Не ни досаждаш, то се знай - но - тежестта на Имотаджийското не е ли твърде голяма в твоят портфейл? Аз мисля - освен ако не построят нова могъща кула - потенциалът им изчерпан вече почти съвсем напълно е. Допълнително отегчаващо обстоятелство е постепенното разводняване на капиталът - заради знаем какви причини. При настоящата цена дивидентната им доходност - понеже и ти като мен туй гледаш - отива на 4% и надолу. Това е вече не ного секси. Гледам - имаш малко Атерки - и нямаш пукната Жаба. Аз пък - обратно - от Софарма Имоти - прелях към Атерката - мисля споменах това. Преди време сторих обратното, направих в Имотите един нелош капиталов ръст и сега си връщам старото разпределение полека-лека.
Странен избор за пръва инвестиция навън - защото - ако е за гувичене с довидент - има къде по-сгодни компании, а и по-могъщи, а и разпродажбата на бизнеси не ме кефи някак подсъзнателно.
Трейдингът заслужава тоже повече внимание - защото бизнесът им расте силно и - експанзира. Аз там съм в ступор - по посочената причина не ща да продавам, а и не искам повече да купувам, защото и без това - основна тежест в.
Монбатовиците и Любовните послания вече не са ли тотално несгодни, ако гледаме само дивидентът? А бамчицата като не снася, що не я чупиш? Купи си HSBC щом обичаш дивидент. Не ти давам мозък, разсъждавам си просто.
Странен избор за пръва инвестиция навън - защото - ако е за гувичене с довидент - има къде по-сгодни компании, а и по-могъщи, а и разпродажбата на бизнеси не ме кефи някак подсъзнателно.
Трейдингът заслужава тоже повече внимание - защото бизнесът им расте силно и - експанзира. Аз там съм в ступор - по посочената причина не ща да продавам, а и не искам повече да купувам, защото и без това - основна тежест в.
Монбатовиците и Любовните послания вече не са ли тотално несгодни, ако гледаме само дивидентът? А бамчицата като не снася, що не я чупиш? Купи си HSBC щом обичаш дивидент. Не ти давам мозък, разсъждавам си просто.

Коментар