някакви малки количества на пазара за ликвидност или просто за кеф. Нали не мислиш че човек който има богатство над знам ли колко е примерно 200-300 милиона е седнал да го мисли за 50-100 хил акции напред назад
Представи си че ти си с подобно богатство и сядаш пред платформата да си правиш кефа - пиеш си кафето и напред назад 50 хил акции а ние малките на пазара се чудим какво си мислел
Коментар
-
Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение
Не ни хвърляй в джаза сега за 8 клас. Няма как да стане това. Слушаи хората които са на пазар от от първа чатсна банка, знаеш ли какво е това като си бил 8 клас. ???? или молов банк или банка славяни лили тсб.лекс, т.н ????Говорете си но не се вземайте насреиозно. Тинйджърски заигравки ....Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
не е ли по-добре каквото си купил и като работи добре да го държиш
новите пари влагаш където прецениш
???Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Вярно че можеше да я вземе преди време много по евтино но този човек има морално ниво под което няма да падне. Той пак ще изкара много пари но за разлика от други мажовци няма да иска всичко за него а ще подели с малките и затова пазара му вярва. А Доверие има златни бизнеси и имоти и ако се вгледате ще ги видите та можеше да си ги прехвърли за без пари по другите фирми както правят масата местни крадливи богаташи. Хора които карат коли за половин милион а няма да платят на работниците си с месеци - за съжаление в България са много този тип 'успешни' бизнесмени!
Та ако четете в темата за Доверие ще видите мои коментари за действия които говореха че няма да прецака малките - пример с Медика която я прехвърли според мен на разумни нива в Софарма. Все пак този човек гледа дългосрочно на пазара а не да вземе едни пари и да замине в пенсия за Дубай или Южна Африка .......
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
същите тези доверие дето с подкрепа си вдигнаха капитала на 1.48 през 2012
http://www.investor.bg/novini-i-anal...peshno-135874/
не мога да го разбера донев, тази компания я владее от сума ти време и преди можеше да я вземе цялата много по-евтино
Та ако четете в темата за Доверие ще видите мои коментари за действия които говореха че няма да прецака малките - пример с Медика която я прехвърли според мен на разумни нива в Софарма. Все пак този човек гледа дългосрочно на пазара а не да вземе едни пари и да замине в пенсия за Дубай или Южна Африка .......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеВие още ли не сте разбрали, че над 90% от търговията се дължи на психология, а не на финансови показатели?
абсолютно съм съгласен с теб и фактологията го доказва!!!"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
-Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Ти как разбираш кога психологията сочи нагоре и кога надолу? Има ли някакви ясни измерители или е на база опит и нюх?Last edited by Бик в атака; 12.02.2017, 02:26.Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
...., но специално към Доверие, намирам действията му за крайно непоследователни.
Непоследователни в твоите очи, а в неговите планове как ли изглеждат ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеВие още ли не сте разбрали, че над 90% от търговията се дължи на психология, а не на финансови показатели?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
не мога да го разбера донев, тази компания я владее от сума ти време и преди можеше да я вземе цялата много по-евтиноПътека се прави камък по камък!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Имах нещо съвсем различно предвид с примера.
Относно двете компании, които си визирал - поздравявам всички, които изкарвате пари оттам, редно е смелостта да бъде възнаградена. Аз лично съм ги продал и двете на малка печалба. Продал съм ги, защото всичко видяно от мен до този момент говори, че тяхното бъдеще зависи на 100% от двама човека. И тъй като нямам представа какво им се върти в главите, приемам, че е хазарт и гледам да се отдръпна. Шишо въобще няма да го коментирам, още по-малко да се мъча да предвидя действията му. Дано не бъркам, но мисля, че Донев продаваше за дълъг период Доверие на 80-85 ст. преди време. Сега му е хрумнала някаква идея и всичко се преобръща, всичко вече е розово. Всъщност не съм сигурен защо така стана - дали защото участниците очакват бъдещо търгово или подобряване на резултатите /мисля, че са твърде далеч за Софикс/. Най-вероятно е първото и пожелавам успех!
http://www.investor.bg/novini-i-anal...peshno-135874/
не мога да го разбера донев, тази компания я владее от сума ти време и преди можеше да я вземе цялата много по-евтиноdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Ами май не е баш така-една компания "доверие" се е търгувала дълго на 60 ст като е на загуба,сега се търгува на над 1,50 и пак е на загуба,щото някоя др. компания е решила да си увеличи пакета!Или пък др. компания "гагарин" се е търгувала дълго време около 40-45лв ,сега е удвоила и утроила печалбата си и пак там се търгува!малка подробност
А Гагарин го свързвам с Пеевски и рядко поглеждам отчетите дори. Успех с компанията дано ти донесе печалба.
Коментар
Коментар