IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• DOV 25
    A4L 23
    BREF 11
    AGR 8
    CHIM 5.5
    BSE 5.5
    HIKA 5.5
    FIB 4.5
    CCB 4.5
    TBS 3.3
    MONBAT 2
    SOFCOM 1.5
    ALB 1.3
    от началото на годината +54, последната една година +65
    Ъпдейт 03.11.21 от нач год +71 и посл год +90.
    Fib ги разкарах, Chim и Ccb по малко ги разпродавам, имам вече Imp около 12%
    Днес беше хубав ден на БФБ
    Last edited by Maslarov; 03.11.2021, 21:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
      Като цяло с рекордите при индексите изглежда като дървен момент за инвестиране но да видим, не всеки ден е великден
      Златно време е за банките специално. Имат още да катерят.

Коментар

• При мен няма промени към края на полугодието и след последните добавки отново съм по около 33% във wereldhave, deutsche bank и societe generale. Като доходност сентиментът се засили изненадващо и за мен и съм на + някъде 35%. Със сигурност акциите имат още потенциал но е доста по-малък в сравнение с преди година Oбщо взето вече използвам покачванията да продавам кол опции срещу наличните акции
        Wereldhave още изостават като оценка от klepierre и въпреки че им предстои да продават във франция имотите не мисля че ще имат проблеми с дълга предвид доброто представяне и на дъщерното wereldhave belgium, интересно ще е да видим дали дъното на оценките на имотите е било 31.12.2020 или ще има още обезценки към полугодието
        Deutsche bank им остават още 6 месеца от преструктурирането, вече се надявам 2022 да докарат поне 4-5% return on tangible equity, дъщерното DWS също се представя добре засега
        Societe generale успяха да наваксат разликата откъм price/tangible book value спрямо Deutsche bank и при нормално развитие на нещата трябва да засилят паричните потоци към акционерите предвид излишния капитал
        Като цяло с рекордите при индексите изглежда като дървен момент за инвестиране но да видим, не всеки ден е великден

Коментар

• 0 % акции и ценни книжа
          100% движимо и недвижимо имущество.
          0% кеш

Есента ще преценя дали да влизам пак в акции. Ще зависи от новия щам и дали ще има трета вълна при нас.

Коментар

• Да отбележа моите резултати /портфейл/ на полувремето на 2021!
            Алтерко - 54,61 %
            БИОДИТ - 14,06 %
            Софарма - 8,92 %
            Софарма Трейдинг - 6,58 %
            Монбат - 4,5%
            Браво пропърти - 3,8 %
            ФНИ България - 2,5 %
            Корадо България - 2,44%
            Телелинк БСГ - 1, 61%
            Агрия и Адванс Терафонд - около 1 %

Доходност от началото на годината + 76 % Същата е благодарение най-вече на Алтерко и Биодит! Най-зле се представя Софарма Трейдинг!
            За тази година малко съм се поразхвърлял, но смятам да преоценя някои позиции и да съсредоточа ресурса в по-малко на брой дружества!

Успех на всички форумци!

Коментар

• Преименувай се на Бик стръвник

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
                Моят портфейл е на 90% Алтерко.
                100% профит направих преди няколко дни.
                Не само не мисля да продавам, ами ще ги направя 1000%
                Е махни тази мечка и сложи стадо бикове, че с този портфейл си утрепал де що има мечка

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение

Хей D, не зная с колко средства оперираш, и явно си милионер в акции, за което пълен респект, но така мисля, че не трябва да се омаловажава това което е инвестирал някой друг. Изненадан съм че 200к портфейл за теб са нищо но както казах респект и поздрави.
                  Аз съм:
                  А4L 52.33%
                  DUH 40.4%
                  NEOH 7.07%
                  Cash 0.2%

За сега 58.99% нагоре с доста по-скромен портфейл от твоя. И това го казвам с най-добри чувства.
                  Успех на всички
                  Моят портфейл е на 90% Алтерко.
                  100% профит направих преди няколко дни.
                  Не само не мисля да продавам, ами ще ги направя 1000%

Коментар

• Аз почти нямам на БФБ, но това, което имам, е:
                    АТЕРА - 40%
                    БРЕФ - 20%
                    Софарма имоти - 20%
                    МС Хидравлик - 20%

Огромна част от портфейла ми е навън:
                    SXR8 - 40%
                    VWCE - 38%
                    SPYA - 2,7%
                    ESP0 - 1,1%
                    cash - 18%

Имах акции на VOW, купени на 117 и продадени на 174....дни, преди да се изстрелят нагоре. Ама - имАло е да става.

Коментар

• 36% ХИМ
                      20% БДТ
                      16% АТЕРА
                      14% ЕУБГ
                      8% ДОВЕРИЕ
                      5-6% разни боклуци
                      100 лв КЕШ

И тъй като ХИМ ми е основна позиция със средна от 1,70 , не съм бил на + от началото на 2018та Оптимист съм като цяло и няма да продам и една ХИМ хартия поне до 1,5.
                      Може би най-важното на този етап, че ерата БМБ приключи и се надявам с партията му да стане така.

Коментар

Хей D, не зная с колко средства оперираш, и явно си милионер в акции, за което пълен респект, но така мисля, че не трябва да се омаловажава това което е инвестирал някой друг. Изненадан съм че 200к портфейл за теб са нищо но както казах респект и поздрави.
                        Аз съм:
                        А4L 52.33%
                        DUH 40.4%
                        NEOH 7.07%
                        Cash 0.2%

За сега 58.99% нагоре с доста по-скромен портфейл от твоя. И това го казвам с най-добри чувства.
                        Успех на всички
                        Като гледеам този портфейл ми прилича направо на ракета........честито ......и успехи и за напред....

Коментар

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение

Преди време ви казах, че такова животно "МЕЧКА" на БФБ няма иначе късият фонд щеше да е пълен споръчки.....всички , които се правят на мечки са си чистокръвни бикове, но под прикритие ....
                          Абе така си е, но и мечка съм стръвница понякога. Да си кажа да ми олекне

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение

На мен ми е добре на бефебе. "Идялно" даже . Дупе знае 2 и 200
                            В петък направих 100% профид, но имам заем. Боли ме обаче щепсела. Нема такъв як бизнес като
                            Бефебе, щом реши да расте. Забравих да кажа, че сега не съм мечка и яко бича
                            Бефебе фoревър
                            Преди време ви казах, че такова животно "МЕЧКА" на БФБ няма иначе късият фонд щеше да е пълен с поръчки.....всички , които се правят на мечки са си чистокръвни бикове, но под прикритие ....
                            Last edited by radon222a; 19.04.2021, 11:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Няма по-прецакано същество от професионалният БФБ инвеститор- под 1 млн е твърде малко за да се издържаш, а над 2 млн са твърде много за да търгуваш на този пазар, заключен си в твърде тясно пространство
                              На мен ми е добре на бефебе. "Идялно" даже . Дупе знае 2 и 200
                              В петък направих 100% профид, но имам заем. Боли ме обаче щепсела. Нема такъв як бизнес като
                              Бефебе, щом реши да расте. Забравих да кажа, че сега не съм мечка и яко бича
                              Бефебе фoревър
                              Last edited by mecka_stryvnica; 19.04.2021, 10:11.

Коментар

Няма по-прецакано същество от професионалният БФБ инвеститор- под 1 млн е твърде малко за да се издържаш, а над 2 млн са твърде много за да търгуваш на този пазар, заключен си в твърде тясно пространство

Коментар

Working...
                                X