IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение

Хей D, не зная с колко средства оперираш, и явно си милионер в акции, за което пълен респект, но така мисля, че не трябва да се омаловажава това което е инвестирал някой друг. Изненадан съм че 200к портфейл за теб са нищо но както казах респект и поздрави.
    Няма по-прецакано същество от професионалният БФБ инвеститор- под 1 млн е твърде малко за да се издържаш, а над 2 млн са твърде много за да търгуваш на този пазар, заключен си в твърде тясно пространство

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
      Че какво са 20 хиляди лева в позиция? Дори да си силно диверсифициран и най-тежкото да е 10 процента тегло това пак прави 200 хиляди портфейл. Каквито и методи да ползваш 20к на позиция е нищо.
      Хей D, не зная с колко средства оперираш, и явно си милионер в акции, за което пълен респект, но така мисля, че не трябва да се омаловажава това което е инвестирал някой друг. Изненадан съм че 200к портфейл за теб са нищо но както казах респект и поздрави.
      Аз съм:
      А4L 52.33%
      DUH 40.4%
      NEOH 7.07%
      Cash 0.2%

За сега 58.99% нагоре с доста по-скромен портфейл от твоя. И това го казвам с най-добри чувства.
      Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
        София Комерс - Заложни къщи
        Мерси

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
          Коя е СКЗК?
          София Комерс - Заложни къщи

Коментар

• Коя е СКЗК?

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
              Че какво са 20 хиляди лева в позиция? Дори да си силно диверсифициран и най-тежкото да е 10 процента тегло това пак прави 200 хиляди портфейл. Каквито и методи да ползваш 20к на позиция е нищо.
              4д имам предвид друго. Не е въпросът дали залагаш 20к, 200, 2к. Въпроса е къде ги залагаш ? Уважавам мнението ти.
              Ти лично къде би ги инвестирал средствата ако са ти ограничени за БФБ?
              1 'високо рискови' технологични ( алтерко, тбс, илевън, Сирма , Бианор холдинг и други. )
              2 Една ниско рискова ( Спиди, Атера, Неохим, СКЗК ) ?
              3 Част от порфейла ' рискови ', а другата 'ниско рискови '.
              ?
              Last edited by MrSi; 17.04.2021, 14:02.
              Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение

Аз съм даже с повече... Но моята стратегия е така да се влиза с много в малко компании които отговарят на критериите
                Да. Минах на тази стратегия в последните няколко месеца, преди имах доста тежка позиция, доста над 20к която ми донесе добри печалби и извади портфейла ми на огромен + въпреки мечия пазар (СКЗК е въпросната компания ). Продадох малко от нея за да влезна в други позиции които мисля че ще поскъпнат повече. При първа възможност разбира се веднага ще си ги върна.

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение

Имах късмета да вляза на 16.6 NOK водят е growth... Може да върне до 20 NOK и е добре за влизане.имат супер разрастване за 2 години. .. Много е важно да продължат растежа от мин. година. Успех!
                  Да, определено е интересна компания. Имат голям ръст през последните пет години на оборота, нетната печалба и т.н. Определено ще е една от компаниите които ще спечелят от развитието на технологиите. При бума на ел. автомобили, мобилни устройства, чиста енергия, интернет и т.н. Всички компании свързани с производството на чипове, сензори, роботи, полезни изкопаеми и софтуер ще спечелят. Kitron обхваща няколко основни сфери в които ще има голямо развитие през следващите години: Connectivity, Electrification, Industry, Medical devices, Defence / Aerospace.

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение

Интересна компания KITRON ASA . По-късно ще я разгледам по-подробно. Мерси за инфото и успех в инвестициите
                    Имах късмета да вляза на 16.6 NOK водят е growth... Може да върне до 20 NOK и е добре за влизане.имат супер разрастване за 2 години. .. Много е важно да продължат растежа от мин. година. Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение

Ееее. Стига се дрънка - че е читава компанията спор няма -за Алтерко говорим ( има и други разбира се ) Точно така се прави мисля - при възходящ тренд се купува, при низходящ се продава и и толкоз , но с малки стъпки и никога не се изхвърляй. Какви са тези огромни суми за 2 -3 позиции не зная. Как може да заложиш 20 к на една хартия само.?? За Неохим говоря.
                      Аз съм даже с повече... Но моята стратегия е така да се влиза с много в малко компании които отговарят на критериите

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
                        Какви са тези огромни суми за 2 -3 позиции не зная. Как може да заложиш 20 к на една хартия само.?? За Неохим говоря.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Продаде ли - това е уникален бай сигнал, понеделник излитамееееее, ракетата рулирааааа. Поздрави на всички готини и позитивни форумци, хейтърите и голтаците без акции в халтурко, да не се обаждат - ъъъъъъъп 120 лева, удрииииии, избиване на мечи зъбииииии. Наздраве за чистата акция!
                          Ееее. Стига се дрънка - че е читава компанията спор няма -за Алтерко говорим ( има и други разбира се ) Точно така се прави мисля - при възходящ тренд се купува, при низходящ се продава и и толкоз , но с малки стъпки и никога не се изхвърляй. Какви са тези огромни суми за 2 -3 позиции не зная. Как може да заложиш 20 к на една хартия само.?? За Неохим говоря.
                          Last edited by MrSi; 17.04.2021, 01:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            Продаде ли - това е уникален бай сигнал, понеделник излитамееееее, ракетата рулирааааа.
                            Знаех си, че ще се зарибиш. Ще продавам, когато Хари и Бай Валю започнат да купуват. И понеже си шаман, току виж си познал и цената...

П.С. Впрочем, не мога да не отбележа заслугите ви за възхода на акцията - разсеяхте всякакви съмнения относно качеството и състоятелността ѝ.
                            Last edited by Ender; 16.04.2021, 22:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                              Имах 15 акции на Алтерко, ма некакъв бастун ми ги купи...
                              Продаде ли - това е уникален бай сигнал, понеделник излитамееееее, ракетата рулирааааа. Поздрави на всички готини и позитивни форумци, хейтърите и голтаците без акции в халтурко, да не се обаждат - ъъъъъъъп 120 лева, удрииииии, избиване на мечи зъбииииии. Наздраве за чистата акция!
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                                Имах 15 акции на Алтерко, ма некакъв бастун ми ги купи...
                                Еееее...не е интересно така

Коментар

Working...
                                X