If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ето го и моя портфейл след преоценката днес, както и равносметката за последните три години. Кешът е този, който е при посредника. С новите такси гледам да не държа много при него. Реално в разплащателната ми сметка са още 50% от стойността на портфейла, т.е. малко над 30% кеш, който ще гледам да намалявам в рамките на следващите няколко месеца. Като цяло съм доста "булиш" за тази и следващата година за нашата борса. Единствено президентът-идиот на САЩ ме притеснява, че е много непредвидим, въпреки че засега е повече от ОК за пазарите.
Добро мислене и добър портфейл! Доста прилича на моя, само дето при мен кеша е отрицателен (репа). Вярвам че в някакъв момент ще се кротна и ще взема и аз да имам положителен процент кеш в портфейла, но не знам кога точно ще стане
Ами това бяха най-вече чужденци ,които посмъртно не мажеш да ги накараш да се върнат.Тук останахасамо българи които се чудят
кой кого да излъже и набута.Пусни поръчка за 100 000 бр и гледай какъв проблем е ,докато не ти събуят гащите
и хубаво да те уважат не мирясват.
Парите не миришели, казват!
Когато започнат да се печелят %-ти като в периода 2004-2007 чужденците ще се върнат в купом, по-предвидливите ще се върнат по-рано, а това ще стане рано или късно, но най вероятно няма да е в същия мащаб и %ти. Сега сме предимно малки и тук, там някой ДФ, ПФ и др, но те си играят своята игра, която в повечето случай се разминава с играта на нас малките.
Аз продължавам да се чудя, ти защо си губиш времето на БФБ?
Ясно показваш, че нямаш акции и интерес към БФБ.
Какво става с портфейлите на тези дето продаваха цяла година Хим на 1.10, ЦКБ на 1.00 и Дуверие на 0.70?
Ами това бяха най-вече чужденци ,които посмъртно не мажеш да ги накараш да се върнат.Тук останаха само българи които се чудят
кой кого да излъже и набута.Пусни поръчка за 100 000 бр и гледай какъв проблем е ,докато не ти събуят гащите
и хубаво да те уважат не мирясват.
Ето го и моя портфейл след преоценката днес, както и равносметката за последните три години. Кешът е този, който е при посредника. С новите такси гледам да не държа много при него. Реално в разплащателната ми сметка са още 50% от стойността на портфейла, т.е. малко над 30% кеш, който ще гледам да намалявам в рамките на следващите няколко месеца. Като цяло съм доста "булиш" за тази и следващата година за нашата борса. Единствено президентът-идиот на САЩ ме притеснява, че е много непредвидим, въпреки че засега е повече от ОК за пазарите.
Да, невинаги съм на гребена на вълната.. често има и потапяне. Но и дърпането на чертата показва прилични резултати. Средногодишно за 15-16 г. на БФБ излиза около 30%
Какво значи това ако си започнал с 10000 сега имаш 55000 за 15 години или ако си започнал с 10000 сега имаш 550 000 за 15 години ?
Прекалено рискови са твоите начинания при които по скоро случайноста оказва влияние за временния резултат. Но като дръпнеш чертата за по дълъг период процентите ще са други.
Да, невинаги съм на гребена на вълната.. често има и потапяне. Но и дърпането на чертата показва прилични резултати. Средногодишно за 15-16 г. на БФБ излиза около 30%
Страхотно начало на годината на моя фонд. Свети на +20% доходност. Поетия риск с репа и агресивни акции взе да се отплаща все по-добре
С покупките и изграждане на портфейл за бичи пазар се справям добре. Остава да се науча кога да продавам и да се подготвям за мечи сезон
Аферим, но Интинт право дума - бъди внимателен, че както си печелиш, така и може да те очешат кат` тако`а...
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Страхотно начало на годината на моя фонд. Свети на +20% доходност. Поетия риск с репа и агресивни акции взе да се отплаща все по-добре
С покупките и изграждане на портфейл за бичи пазар се справям добре. Остава да се науча кога да продавам и да се подготвям за мечи сезон
Прекалено рискови са твоите начинания при които по скоро случайноста оказва влияние за временния резултат. Но като дръпнеш чертата за по дълъг период процентите ще са други.
"No price is too high for a bull or too low for a bear”
cited in the London Times in 1884
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар