Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеКазвам им , че е пълно с тролове във форумите, които си избиват комплексите и трябва да ги игнорират и да следват целите си.Ако искаш може и имената да Ви споменавам..
Ти каза ли им как и кога напълни твоя портфейл!!!!!( сега 100 папир и без кеш) Как го направи без кеш Кире - ???Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСофиксов, ами трол си, за да спамиш всеки ден безмислици за бой и лупкане .Плати си и ще ти задоволя интереса, щом се правиш на велик..С непубличните имам над 60 позиции.Разбираш ли колко сте жалки и смешни в злобата си..Аз кога съм Ви нападал- никога, а Вие
.Пукайте се тролове- това е положението
какво ти пречи да си пуснеш портфейла? Защо е нужно да се правиш на интересен и да искаш пари за толкова елементарно нещо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПенко, твоя толкова ли е.Трудно ти е с тази голяма инвестиция..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеХа-ха смешници и кои сте Вие да си показвам порфейла.Едни тролове
.Да не искате и дял от дивидента да Ви давам
.Срещу 1000 лева доказвам на невярващите
.Ти си показвай на който искаш каквото искаш
.За мен много се изложи с това постоянно спамене и депозит от 0,00%
.Много сте нахални, ако искате вярвайте, мен не ме интересува вашата злоба и завист
.Между другото аз редовно показавам на студентите платформата и порфейла..Нооо Вие троловете сте доста по ниско от тях
Коментар
-
Софиксов, ами трол си, за да спамиш всеки ден безмислици за бой и лупкане .Плати си и ще ти задоволя интереса, щом се правиш на велик..С непубличните имам над 60 позиции.Разбираш ли колко сте жалки и смешни в злобата си..Аз кога съм Ви нападал- никога, а Вие
.Пукайте се тролове- това е положението
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеХа-ха смешници и кои сте Вие да си показвам порфейла.Едни тролове
.Много сте нахални, ако искате вярвайте, мен не ме интересува вашата злоба и завист
.Между другото аз редовно показавам на студентите платформата и порфейла..Нооо Вие троловете сте доста по ниско от тях
Ще удвоиш портифейла
Коментар
-
Ха-ха смешници и кои сте Вие да си показвам порфейла.Едни тролове
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСофиксов, ти пък си супер жалък трол.Само можеш да мечтаеш за моя порфейл и успех..Гледай си нещастното порфейлче и спами, че все ги биеш в партер.Краставите тролове , през девет баира се събраха
.Сложи 1000 лева и ще ти позволя да се снимаш с моя порфейл.И на тебе да ти завижда Прецаканата
А ти Кире, какво ще кажеш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСофиксов, ти пък си супер жалък трол.Само можеш да мечтаеш за моя порфейл и успех..Гледай си нещастното порфейлче и спами, че все ги биеш в партер.Краставите тролове , през девет баира се събраха
.Сложи 1000 лева и ще ти позволя да се снимаш с моя порфейл.И на тебе да ти завижда Прецаканата
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар