IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Имах 15 акции на Алтерко, ма некакъв бастун ми ги купи...

Коментар

• Тая година всичко разкарах и съм 100%в Доверие, да видим.

Коментар

• Алтерко - 22,19%
        ДОХ - 8,23%
        Неохим - 27,1%
        Атера -27,1 %
        3CZ- 13,87%
        хим - 0,73%

27% за тази година

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
          И аз да си кажа

НЕОХИМ 30%
          АЛКОМЕТ 18%
          QUADIENT 30%
          BIGBEN INTERACTIVE 7%
          PANDORA 3%
          CASH 12%

Доста врътки с АЛКОМЕТ НЕОХИМ с които успях да сваля на 6.50 и 23лв както и големият ми гаф с ПАНДОРА продадох много на 320 и сега е 650 ....За сметка на това френските се отблагодариха доволно...+ един голям удар с ORAPI които разкарах на скоро ....навън супер яко тук мижаво и така гледаме напред ...
          В началото на годината ливидирах Bigben и купих добър пакет KITRON ASA и увеличих леко Неохим, оттогава не съм пипал....

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
            От началото на коя година?
            2021-ва.. но предполагам въпроса ти беше риторичен

И тези 74% вече не са актуални.. Доходност от началото на година към днешна дата вече е + 83,8%

Да, леко шашкащо и невероятно изглежда, но започнах годината с най-високия ливъридж който някога съм си позволявал. Имах да си връщам много на пазара и този път здраво го хванах за топките

Коментар

• Аз инвестирам предимно на чуждите борси, но имам и малко на БФБ:

АТЕРА - 43%
              БРЕФ - 19%
              Софарма Имоти - 19%
              МС Хидравлик - 19%

Доходността на БФБ от пролетта на 2018 г. ми е около 0-тата - капиталовата е на минус, но се компенсира с дивидентите.
              На чуждите борси, предимно в индекси - от началото на 2018 г. всичко е на +.

Миналата година купих WDI и VOW. И двете ги продадох на печалба от над 50%, но вторите ги разкарах на 174 евро, дни преди да избухнат и да стигнат 360.

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
                Има ли промени в портфейлите ви на БФБ?
                Аз лично продадох BSE, понеже достигна целта, зададена предварително.
                Аз пък точно БСЕ взех тази година/доста/, по едно време се опитвах да влезна и в СФТР и слава богу, че не стана. От миналата година започнах да влизам- взех ХИКА, Неохим и Трейс, а през целия мечи пазар държах Атера, Елана Агрокредит, БРЕФ и... Агрия. Реално последната ми е единствената издънка, както и неучастието в Алтерко и Доверие.

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

Дали?
                  Разбира се - поздрави на всички готЕни и позитивни форумци, които се усетиха като мен да инвестират колосалните 200 лева в ракетата Халтурко. Моля хора, които нямат никви кинти и само се облизват около най-хипер мега яката ракета, която светът някога е виждал, да не се обаждат - гиди хейтъри нйедни. Нямате и завиждате, а Ъъъъъъп 120 кинта на Халтурко!

П.С. Борсата ще се оправи, когато бърстне халтурко, дотогава ще има само преливане от всякакви акции натам, щото това е бг амазон, биткойн и елдорадо в едно - скоро ще сме не само еднорог, ми и двурог. ъъъъъъъп 120 лева, гиди йехтъри нйедни
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

Дали?
                    За мен е точно така. Надявам се бъдещето да го докаже
                    търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение
                      През януари изхвърлих хим и пиб и влязох в аллтерко.
                      Освобождаването от гюлетата тотално промени представянето на портфейла и за мен беше най-правилното решение, което ми се е случвало на борсата някога.
                      Стигнах до извода, че е по-добре, бързо да се освобождавам от акции, които са постигнали растеж и вече растат слабо или дори не вървят.По-добра ми изглежда идеята, да се инвестира в растящи и развиващи секомпании, отколкото да се чака вече постигнало зенита дружество да тръгне отново.
                      Дали?

Коментар

• През януари изхвърлих хим и пиб и влязох в аллтерко.
                        Освобождаването от гюлетата тотално промени представянето на портфейла и за мен беше най-правилното решение, което ми се е случвало на борсата някога.
                        Стигнах до извода, че е по-добре, бързо да се освобождавам от акции, които са постигнали растеж и вече растат слабо или дори не вървят. По-добра ми изглежда идеята, да се инвестира в растящи и развиващи се компании, отколкото да се чака вече постигнало зенита дружество да тръгне отново.
                        търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                          Постни твоя моля те че ми е интересен....

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                            Доходност от началото на годината + 75,4%

Коментар

• АЛТ 20.5
                              ДОВ 18.5
                              ФНИБ 11.5
                              ХИМ 11.5
                              ГРАДУС 10.5
                              ПИБ 7.5
                              ИНД КАП ХОЛД 6
                              ЦКБ 5.3
                              АГРИЯ 3.4
                              СОФКОМ 1.8
                              АЛБЕНА 1.5
                              На борсата съм от 03.18г уникален тайминг вече 3г предимно под водата. В разгара на ковид кризата бях потънал -38%. В момента съм на -1%. Най-голямото дърво изядох при Хим и ПИБ, но ги стискам засега и за мой късмет Алтерко ги компенсира.
                              ​​​​​​​
                              ​​​​​​​
                              ​​​​​​​

Коментар

• ДОХ - 8%
                                ХИМ- 79%
                                ЦКБ - 3%
                                Монбат -10%
                                Скоро продадох Алтерко и взех ДОХ и Монбат

Коментар

Working...
                                X