IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не знам за какво говорите, не знам за портфейли и брой търгуващи и т.н но платформата днес показва оборот клонящ към 0..... Пък ако ще 2М търгуващи да има .
    Мен ми стига и двама да има но активни. Да сипват и купуват п всички позиции . 200 са по добре разбира се, 200К идеално, от там нагоре здраве
    Ама и 2ма няма

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
      Пускам втора анкета за размера на портфейлите:

https://www.surveymonkey.com/r/KDZPQZP

резултатите:

https://www.surveymonkey.com/results/SM-THLZ6YNF/

Моля, гласувайте и на първата анкета, който не е - Каква е доходността на портфейла ти за 2016 г.?

https://www.surveymonkey.com/r/65QKJBJ

На този линк са резултатите:

https://www.surveymonkey.com/results/SM-3NT3YKNF/
      UP

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Монти извърташ въпроса ! Спора с теб беше колко са търгуващите на борсата. Никой не оспорва това, че за да има оборот и ликвидност трябва да сме много повече. Хайде със здраве ! И само да ти напомня, че това е борса. Няма как да има печалба винаги и за всички !
        Обърни се към ПФ....

Коментар

• форум на "СЪРДИТИТЕ СТАРЧЕТА" стана тук!!!
          евала на тъпаците от инвестора

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

А ти дали разбираш ние какво ти казваме....
            За да има борса трябва да има печалба за рисковите участници от населението /пенсионери и работещи/ индивидуални и групови във фондове .
            А то стана .Като няма мишки и котките стават ...

А сега котараците се мъчат да изядат малките котенца , скоро ще почнат сами да се нападат...
            А трябва акционерите да печелят и да влагат другата година пак а сега никакво доверие......
            Монти извърташ въпроса ! Спора с теб беше колко са търгуващите на борсата. Никой не оспорва това, че за да има оборот и ликвидност трябва да сме много повече. Хайде със здраве ! И само да ти напомня, че това е борса. Няма как да има печалба винаги и за всички !

Коментар

Чудя се ти ли не разбираш какво пиша, или аз неправилно се изразявам ! Нали това казвам и аз бре Импе, че реално търгуващите сме малко, и дори и в най силните години на борсата не сме били много.
              А ти дали разбираш ние какво ти казваме....
              За да има борса трябва да има печалба за рисковите участници от населението /пенсионери и работещи/ индивидуални и групови във фондове .
              А то стана .Като няма мишки и котките стават ...

А сега котараците се мъчат да изядат малките котенца , скоро ще почнат сами да се нападат...
              А трябва акционерите да печелят и да влагат другата година пак а сега никакво доверие......

Коментар

• Няма нужда са се караме за нищо. Всеки сам си знае пътя до тук - кое как е правил, какво е мислил, какво е искал и какво е станало.
                Започнах с инвестициите през 1994г с 8 000 долара. Слабо ориентиран, на 22 години. Имаше много перипетии по пътя, няколко срива, семейни нещастия и така до тук.
                Сега ако се наложи да направя всичко от начало - сигурно пак същото щях да направя.
                Държа да отбележа, че жената винаги ме е подкрепяла в решенията.
                По пътя не се срещнах с измамници или без да искъм съмги заобикалял. Намерих приятели !!!
                Каквото искате ми пишете сега, критикувайте ме - какот се случва, но това е моя път, изминал съм го без да мамя някого.
                Остава ми да се радвам на направеното и да го споделям с най-близките.

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

зависи какво имаш предвид под много
                  Аз го и написах по долу, има и информация през годините колко са търгуващите през платформи. Когато имаше само Кобос бяхме не повече от 5-6000 души. След това се разпръснаха из различни платформи на посредниците. За мен хората с платформите са търгуващите и то не всичките са активни. Примери, че някои отишъл и пуснал поръчка няма как да ги броим такива.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Не дрънка щуротии. И при моят посредник новите клиенти са баси големите номера. Но 98% от тях са направили 1-2 сделки (продали са нещо от масовата приматизация) и: дотам. Реално търгуващите сме има-няма 3800 келеша, дето се надлъгваме туканка от 2-20 години. Включвам и фондове и т.н.
                    Чудя се ти ли не разбираш какво пиша, или аз неправилно се изразявам ! Нали това казвам и аз бре Импе, че реално търгуващите сме малко, и дори и в най силните години на борсата не сме били много.

Коментар

Е това с нищо не променя тезата ми, че търгуващите на борсата ни никога не са били много
                      Зависи какво имаш предвид много през 2007...
                      Имаше в офиса на Карол и Еврофинанс през 2007 г над 20 човека и то при трима обработващи документи....
                      Сега само се осведомяват за борсата но пари не им се губят....
                      Ами всичките ми роднини и познати участваха кой през ДФ ,кой индивидуално, кой с валути... ....

Коментар

Е това с нищо не променя тезата ми, че търгуващите на борсата ни никога не са били много
                        зависи какво имаш предвид под много
                        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

От 2003 до 2007 съм търгувал само по телефона ,защото брокера ми беше добър и си позволяваше да дава съвети и новини изгодни и за двама ни и ИП .
                          Коцев се казва.......после назначиха някакви мацки който бяха чували за борса в УНСС и докато пуснеха поръчката борсата затваряше ...тогава бяхме до обед...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            Малиии, как сте се нахвърлили на Монти, не е истина просто, а човекът си казва истината, т.е. неговата си истина, пречупена през неговия си мироглед, която до много голяма степен се припокрива с моята истина.

Добре бе, хора, кефете се, че Никиту ни наду измислената борсичка, голяма радост, че и в света се заформя балон, ама ламБата не свети ли? Къде е фундаментът зад тези резултати? С какво 2016 бе по-различна от 2015, освен с Никиту? А утре, когато почне да кешира или банките пак вдигнат лихвите по депозитите над сегашната кръгла нула, тогава какво правим? Ето, аз напраявих врътка с 1ЧЗ - бърза врътка и временна, ама просто беше луд късмет, че съм нацелил тайминга - нищо пред дружеството не се промени за 1 година, същото си е, ама някой реши да надува цената и от 7 000, където си стоя сумати време, че даже и беше паднало по-надолу, изведнъж за 3 месеца стигна 20 000. Що? Щото пазарът премислил - е, как пък така премисли, че да я вдигне 3 пъти за 3 месеца? Не се оплаквам, само ми свети ламБата и толкоз.

Ама не се и самонадъхвам, че съм някакъв ултра трейдър, дето много яко ги разбира, а не съм лузър като онези с депозитите и апартаментите. Единственото, за което се гордея като инвестиция, е златото ми купена на 600 долара в края на 2007, като се поразпука балонът. Тогава народът яко набиваше по акции, аз се позамислиш, че май ще има пук - не се сещам за акция, която да се е представила по-добре към момента (от родните), сравнено със златото ми от 2007. Не съм продавал на 1900 долара, сържа си го и ще си го държа като хедж. даже може и още да си купя.

Успех ви желая, но аз чувам пукането на ледовете отново, вие - не и дано да сте прави, но да ми се хвалите, че сте трейдъри на пообие на борса като БФБ, дето нищо не зависи от вас - е, хайде, няма нужда. Тук се надяваме на чудеса като Никиту (май много бързо забравихте Меком) или на вътрешно инфо, за който го има. Толкоз.

П.С. И трейдърите бяхме над 30К - много народ купуваше, без д а позлва кобУкС - единични сделки, които още си държат като пакети, осоено от ИПО-тата - имам не един и двама приятели от тази категория. Още веднъж - успех!
                            + 631 218.

Борсата ни бе поизостанала, но сега е на път пак да се набалончи. Ако продължи с туй темпо, догодина по това време и най-читавите компании ще са тотално несгодни за инвестиране и реинвестиране - само един Жабок ще остане далаверски. Едни ще го осъзнаят чак тогава... други и тогава няма да го.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Дрънкаш щуротии. До преди няколко години излизаше информация колко са търгуващите с платформи на БФБ . Никога не са били повече от 6000 човека. Това което казваш ти са свободни съчинения. Като е имало масова приватизация и компенсаторки да не би хората които са ги притежавали да са търгували тук. Това го има и сега, но търгуващите никога не са били много.
                              Не дрънка щуротии. И при моят посредник новите клиенти са баси големите номера. Но 98% от тях са направили 1-2 сделки (продали са нещо от масовата приматизация) и: дотам. Реално търгуващите сме има-няма 3800 келеша, дето се надлъгваме туканка от 2-20 години. Включвам и фондове и т.н.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Те тези, които са през телефон са и през платформите Монти. Кой посредник ще ти позволи да търгуваш така, ако не си негов клиент отдавна и сте си изградили доверие.
                                От 2003 до 2007 съм търгувал само по телефона ,защото брокера ми беше добър и си позволяваше да дава съвети и новини изгодни и за двама ни и ИП .
                                Коцев се казва.......после назначиха някакви мацки който бяха чували за борса в УНСС и докато пуснеха поръчката борсата затваряше ...тогава бяхме до обед...

Коментар

Working...
                                X