If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Доста врътки с АЛКОМЕТ НЕОХИМ с които успях да сваля на 6.50 и 23лв както и големият ми гаф с ПАНДОРА продадох много на 320 и сега е 650 ....За сметка на това френските се отблагодариха доволно...+ един голям удар с ORAPI които разкарах на скоро ....навън супер яко тук мижаво и така гледаме напред ...
В началото на годината ливидирах Bigben и купих добър пакет KITRON ASA и увеличих леко Неохим, оттогава не съм пипал....
2021-ва.. но предполагам въпроса ти беше риторичен
И тези 74% вече не са актуални.. Доходност от началото на година към днешна дата вече е + 83,8%
Да, леко шашкащо и невероятно изглежда, но започнах годината с най-високия ливъридж който някога съм си позволявал. Имах да си връщам много на пазара и този път здраво го хванах за топките
Доходността на БФБ от пролетта на 2018 г. ми е около 0-тата - капиталовата е на минус, но се компенсира с дивидентите.
На чуждите борси, предимно в индекси - от началото на 2018 г. всичко е на +.
Миналата година купих WDI и VOW. И двете ги продадох на печалба от над 50%, но вторите ги разкарах на 174 евро, дни преди да избухнат и да стигнат 360.
Има ли промени в портфейлите ви на БФБ?
Аз лично продадох BSE, понеже достигна целта, зададена предварително.
Аз пък точно БСЕ взех тази година/доста/, по едно време се опитвах да влезна и в СФТР и слава богу, че не стана. От миналата година започнах да влизам- взех ХИКА, Неохим и Трейс, а през целия мечи пазар държах Атера, Елана Агрокредит, БРЕФ и... Агрия. Реално последната ми е единствената издънка, както и неучастието в Алтерко и Доверие.
Разбира се - поздрави на всички готЕни и позитивни форумци, които се усетиха като мен да инвестират колосалните 200 лева в ракетата Халтурко. Моля хора, които нямат никви кинти и само се облизват около най-хипер мега яката ракета, която светът някога е виждал, да не се обаждат - гиди хейтъри нйедни. Нямате и завиждате, а Ъъъъъъп 120 кинта на Халтурко!
П.С. Борсата ще се оправи, когато бърстне халтурко, дотогава ще има само преливане от всякакви акции натам, щото това е бг амазон, биткойн и елдорадо в едно - скоро ще сме не само еднорог, ми и двурог. ъъъъъъъп 120 лева, гиди йехтъри нйедни
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
През януари изхвърлих хим и пиб и влязох в аллтерко.
Освобождаването от гюлетата тотално промени представянето на портфейла и за мен беше най-правилното решение, което ми се е случвало на борсата някога. Стигнах до извода, че е по-добре, бързо да се освобождавам от акции, които са постигнали растеж и вече растат слабо или дори не вървят.По-добра ми изглежда идеята, да се инвестира в растящи и развиващи секомпании, отколкото да се чака вече постигнало зенита дружество да тръгне отново.
През януари изхвърлих хим и пиб и влязох в аллтерко.
Освобождаването от гюлетата тотално промени представянето на портфейла и за мен беше най-правилното решение, което ми се е случвало на борсата някога.
Стигнах до извода, че е по-добре, бързо да се освобождавам от акции, които са постигнали растеж и вече растат слабо или дори не вървят. По-добра ми изглежда идеята, да се инвестира в растящи и развиващи се компании, отколкото да се чака вече постигнало зенита дружество да тръгне отново.
търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
АЛТ 20.5
ДОВ 18.5
ФНИБ 11.5
ХИМ 11.5
ГРАДУС 10.5
ПИБ 7.5
ИНД КАП ХОЛД 6
ЦКБ 5.3
АГРИЯ 3.4
СОФКОМ 1.8
АЛБЕНА 1.5
На борсата съм от 03.18г уникален тайминг вече 3г предимно под водата. В разгара на ковид кризата бях потънал -38%. В момента съм на -1%. Най-голямото дърво изядох при Хим и ПИБ, но ги стискам засега и за мой късмет Алтерко ги компенсира.
Коментар